stankol Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 (edited) Telenor je pustio kul promociju za pripejd... za 200 dindži možete da birate 500 min u mreži i 500 smsova, ili 500 min i 50 MB, ili 500 smsova i 50 MB. Samo prvo mora da se pošalje *111# i bira se jedna od opcija "pričaj i kuckaj“ „pričaj i surfuj“ i „kuckaj i surfuj“. ima opis na http://www.telenor.rs/sr/O-Telenoru/Telenor-u-Srbiji/Novosti/2011/Nove-neverovatne-ponude-za-Telenorove-pripejd-korisnike-na-servisu-Moj-meni/?pn=1 Edited May 24, 2011 by stankol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 To su standardne fore koje mahom odgovaraju onima koji vise na telefonu, pošto traju tipa dan, dva, max nedelju dana. Kao što je MTS imao foru uplati 200 dinara dobijaš 2000 SMS-ova koje moraš da iskoristiš u roku od sedam dana. Da sam trinaestogodišnjakinja, možda bih to i uradio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 To su standardne fore koje mahom odgovaraju onima koji vise na telefonu, pošto traju tipa dan, dva, max nedelju dana. Kao što je MTS imao foru uplati 200 dinara dobijaš 2000 SMS-ova koje moraš da iskoristiš u roku od sedam dana. Da sam trinaestogodišnjakinja, možda bih to i uradio :) ee to za mts je bilo do jaja , nisi trebao da ih potrosis u roku od 7 dana , moja keva posto slabije koristi poruke na telefonu je uplatila pre 2 godine kad je bila ta promocija i dalje ima besplatne poruke tipa ostalo joj jos 50ak :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 pa te fore su poslednji put tada i bile. sada se daju besplatne poruke, u mreži, na rok od nedelju dana. mislim da sam jednom čak naleteo na akciju od nešto besmisleno mnogo free smsova koji mi važe 24h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts