absolute Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 oket, pomesao sam neke stvari ocigledno:)...jel ste citali onu knjigu mislim da se zove kan, od nekog ruskog pisca, govori o osvajanjima dzingis kana, ili mozda njegovog unuka kublaj kana, sve sam zaboravio jbte...u svakom slucaju fina knjiga, ko voli istoriju nek procita...da ne bude totalni ot, jel bese bila prica da se na marici nasa vojska ponapijala posle nekoliko pobeda nad turcima i da su ih ovi onda u pola noci sjebali nacisto Da, prica se da je tada srpski "hecim", rodom iz okoline Smedereva, sirio lazni optimizam uz "pokoju" casicu utehe... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Pa pričamo šbbkbb. Sa kurčenjem i religijom smo došli dovde :) od do Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 pa kad je moj imenjak bio car!:D srsly, cuo sam price da ove karte nisu tacne, tj da je srbija za vreme cara dusana zauzimala i vecu teritoriju, skoro celu bosnu kao sto se vidi na bruovoj karti (koja je doduse iz 9 veka:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 A provalite presek 40 sa 50icom kraj Kaspijskog mora :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 ladno siptari...btw, kraljevstvo hazara mi je zanimljivo, verovatno zbog pavicevog hazarskog recnika:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 (edited) ili zato sto se neko drugi krije iza hazara :D:D http://www.ivantic.net/Ostale_knjiige/KestlerTrinaestoPleme_latinica.pdf Edited March 26, 2011 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 jel masoni kali! ko ce da cita celu knjigu, prepricaj nam u dva pasusa:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 haha ne nego danasnji jevreji su nekadasnji hazari :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Joj kada čujem ovo prepričaj mi knjigu, a ista je morala biti napisana kako bi autor potkrepio svoja nekonvencionalna tvrđenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Mislio sam da je nešto drugo :) Krenuo sam da čitam i aj ok, pije vodu to sa genetskim materijalom današnjih Jevreja. Ne kažem da je tačno, samo jeste moguće :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 gle sto me izhejtova kori:)...meni je cela ta prica oko hazara i jevreja na nekom shbb kvazi-istorijskom nivou, al dobro, da ne idemo u offtopic:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts