Insomnia Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Kao sto naslov Topica glasi...da li uopste imamo u Srbiji Privatnu Visu skolu za laborante? Ako neko zna bio bih zahvalan na informacijama tipa linkovi, iskustva itd itd... Naj drugarica moje "zene" se raspituje pa rekoh ajde da pomognem. Mozda izvucem i neke zanimljive slike drugarice ako mi pomognete :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 gde bi to uopšte potpadalo, pod farmaciju? znam da postoji privatna medicinska, tu može da proba, ali za farmaciju nisam čuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 Ni meni nije bas jasno sta ona trazi...moze da spada i pod farmaciju i pod hemiju...pa rekoh ako tako nesto ima kod nas Rurovci znaju sigurno :/ Znam i ja za privatnu medicinu koju su Ameri otvorili valjda i jos neku na Zemunu...ali tamo nisam uspeo da pronadjem taj smer koji ona trazi...a cela fora je u tome da ako zavrsi taj smer instant dobija posao i bole je p....samo nije mi jasno zasto ne drzavni ali ajde...zene proklete su previse komplikovane tako da nisam ni zeleo da pitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 pa laborant je sirok pojam, to moze da bude smer na visoj medicinskoj, farmaceutskoj, biohemiji itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 U moje vreme su dileri sa osnovnom školom gazili drogu. Evo vam Jevropa i Bolonja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Ova privatna medicinska znam da je u Takovskoj ... možda ih ima dve? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted May 21, 2011 Author Report Share Posted May 21, 2011 Ili vise :) Pogledacu hvala Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Niko mu do sad nije rekao da nece prcati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted May 22, 2011 Author Report Share Posted May 22, 2011 Hahaha odradjeno odavno...ako se pazljivo vratis na prvi post i procitas polako razumeces :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts