nemac25 Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) Pozdrav svima sa Klanrur foruma!! Prodajem WoW gametime, expansion keys, mounts, pets, a uskoro cu raditi i character transfer, koji ce moci da se plati goldima! Trudicu se da vas usluzim sto je brze moguce po najpovoljnijim cenama. Redovne musterije ce imati popust na sve sto kupe ubuduce! Have Fun! RAF Game-Time (RAF - Recruit a Friend) na svim EU serverima : 1 Mesec RAF Game-Time - 10k G ili 1500 dinara 2 Meseca RAF Game-Time - 15k G ili 2000 dinara 3 Meseca RAF Game-Time - 2500 dinara 1 Mesec RAF Game-Time + X53 raketa - 15k G Ukoliko je account frozen (istekao), cena ostaje ne promenjena!! World of Warcraft expansion keys: Classic & The Burning Crusade expansion key - 30k G ili 1300 dinara Wrath of The Lich King expansion key - 43k G ili 2000 dinara Cataclysm expansion key - 45k G ili 2500 dinara Sve ekspanzije (full account) kostaju 5000 dinara. Sve ekspanzije (full account) + 2 meseca gametime-a kostaju 6500 dinara. Uskoro krece prodaja mount-ova i pet-ova, bicete obavesteni! Ovde mozete pogledati mounts/pets koji su aktuelni: EU Store Nacinom na koji radim, ne postoji sansa da cete biti banovani! Kontakt: mob.: 064/2820-541 skype: gametime.dealer msn: gametime.dealer@live.com uskoro i website! Uplate iskljucivo preko post-neta i racuna u banci Intesa! Kodove dobijate najvise pola sata nakon placanja! http://www.mmowned.com/forums/mmowned-trading-market/world-of-warcraft-buy-sell-trade/327656-selling-raf-gametime-wow-keys-mounts-pets-gold-eu-realms.html Edited July 17, 2011 by WoW Dealer Gametime Dealer, najpovoljnije u Srbiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NKA Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Sve pohvale za decka sad mi je uradio 2 meseca za 5 min +rep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemac.wow Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Svima koji su radili samnom, preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenchan Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 kakvih sve mounta imas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac25 Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 (edited) kakvih sve mounta imas? Trenutno nema mountova/petova, ali cim bude bicete obavesteni! Cena mounta ce biti oko 30k golda, a cena peta ce biti oko 15k. Ovde mozes da pogledas sta sve mozes da kupis: WoW EU store Edited June 9, 2011 by WoW Dealer Gametime Dealer, najpovoljnije u Srbiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
supyoyo Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Sjebao si reputaciju na Toxiku pa si napravio novog čikicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) asdf Edited June 13, 2011 by TeacH Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac25 Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Molio bih one koji nemaju sta da kazu u vezi posla samnom da se ne oglasavaju ovde, hvala! Edited June 10, 2011 by WoW Dealer Gametime Dealer, najpovoljnije u Srbiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 jebiga, kad nema moda da sredi ove lvl 1 postere Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolajfer Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Evo mene da potvrdim, lik mi je sve sredio za 15 minuta, dobio sam 2 meseca za 15k golda, maksimalno brzo i kvalitetno odrađeno. Topla preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathjester Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Zna li se kolika ce biti cena character transfera u goldu i kada ce ta opcija biti dostupna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac25 Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 Zna li se kolika ce biti cena character transfera u goldu i kada ce ta opcija biti dostupna ? Za sada ti ne mogu nista reci, ali cim bude dostupno ja cu napisati ovde tako da ce svi moci da vide. Pozz Gametime Dealer, najpovoljnije u Srbiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Uff kada bih dobio moderatora, kako bih sredio ovaj pod forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac25 Posted June 10, 2011 Author Report Share Posted June 10, 2011 Uff kada bih dobio moderatora, kako bih sredio ovaj pod forum. Promasio si topic. Gametime Dealer, najpovoljnije u Srbiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaleja Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Evo i moja preporuka dechko je zavrshio sve za 5 min maksimalno korektno i sacekao me 20 minuta da zavrshim sve shto sam hteo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Evo i moja preporuka dechko je zavrshio sve za 5 min maksimalno korektno i sacekao me 20 minuta da zavrshim sve shto sam hteo. Dvoje su se tako smuvali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Uff kada bih dobio moderatora, kako bih sredio ovaj pod forum. Pokreni inicijativu, pa da te podržimo. Ti i kenp za modove ili po jedan. 'Ajde, ovo stvarno ni na šta ne liči. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Pokreni inicijativu, pa da te podržimo. Ti i kenp za modove ili po jedan. 'Ajde, ovo stvarno ni na šta ne liči. +1 Mislim ovolike mutljavine su vise lol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Ja moram da se izvinim za ono gore shto sam napisao. Uzeo sam acc od WoW Dealer-a i plus dva meseca RAF-a. Skroz je bio korektan iako sam ono napisao pre toga. PLUS mi je uchinio ogromnu uslugu. Inache lik nije gold greedy, vishe mu je stalno da isposhtuje mushterije n stuff. Sve preporuke!! btw sredi krov xD Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac25 Posted June 13, 2011 Author Report Share Posted June 13, 2011 btw sredi krov xD Haha hocu hocu :) Gl & Hf ^^ Gametime Dealer, najpovoljnije u Srbiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breeee Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Koliko golda samo za x53 raketu :P ? Hoce drugar da uzme , horde sylvanas je u pitanju :) Pozz PVP = Player VS Pillar Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac25 Posted June 14, 2011 Author Report Share Posted June 14, 2011 Koliko golda samo za x53 raketu :P ? Hoce drugar da uzme , horde sylvanas je u pitanju :) Pozz Ne moze da se uzme samo raketa, imas tamo u cenovniku koliko je jedan mesec + raketa. Pozz Gametime Dealer, najpovoljnije u Srbiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Uzeo full igru za gold. Sve odradjeno za 10min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Uzeo catu za din,gametime za golde ^^ + Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshuta Posted June 15, 2011 Report Share Posted June 15, 2011 odradio pre par min uplatu acc (2 meseca), sve je proslo ok, trajalo je oko 15min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts