Lucky Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 A vidim nemamo topic. Moram priznati da sam prijatno iznenađen ovim naslovom, nisam to očekivao. Izvođenje je kul, priča je zanimljiva, čak ima i gomila humora koji je u fazonu akcionih filmova devedesetih, skroz ok. Nije posebno dugačka igra, što takođe može biti u redu kad gledaš to konstantno napucavanje koje se odvija pred tvojim očima :) I ujedno ima i jednu od najboljih scena u igri koju sam skoro video, pa ide u spojler kada se pojavi drugi put onaj megamonster. Prvi put se pojavi pa ga nabacite na propeler heliša, a drugi put dole u onim katakombama. Pa kad mu padne cev na glavu a on upadne u "bazen" onaj. Smejao sam se jako :)) Tako da, preporuka, ako neko traži dobar shooter. p.s. ah da, ipak je konzolaška igra u pitanju, ma šta pričali iz Epica kao "pravi PC shooter". Nema skoka (?) a neka oružja imaju svojevrsni auto-aim, i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Lol, Lakiju nisu legle pare za Portal 2 pa se sveti otvaranjem topika o igrama od pre par meseci :))) Elem, ne bih se složio da je kratka igra, ima baš dosta da se igra. Grafika je šarena i blještava, što je osveženje nakon braon sivih akcija u zadnje vreme, i ima par dobrih skriptovanih scena. U svemu ostalom je klasično iživljavanje nad protivnicima na tristapetsto načina, što zna vremeno da dosadi (bez obzira što zaista ima kreativnih i otkačenih killova). Sam lik je svemirski redneck u rangu rođaka Duke Nukema, i s vremna na vreme se proserava za medalju. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 jes, ja planiram da igram tek, ali po onome što sam načuo dok je Laki igrao, dijalozi i tako to, zvuči kao loads of fun. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Ja sam igrao malo, ali nije mi se nesto svidela, ne znam ni sam zasto :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 20, 2011 Author Report Share Posted April 20, 2011 Elem, ne bih se složio da je kratka igra, ima baš dosta da se igra. Grafika je šarena i blještava, što je osveženje nakon braon sivih akcija u zadnje vreme, i ima par dobrih skriptovanih scena. U svemu ostalom je klasično iživljavanje nad protivnicima na tristapetsto načina, što zna vremeno da dosadi (bez obzira što zaista ima kreativnih i otkačenih killova). Sam lik je svemirski redneck u rangu rođaka Duke Nukema, i s vremna na vreme se proserava za medalju. Kako bre nije kratka, pa ne znam dal' ima više od 7 sati gameplaya? Gledao sam u statsima, ali nema tog podatka. Možda ti prosto ne umeš da igraš :)) Super su dijalozi i njegovi komentari, a što s eubijanja tiče, ja sam odradio 40 do 140 skillshotova tj ubistava, ali ja to prosto ne jurim u igrama. Nisam ni ubio sve one newsbot-ove, niti sve one "rojeve" onih plavih insekata itd. Ja sam igrao malo, ali nije mi se nesto svidela, ne znam ni sam zasto :( Baš si bezveze! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 @Lucky: Ako ti kazes da je dobar shooter, onda sigurno jeste! Ide na DL :) Javljam utiske kad predjem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 bolje igraj serious sama nego ovo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted April 28, 2011 Report Share Posted April 28, 2011 bolje igraj serious sama nego ovo :)) Citam na forumima da je grafika uzasna a pustio sam da se skida.. ima 7GB :D Pogledao sam trailer i gameplay na youtube-u i mogu ti reci da su ove glasine na forumu potvrdile sve ovo xD Neka se skida, nema veze, igrace deca iz komsiluka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2011 Author Report Share Posted April 28, 2011 Ma nije bre loša grafika, šta vam je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 E pa Laki ako ti kazes da nije losa grafika, onda sigurno nije! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 danas je 7 sati u singlu sasvim solidno :) kratko je 3-4 sata ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 Ne znam šta me hejtuje ovaj exi, ali preventivno ću te prebiti kad dođem u Pančevo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 ne hejtujem te, ja imitiram odredjenog juzera :D e a i mogao bi stvarno da dodjesh na jedno vopi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2011 Author Report Share Posted April 29, 2011 e pa baš ću da dođem da ti pravo kažem, ali posle polovine maja, do tad mi je bizi skedžul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 29, 2011 Report Share Posted April 29, 2011 Dogovoreno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 na ono "I named him Waggleton P. Tallylicker itd..." ?? Ahhahahah, odlično je... sva sranja što taj lik izgovara su dijamantskog kvaliteta, kul je igra skroz.jao Laki si mislio na Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2011 Author Report Share Posted May 17, 2011 Više sam mislio na kad izađe drugi put onaj veliki mutant dok si dole u kanalizaciji, i ja kao - a ne opet moram sa njim da se bijem, a njega lupe dve one cevke u glavu i padne u onu kiselinu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts