Jump to content

Bulletstorm!

Lucky

Recommended Posts

A vidim nemamo topic.

Moram priznati da sam prijatno iznenađen ovim naslovom, nisam to očekivao.

Izvođenje je kul, priča je zanimljiva, čak ima i gomila humora koji je u fazonu akcionih filmova devedesetih, skroz ok.

Nije posebno dugačka igra, što takođe može biti u redu kad gledaš to konstantno napucavanje koje se odvija pred tvojim očima :)

I ujedno ima i jednu od najboljih scena u igri koju sam skoro video, pa ide u spojler

kada se pojavi drugi put onaj megamonster. Prvi put se pojavi pa ga nabacite na propeler heliša, a drugi put dole u onim katakombama. Pa kad mu padne cev na glavu a on upadne u "bazen" onaj. Smejao sam se jako :))

Tako da, preporuka, ako neko traži dobar shooter.

p.s. ah da, ipak je konzolaška igra u pitanju, ma šta pričali iz Epica kao "pravi PC shooter". Nema skoka (?) a neka oružja imaju svojevrsni auto-aim, i tako to.

Lol, Lakiju nisu legle pare za Portal 2 pa se sveti otvaranjem topika o igrama od pre par meseci :)))

Elem, ne bih se složio da je kratka igra, ima baš dosta da se igra. Grafika je šarena i blještava, što je osveženje nakon braon sivih akcija u zadnje vreme, i ima par dobrih skriptovanih scena. U svemu ostalom je klasično iživljavanje nad protivnicima na tristapetsto načina, što zna vremeno da dosadi (bez obzira što zaista ima kreativnih i otkačenih killova). Sam lik je svemirski redneck u rangu rođaka Duke Nukema, i s vremna na vreme se proserava za medalju.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Elem, ne bih se složio da je kratka igra, ima baš dosta da se igra. Grafika je šarena i blještava, što je osveženje nakon braon sivih akcija u zadnje vreme, i ima par dobrih skriptovanih scena. U svemu ostalom je klasično iživljavanje nad protivnicima na tristapetsto načina, što zna vremeno da dosadi (bez obzira što zaista ima kreativnih i otkačenih killova). Sam lik je svemirski redneck u rangu rođaka Duke Nukema, i s vremna na vreme se proserava za medalju.

Kako bre nije kratka, pa ne znam dal' ima više od 7 sati gameplaya? Gledao sam u statsima, ali nema tog podatka. Možda ti prosto ne umeš da igraš :))

Super su dijalozi i njegovi komentari, a što s eubijanja tiče, ja sam odradio 40 do 140 skillshotova tj ubistava, ali ja to prosto ne jurim u igrama. Nisam ni ubio sve one newsbot-ove, niti sve one "rojeve" onih plavih insekata itd.

Ja sam igrao malo, ali nije mi se nesto svidela, ne znam ni sam zasto :(

Baš si bezveze! :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...