zivlaks Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Da li bismo mogli dobiti podforum za ovu veoma popularnu igru? http://www.leagueoflegends.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 +1 Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 (edited) J sam bas poslao molbu za osnivanje istog adminu Ivan_ mislim da ima dosta ljudi zainteresovanih za igru a i vec se dosta pominje igra po drugim podforumima :) Edited April 10, 2011 by -eXeCUt0r- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 ja se loginovah samo da javnem da sam za ideju. strpaj pod wc3 ili mmo svejedno.. da mogu ljudi da ako nista razmene nickove i slicno.. bez tone flejma sa dota/hon strane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Mogli bi eventualno da da otvorimo neki topic (LoL pricajte), mislim da nas ima premalo za podforum i da moze da se desi isto sto i sa hon podforumom. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 ljudi koji igraju lol ima dosta vise nego ljudi koji igraju hon :) posebno sto se taj broj sve vise uvecava :) evo ti zainteresovanost za samo par dana :) jeste da ima dosta negativnih komentara ali ima 10-ak ljudi koji su sotavili i pozitivne :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234918231 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Mogli bi nekad da se skupimo i da odigramo neku, da vidimo kako ko igra :) Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Meh, igra se LoL dosta ali ne vidim chemu deo foruma koji tje da umre za mesec dana, pogledajte samo HoN forum. Mozda nije losha ideja da se napravi MOBA pod-forum koji tje biti mesto za diskusije o igricama kao shto su LoL i HoN, Demigod/Bloodline Champions i Rise of Immortals. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 +1 za ovo sto je sajro rekao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Meh, igra se LoL dosta ali ne vidim chemu deo foruma koji tje da umre za mesec dana, pogledajte samo HoN forum. Mozda nije losha ideja da se napravi MOBA pod-forum koji tje biti mesto za diskusije o igricama kao shto su LoL i HoN, Demigod/Bloodline Champions i Rise of Immortals. +1+1+1+1+1+1+1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Da li bismo mogli dobiti podforum za ovu veoma besplatnu krs igru? http://www.leagueoflegends.com/ fixd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 a šta ako napravimo jedan podforum pa onda krenu LoL-ovci da hejtuju HoN-ovce i tako nešto? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 to se i sada svakako desava. postoji relativno lako resenje napravi se sticky sa pravilama tog podforuma, gde je iskljucivo zabranjeno ulaziti u debilne diskusije tipa "hon je bolji od lola zato sto..." ili dota je bolja od hona zato sto...", jer to nikada ni ne budu diskusije, nego se tu uvek ljudi cimaju da dokazu kako je igra koju najvise igraju, zapravo, najbolja. a svaki mod koji naidje i vidi pocetak trolovanja i zapocinjanje debilnih diskusija, samo obrise lepo postove i kaze "hae poz" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 ja sam da se napravi podforum u kome ce biti samo teme honovaca kako hejtuju lol i samo cist hejt, ali uslov za hejtovanje je taj da nikad nisi probao lol da igras. Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 lol podforum \o/ Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Potpuno se slazem Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gankaloth Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 ne, ja samo pricam o realnom stanju na rur-u Quote Можда је она седми разред.. али је друго полугодиште! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivlaks Posted April 12, 2011 Author Report Share Posted April 12, 2011 (edited) kad mi coyote objasni kako nesto moze biti manje ili vise besplatno odlazim sa foruma ;D Edited April 12, 2011 by Stevan021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jigosep Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Ili se jednostavno joinujte in-game kanalu "LoL-Serbia", i stavite ga na auto-join. ;3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 a šta ako napravimo jedan podforum pa onda krenu LoL-ovci da hejtuju HoN-ovce i tako nešto? :) Ne znam da li si ozbiljan ili ne (troll-detector mi je na nivou seksualnog zivota ) ali hejtovanja izmedju igracha LoL-a/HoN-a/Dote ima dosta i bez takvog podforuma. Ako se taj MOBA podforum napravi bar tjemo imati sav taj hejt u okviru jednog dela plus par normalnih moderatora/strogi pravilnik ponashanja i forum ne mora da dozivi totalni fejl. General MMO forum funkcionishe, valjda tje i MOBA igrachi u jednom trenutku dotstitji taj nivo zrelosti (derp!). :] P.S. Ostavite Dota forum kakav jeste, ali recimo moze da se napravi "MOBA Games" i dole odvojeno "DotA Allstars" u okviru Multiplayer Games. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 dajte onda neki in-game kanal da se nalazimo or smtn Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivlaks Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 (edited) bice manje hate-a, teze je trollovati kad svaku igru "brani" zajednica u okviru jednog podforuma, a i teme su odma' konstruktivnijeg karatkera Edited April 13, 2011 by Stevan021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 OK, so, šta smo se dogovorili? Dva podeljena ili jedan zajednički? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 dajte onda neki in-game kanal da se nalazimo or smtn Probao sam onaj kanal sto je ovde bio okacen nema nikoga, napravio sam rur i stavio na auto join, ulazite ovde. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 (edited) MOBA podforum (koji je ravnopravan sa wc3, quake/doom, mmorpg, etc) gde idu sve igre i modifikacije MOBA tipa: BloodLine champions Defense of the Ancients Demigod Heroes of Newerth League Of Legends Rise of Immortals Neka me ispravi neko ako sam negde pogresio, mada mislim da su ovo sve igre za sada Edit: MOBA - Multiplayer Online Battle Arena Edited April 13, 2011 by Kaurin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts