Doolio Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 pikao bih neku letacku simulaciju (znaci ne arkadu ili barem da je vise simulacija nego arkada), ali nisam pratio to trziste godinama, tako da ne znam sta sve ima... poslednje sto sam igrao su sturmovici, lock onovi i usafi:) i secam se da su neke bile neigrive na tastaturi (tipa nece da prihvati ako drzis taster, nego moras da skreces seckavo ko debil), cini mi se lock on, ali se ne secam. pa sad ne bih da se zeznem, a i kontam da cete vi pouzdanije da mi preporucite nego gugl. moze avion, helis, sta god... e da, interesuju me borbene simulacije. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ima Tom Klensijev HawX ili HawKs, pošto se niger se ložio na nju sigurno je neko arkadno sranje. A ako prihvataš svemirske, evo ti Black Prhophecy, svemirska MMO simulacija na foru Freelancera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 joj, necu svemirske, ove zemaljske mi daju neki autenticni trip... kruko, skinucu pa cu da vidim, mada mi deluje prilicno f22lightningasto. jel igrao neko onaj black shark, kakav je on? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Black shark je dobar, ali on je bash bash simulacija, tj. teshko za igranje sa tastature... HAWX je meni odlichan (imam i HAWX 2, ali on je samo na originalu), apache air assault moze biti i kao simulacija i kao arkada ala Comanche, a ako volish starije avione, imash Blazing Angels 2, Heroes Over Europe, Wings of Fury i sada Cliffs of Dover. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Čovek je tražio više simulaciju nego arkadu, HAWX je arkada na nivou onih sa arkadnih mašina letenja od pre x godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 HAWX ima i polusimulacija mod (kada upravljash samo iz kabine i imash ogranichenu kolichinu oruzija), a HAWX 2 ima chak i poletanje i sletanje ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 drugari, fala na predlozima, skinuo sam LOMAC flaming cliffs 2 i za sada se fino ponasa, jes da je hendikep sto je tastatura i sto ti treba pet ruku, al moze da se pika, responsive je. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Čovek je tražio više simulaciju nego arkadu, HAWX je arkada na nivou onih sa arkadnih mašina letenja od pre x godina. Nema bolje od ove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 (edited) Prvo i prvo ako hoces da igras simulacije letenja zaboravi tastaturu, sad te je uhvatio neki trip, drzace te par dana i batalices. Kupi dzojstik, vidi kako je i igraj. Preporucujem ti http://www.itsvet.com/proizvod/saitek-aviator/comp_comp_gamejoy/83/47 , ali ne kod nas, posto je bezobrazno skup. Vidi ako neko moze da ti donese. Ima za 25-30$ da se nadje. Drugo i drugo hawx i ostale zajebancije na tu varijaciju zaboravi. Ako hoces da igras simulacije tu su ti: Moderne: Lock On Probao ali se nisam zadrzao, ne privlace me moderni avioni. Black Shark Zanimljiva zanimacija, treba vremena da se nauce komande i dosta toga oko helikoptera.. Ne mozes samo da sednes i letis. Samo startovanje motora trazi 10 minuta. Igram nekih 2 meseca, sa piratom moze i online da se igra. Ako je neko zainteresovan da letimo coop nek javi. WW2: IL1946 Sa najnovjijim patchevima je brutalan, a da ne pominjem ultrapack mod i slicne modove. Igram ga vec dugi niz godina, neprikosnovena simulacija sto se tice ww2. Cliffs of Dover Izasao pre neki dan, igra ima dosta potencijala, sam osecaj dok letis je brutalan i dosta bolji od IL1946. Ali je igra neispeglana i surovo neoptimizovana, na ultra low imam mizerni broj fpsa cak i dok letim preko english chanela dok jurcam neprijateljske bombardere. Ljudi sa brutalnim masinama se zale kako ne mogu da igraju. Cekamo naredne patcheve, a developeri su rekli da rade 24/7. WW1: Rise of Flight Odlicna simulacija WW1 , probao sam malo free trial, dobra je, ali se nisam zadrzao posto moja masina ne moze da je izgura da radi kako treba, mozda su je ispeglali sad. Takodje i nisam neki zaljubljenik u WW1 avione. Ko jeste nek proba. Da mene pitas rekao bih ti da kupis solidan dzojstik, skines IL1946 sa najnovijim patchevima, hyperlobby, i otisnes se u visine. Dok ne ispeglaju Cliffs of Dover. Edited April 5, 2011 by PAKSAO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 -jel ima neki prašak? -jok, samo granje. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 5, 2011 Author Report Share Posted April 5, 2011 paksao: fala na predlozima:) igrao sam ja ranije bez dzojstika, ali je bilo jebeno... a lock on rekoh da sam skinuo i da je jedna od frendlijih za tastaturu (ne znam zasto sam zapamtio da ne moze, verovatno sam mislio na sturmovika). meni dodje u naletima da mi se igraju simulacije, mada mogao bih jednom da pazarim dzojstik, cisto da vidim kako je to, mozda me zadrzi na duze... e sad, 'svidjabilnost era' mi isto dolazi u fazama, vec nekoliko godina su mi do jaja moderni avioni sa sve elektronikom, komunikacijom i tim tripovima... jel mozes da mi preporucis par dzojstika sa mini rivjuovima (po dve recenice)? bio bih ti zahvalan, posto nikad nisam pazario dzojstik za letenje. kali: arkadno je to, ubijao sam one ww2 likove sa fokkerom:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 -jel ima neki prašak? -jok, samo granje. Jebi ga, ali simulacije i tastatura ne idu u istu recenicu. jel mozes da mi preporucis par dzojstika sa mini rivjuovima (po dve recenice)? Zavisi koliko si spreman da izdvojis para, ja licno imam Saitek Aviatora, kao na linku sto sam ti postavio u prethodnom postu. To je po meni ubedljivo najuserfrendli dzoj. Koristio sam Cyborg Evo pre toga i bila je muka ziva da namestim kalibraciju za svaku igru pojedinacno. Dok je aviator tipican plug and play, sve je podeseno, nema zajebancije sa osama uopste. Za neku minimum pristojnu varijantu uzmi aviatora kao ja i verujem da neces pogresiti. S'tim sto sam ja namestio ifreetrack sa kamericom od 1500din. Ako imas kintu da izdvojis za malo vise kvalitetnije onda ti preporucujem http://www.itsvet.com/proizvod/saitek-x52/comp_comp_gamejoy/83/14 . Tebi kao pocetniku da ti pruzi ugodan ugodjaj mozes taj aviator + a4tech 333mb za freetrack pogled. A ako si bas tanak sa kintom uzmi bilo koj dzoj kod kineza, opet je bolje nego tastatura :)) Black Shark je mozda za tebe igra, pogotovo sto je jako bitna elektronika, komunikacija i ti tripovi :)) Posto imas mini display, na kome u multiplayeru mozes da delis razne informacije izmedju saigraca. Davati laserske mete i milion drugih stvari sa kojima nisam bas detaljno upoznat. Treba posvetiti malo vremena da bi razumeo sistem. ALi igra je mene totalno kupila, zanimljivija mi je od lock-ona prilicno. Ceo trip mi je dobar, sa startovanjem helisa do vozenja helisa do misije, podici se iznad brdan, na mini termalnom display otvoriti paljbu na lociranu pesadiju i tenkove :)) Kao na youtjubu jbt :)) A i stanje helisa ako te pogodi neka strela a preziveo si je fantasticno, pola sistema ti je palo, jedva odrzavas helis dok palis od njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Wings of Prey mozda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Uf uf ovaj Cliffs of Dover izgleda do jaja, kako li mi je to promaklo :/ Jbt ja imam original i lock on i Flaming cliffs, mogao bi to opet da instaliram i digram... ko nekada u =4c= :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 6, 2011 Author Report Share Posted April 6, 2011 ovaj cliffs of dover ne mos se igra na mom kompu ni pod razno... e, a sta fali ovom dzojstiku, ima milion dugmica, odvojeni throttle, twist rudder - http://www.itsvet.com/proizvod/thrustmaster-t.flight-hotas-x-pc-ps3/comp_comp_gamejoy/200/72 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Nemam pojma stvarno :) Pogledaj ovde na forumu moje eskadrile ima fina diskusija na 9 strana o dzojsticima, nadam se da ce ti pomoci. http://102nd.org/board/viewtopic.php?f=19&t=676 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Ja sam ovo igrao prosle nedelje. Ne savetujem ti da igraas bez dzojstika i bez GOMILE slobodnog vremena :) http://www.abandonia.com/en/games/358/B-17+Flying+Fortress.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 btw prodajem saitek aviator, kod nas je 60e. Dajem ga za 30. Hocu da kupim jednog monstera!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 au gde ga izvuce, ovo i their finest hour su pobednici Zbog ovoga i Dynablastera sam išao kod bratovog ortaka da se igram na 386 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Sirotinja ne bira :D BTW ne znam da li sam pomenuo ranije, upoznao sam letos lika što je vodio outer Space. Kad je počeo da radi recenzije nije ni imao kompjuter, već je napravio dil sa ortakom da mu kupi cd-rom (koji je tad koštao današnjih 100ak evra), a da ga ovaj pusti da povremeno svraća da igra igre koje će recenzirati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 kojeg? Ja znam za dvojicu, jedan je sad u Holandiji a drugi je predsednik opštine? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 15, 2011 Author Report Share Posted April 15, 2011 ja sam nesto merio i merio i merio i na kraju sam uzeo volan, tako da paksao jebiga, moraces da nadjes drugog kupca:) i prezadovoljan sam volanom, konacno mogu da vozim simulacije voznje ko covek. doci ce i letenje na red, samo sad sam se istrosio, pa ce morati da ceka tipa par meseci. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Paksao Doolio i ostali drugari, ako ocete malo ozbiljnije da se zamlacujete DCS Black Sharkom DCS A-10 Warthogi LOMACOM, http://www.4c-squad.rs/SMF/ , sajt je trenutno oboren... imamo par ljudi koji su vrhunski na helisima, A-10ci, objasnice Vam osnove brzo, ostali letimo LOMAC FC2, preko mreze se mnogo bolje i brze uci, i maltene znamo skoro sve u vezi ove dve igre... jedino sto Vam treba su orginale igre, LOMAC FC2 je oko $30, BS valjda $40-50 A-10 oko $60 Ako je neko ozbiljan u pristupu eskadrili a ne bi da kupi orginalnu igru mozemo da vidimo da mu dam jednu moju aktivaciju za LOMAC FC2... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 kojeg? Ja znam za dvojicu, jedan je sad u Holandiji a drugi je predsednik opštine? :) Andrija Holanđanin :D Sad radi u Siemensu, ako se dobro sećam razgovora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Da, da, šljaka tamo, znamo još neke odavde koji rade tamo :) Nekako mi je doduše čudno za njega, ipak je čovek medicinar :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts