support Posted December 14, 2016 Report Share Posted December 14, 2016 Kuku majko, kuku oče Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 12, 2017 Author Report Share Posted January 12, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Ja od kad sam igrao zatvorenu alfu pre godinu dana, nešto nisam hteo da diram posle toga, čekam pun izlazak pa da nestanem u igranju :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Nisam pipno nit virno ništa, biće orgijanja Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
support Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Gold Yeah! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Još godinu dana dok pečuju na playable nivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 a sada nesto fenomenalno gameplay na ps4 ehhh p.s. nisam gledao, ne zelim da spojlujem sebi nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Zar ima veze ako je na ps4? Nema šanse da ću gledati video, nego me baš zanima dal je moguće da izometrijska indie igra ne može da izgleda ko na PC Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 28, 2017 Author Report Share Posted January 28, 2017 pa ima veze, jer i dalje vazi ono legendarno zlatno pravilo dok su konzole zarile i palile - "bolje vremei resurse da su ulozili u kvalitet nego u optimizaciju za konzole" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Adobrode, izaće Director's cut za godinu dana po izlasku, as is tradition :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 summon wulfgar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Spremite kuke i motike - http://play.co.rs/2017/01/inxile-priznao-uklonjene-stvari-iz-tormenta-koje-su-bile-deo-kickstarter-obecanja/ Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Eh stretch goals, zaboli me, samo nek je igra dobra Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Jebiga, valja opremiti gajbu https://www.flickr.com/photos/40719545@N02/sets/72157623177335482/ Ono što me brine je što je cela ta ekipa (inXile i Obsidian) locirana u Kaliforniji, gde em je sve skupo, em svi hoće da žive Holivud... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Sunce ti jebem kakva gajbetina :D Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Pro se rava nje.... Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Da stvar bude bolja, https://en.wikipedia.org/wiki/Brian_Fargo "A descendant of the family that created the banking giants Wells Fargo and American Express..." Dakle klasična lihvarska izrabljivačka familija gde su se svi obogati na tuđoj grbači :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 Nemojte tako, pa ulozio je i svoju kintu u projekat. Vishe nego bilo koji drugi pojedinac. Njemu je najgore. A i legenda je velika, sve mu se prashta po defaultu. Hteo je najbolje, izdavachi su ga pritiskali. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 au koja kolicina kicha po m2 :| jbt vidi se koliko je kvalitetno uradjena kucetina, ali sa tolikim neukusom ahhh ja i dalje ne shvatam, jer vi zaista mislite da oni rade kickstartere da bi ziveli i bahatili se u holivudu lol pa jbt 1 milion uamerickim holivudima spicis za mesec dana, ti sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Pa zato i kažem, puni su ko brod a ovamo se cigane za milion, ko da im je poslednji I to nije ni milion pa da si investitor i da ti se vraća srazmerno ulaganju, nego našminkani preorder TL;DR Nikad više pare Fargu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 cekaj pa malo je nije realno ocekivati da stavlja hipoteku na kucerinu da bi obezbedio npr 15 miliona za razvoj igre mislim ono fazon nikad se ne mesaju privatne pare i pare od posla, osim ako ne izvis u srbiji ili mislis da je od te zarade na wastelandu 2 kupio jos jednu kucu pa sad bezobrazno opet trazi pare od nas ? ja ne vidim ni jednu realnu katastrofalnu stvar u njegovim potezima od crowdfundinga na ovamo (da ne mogu mu oprostiti sto je usrao interplay al sa druge strane on ga je i stvorio) mene boli tuki sta on ima u svom posedu, dao sam novac njegovoj ideji i ljudima koje je okupio i ispalo je sve ok sto se mene tice, izdao mi je igre koje su mi vise nego igrive (ko me jebe pa sam omatorio u medjuvremenu) + povratio je jednim delom zanr u zivot i hvala mu na tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 4 hours ago, G!!! said: au koja kolicina kicha po m2 :| jbt vidi se koliko je kvalitetno uradjena kucetina, ali sa tolikim neukusom ahhh Nije kič zato što sam 99% siguran da je sve autentično, osim savremenih stvari naravno. Cela gajba ima šmek "bogataške" kuće američkog jugo-zapada 19. veka. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 cekaj pa malo je nije realno ocekivati da stavlja hipoteku na kucerinu da bi obezbedio npr 15 miliona za razvoj igre mislim ono fazon nikad se ne mesaju privatne pare i pare od posla, osim ako ne izvis u srbiji ili mislis da je od te zarade na wastelandu 2 kupio jos jednu kucu pa sad bezobrazno opet trazi pare od nas ? ja ne vidim ni jednu realnu katastrofalnu stvar u njegovim potezima od crowdfundinga na ovamo (da ne mogu mu oprostiti sto je usrao interplay al sa druge strane on ga je i stvorio) mene boli tuki sta on ima u svom posedu, dao sam novac njegovoj ideji i ljudima koje je okupio i ispalo je sve ok sto se mene tice, izdao mi je igre koje su mi vise nego igrive (ko me jebe pa sam omatorio u medjuvremenu) + povratio je jednim delom zanr u zivot i hvala mu na tome Ovo x 100Bukvalno im svima dajem pare da se okreće točak koji nije postojao pre Kickstartera. Bez njih ostaju Bethesda, EA i Ubisoft da mi mladost izvrću ruglu.Ni W2 ni PoE me nisu raspametili, al sam uživao u segmentima i generalnoj atmosferi. Ako neka od budućih im igara dotakne nivo Black Isle, to je bonus. Nije Kickstarter za svakog, to je očigledno, konstantno se rađaju ispadi pijanog zemljoposednika što bi svaku pesmu da naručuje sa kraja kafane Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 30, 2017 Author Report Share Posted January 30, 2017 da se razumemo, mislim da se fargo prezaleteo sa buducim projektima i da ih je previse pokrenuo, i da to na dobro nece izaci, ali ovo do sada je bilo vise nego korektno mozda ne korektno kao skyrim, ali bar blizu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 (edited) Brate, W2 je izgledao i funkcionisao kao early access, tek je Director's Cut donekle delovao kao nešto što su napravili profesionalci. Za Torment ćemo tek da vidimo (btw backovao sam ga pre skoro četiri godine, gde je proizvod koji sam platio?) Bukvalno jedini konkretan plus za Farga je što je pogurao revitalizaciju žanra, a i da nije, pogurao bi ga PoE samo na izgled. Da ne pričam što su fundraising klipovi u W2 kampanji delovali kao da mu život zavisi od uspeha projekta, a lik je namazan svim bojama. Jebala vas Fallout nostalgija Edited January 30, 2017 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts