Kaurin Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 mohi je odlicno zapazio da je covek poceo da koristi totalno druge IP adrese, pa je pomislio da mi svo vreme savetujemo pogresno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Noob ti deda bre El ti uopste citas sta pishemo? To mu svo vreme i govorim... Ne i ne teraj me da te quotujem. mohi je odlicno zapazio da je covek poceo da koristi totalno druge IP adrese, pa je pomislio da mi svo vreme savetujemo pogresno :) Nisam pomislio nego sam video da mu je bio podesen, dok je radio, drugi ip i nije on poceo to da koristi nego je tako podeseno u startu jer je neko verovatno imao razlog za to i naravno da nije mogao da pristupi ruteru onako kako ste mu vi govorili pre reseta na fabricka podesavanja. Za ovo posle reseta na fabricka podesavanja je ok. Edited April 7, 2011 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Za ovo posle reseta na fabricka podesavanja je ok. fabricka podesavanja je ok. podesavanja je ok. ok. Ko si ti i sta si uradio sa Mohijem? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts