~JungleBoY~ Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 ma šta sereš sad i ti, onda neka stave đavolica or something, ovo je velika greška :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejvenn Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 u pravu je džoker, normalno je da stave nešto razumljivo za narod Quote someday a real rain will come and wash all this scum off the streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Pa da ali pogledaj tu fotku :D 5 zombija u pozadini seta, mrtav lik i riba koja ga jede. koja ti je prva asocijacija? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 (edited) dobro de, nisam ja stvarno ogorčen na blic, boli me kurac :D ali kad već pitaš, da budem iskren 5 zombija u pozadini seta, mrtav lik i riba koja ga jede. koja ti je prva asocijacija? riba -> boobs :D plus riba nije zelenjikava i ljigava za razliku od drugih na slici, ergo nije zombi. no pravo pitanje je, kakve veze ima? ne znam zašto bi udovoljavali 'prvim asocijacijama' kada one nisu tačne. Ovo nisu tvoje 'marketinške agencije' pa da udovoljavaju average joe-u na svaki način, ovo je novinarstvo (kol'ko god da je retardiran primer u ovom slučaju :D) da se ja pitam, napisao bi' sukuba, pa ko ne zna, pitaće pa će znati ("đavolica, a? fala mićo"). tom logikom ne bi ni trebale biti sukube u seriji, jer je prosečan amer glup ko i prosečan srbin, te najbolje da budu samo vukodlaci i vampiri jer ih svi znamo iz tvajlajta. Edited July 5, 2011 by Mr. Nobody Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 15, 2012 Report Share Posted March 15, 2012 Мене сморила на половини друге, скроз је изваљив шаблон преко кога треба да нас изненаде неочекиваним глупостима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Ja sam odgledao obe sezone i sačekaću da se malo nakupi za treću pa ću i nju da krenem da gledam. Serija nije totalno umiranje od smeha, ali mi je skroz zanimljiva za gledanje i baš me asocira na futuramu dok je gledam, vrlo je sličan kalup serije. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Ono što je bila ''treća sezona'' je u stvari bila druga polovina druge, a sad sam naleteo na podatak da je serija otkazana :( http://tvseriesfinale.com/tv-show/ugly-americans-comedy-central-series-officially-cancelled-season-three-28578/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 14, 2013 Author Report Share Posted July 14, 2013 Moguće da neki Kickstarter pokrenu ili nešto Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts