Kaurin Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 http://www.rockpapershotgun.com/2011/05/11/ten-things-you%E2%80%99ll-think-playing-deus-ex-3/ mislim da cu preci ovo uz konstantno nerviranje zbog cutscenes :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Igrace se kakva god da je igra. Realno :) Nisam procitao sve, necu da mi njegovi utisci stvore ocekivanja koja ce uticati na moje prve utiske. Al sam sklopio ovo... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 tl;dr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 u osnovi kazu da igra ima iste fazone kao prvi deo, sta vise moze se posmatrati kao ekspanzija prvog dela dakle sve ono sto je prvi deo imao dobro, sada je tu ali nije nista unapredjeno nego je na nekom istom nivou grafika je zomg sjajnabajna i tako to, nema nekih ultra upecatljivih lokacija kao u prvom delu ukratko sta pise u tekstu je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 12, 2011 Author Report Share Posted May 12, 2011 i pise da smaraju cutscenovi, ali nema novije igre iz treceg lica gde cutscenes ne smaraju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 lik je odigrao samo jedan nivo, ne mora da znači da nema zanimljivih lokacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 12, 2011 Author Report Share Posted May 12, 2011 koliko se secam, covek kaze da ga je odusevio centralni hub koji je ogroman, i da mu se nije svidela jednolicnost u paleti boja. meni nije jasno sta mu smeta kad je radnja tog pocetka smestena u centru futuristicke metropole. svako dlaku u jajetu mora da nadje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 (edited) Ocigledno, pojam industrijski standard mu je nepoznanica. To mi se nikad nije svidjalo u ocenama, kad pomenu jednolicnost. Osim prepoznatljivih lokacija, ulica u nekom gradu lici kao druga ulica u drugom gradu. Fabrika je fabrika. Sta tu ima da ti se ne svidja, ako ti je to argument i ono sto ti smeta onda ocekujem od tebe da se selis svakih 6 meseci na drugu lokaciju i to tipa danas si u Parizu, sutra si na Tibetu a posle toga 6 meseci na Medjunarodnoj Svemirskoj stanici, jer te tangira jednolicnost. Kreten. Edited May 12, 2011 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 tako je bilo u prvom delu, ne mora biti kreten on samo uporedjuje sa originalom, a i nije da je popljuvao igru zbog toga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 (edited) Pojavila se beta verzija igre 4gb, mogu da potvrdim da radi :) Edited June 1, 2011 by Alan Čumak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Izgleda ogavno grafički na momente, al bar neće da krlja ko nesrećni Witcher (bar se nadam). Sviđaju mi se equipment screenovi, jel ovo može regularno da se skine sa torrenta? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 beta verzija igre, zbog čega je ja već nemam?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Ovo je neki preview build sa 10-12 sati gameplay-a, neki zaposleni je to maznuo i okacio na net, ista fora kao sa Crysis 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Jao grok izgleda do jaja Mada malo potseca na nesrecni Alpha Protocol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 Još 15 min pa donwloaded. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 1, 2011 Report Share Posted June 1, 2011 "hmm. i've got the rar-inside-iso-inside-rar that doesn't work problem. bah." ^^^^ Ovo se upravo meni dešava, kako god da probam da ga extraktujem/mountujem uvek prsne prilikom otpakivanja rara. Jel ima neki lek za ovo, il' da skidam opet po ceo dan :((((( Riliz je ovaj: http://thepiratebay.org/torrent/6439028/Deus.EX.Human.Revolution.-.BETA.-.CRACK.-.WORKiNG Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Meni ga alt binz automatski raspakovo... nisam juče imao vremena, samo sam odgledao intro. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 momci, nemojte o tome ovde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Dobro je da Objective Locator i Object Highlight moze da se iskljuci u opcijama :) Ako vam se grafika cini malo ruzno to je zato sto su graficka podesavanja namestena na low i nemogu da se menjaju. Meni se veoma svidja za sada, imam isti osecaj kao kada sam igrao keca prvi put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 E je l' i kod vas tamno onako sve cak i kad se brightness poveca na max ? Mnogo je mrachno, nista ne vidim :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Ja nemam taj problem, meni je brightness na sredini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 Provalio sam sta je, kad je ukljuchen directx 11 onda je sve tamno, sad kad je iskljuchen normalan je brightness Za sada igra mnogo podseca na deus ex 1, sto mi se svidja :) ne svidja mi se sto se opet okrecu ka konzolashima, opet ce sve biti pojednostavljeno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 (edited) Sinoć sam se malo igrao... ima šmek keca, ali me nervira taj "cover" sistem.... Sve u svemu.. obavezno će se odigrati! Edit: Loading time traje baš dugo.... ili sam se ja razmazio... :) BTW... neprijatelji prilično dobro rokaju.. AI je relativno dobar... (išao kroz neki vent, roknuo stražara ispod sebe, kad je sledeći došao gleado je u telo, pa pogledao gore pravo u mene :D ) Edited June 3, 2011 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Nešto sad razmišljam, možda bolje i da ne probam ovo. Kapiram da je taj loading više povezan sa tim što je "procurela" nego što će tako biti u final verziji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ne verujem da ćeš da naletiš na neki spoiler... Ja planiram da pređem ovo bar 2-3 puta do avgusta.. taman da se naviknem na mehaniku igre. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts