exile Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Pa sta znam meni se svidja zato sto se tacno i meni tako desavalo, recimo gurnem druga kao slucajno, on cmizdri i jbg ode kaze mami i ja najebem kod moje keve PICKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 TO NISU PRAVI DRUGOVI COKO!! :D "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Pa sta znam meni se svidja zato sto se tacno i meni tako desavalo, recimo gurnem druga kao slucajno, on cmizdri i jbg ode kaze mami i ja najebem kod moje keve PICKA +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Najgore kad te rodjeni, mladji brat ucenjuje, majko mila koji pakao "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Najgore je kad je ćale u fazonu da je batina iz raja izašla, a mlađa sestra zloupotrebljava svoj položaj princeze u porodici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 (edited) ma jok, imao sam te situacije sa svecom, kikad problem, ali random kid oad popije pa place, pa beg, kao da sam banku opljackao :D Edited January 21, 2012 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 blago tebi kad ti nikad nije bio problem, mene je sveca jebala u zdrav mozak sa izforsiranim cmizdrenjem kad god krenem na nju. no vratio sam joj ja sve, there's more than one way to peel a banana :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Najgore je kad je ćale u fazonu da je batina iz raja izašla, a mlađa sestra zloupotrebljava svoj položaj princeze u porodici. haha kolkonsam samo batina polupravedno dobio.glupi ipad i tastatura You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 mislim da je dobar trenutak da se zatvori topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts