beep Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Eto jedne korisne strane računa i spamova. Nekako mi služe kao reminder da je počeo novi mesec. Ujutru kad se probudim, čekiram mailove, kad ono desetak novih komada preko noći, odmah znam da nešto nije u redu. Bacim pogled, kad ono raznorazni računi, mailing liste i ostali ponavljajući spamovi koji stižu svakog prvog. Pogled na kalendar – zaista je prvi! Toliko toga novog treba uraditi! Nemam pojma što sam ovo napisao, i to baš 3. juna. Valjda zato da bih se zapitao kako je moguće da u doba ovako razvijene tehnike i tehnologije gde čovek u svakom trenutku ima 4-5 mesta gde može saznati koliko je sati i koji je datum, neko uspeva negde da zakasni ili zaboravi da negde ode? A pošto ovaj post nema veze sa životom, da tako i završimo, evo čuvene slike zeca sa palačinkom na glavi: Šalji dalje! Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Pa vreme je tu samo radi posla, kad razmislis realno da ne radis bilo bi samo prepodne i poslepodne, fickalo bi ti se koliko je sati i koji je datum. Bar je meni tako. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2011 Report Share Posted June 6, 2011 Manje više, ali ja nekako ne volim da ne znam koliko je sati, čak i kad ne radim ništa. Da ne kažem - ne volim da ne znam koliko sam vremena "izgubio u dokolici" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts