Jump to content

Battlefield 3

dNte

Recommended Posts

uzeo sam ja premium (jebg)

close quarters je ono bas rokanje na malom prostoru i to... osim sto otkad sam instalirao njega igra mi radi poprilicno losije - a nikako da stavim novije drajvere da proverim dal nije do toga

i sve bi to bilo super, ali ovaj engine nije za male prostore, nekako bre stalno lagujem i ne mogu da odreagujem dovoljno brzo

nastavljas sa svojim accountom naravno, samo imas opciju da resetujes statse ako si retos pa ti je k/d toliko bitan :D

fallout_table.gif

Kad uzmes Premium mozes da resetujes odredjene statove, npr score per minute itd.

Sranje su napravili sa tim Premium-om, sad ako nemas Premium si obican peznt, izmedju ostalog vec postoje Premium only serveri, na koje ne mozes da joinujes ako odvojeno kupis B2K i Close Quarters.

Agresivno te teraju da kupujes sve njihove DLC-jeve da bi uopste mogao i da igras. E PA NE MOZE [:D]

Uzecu samo Armored Kill kad izadje i nek se tera EA u persun!

Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje.

• 1 month later...

probao sam narodnu verziju i nisam bas odusevljen kako mi radi... mislim masina mi jeste zastarela ali sam sve novije igre lepo gurao na 1920x1080 rez / high detalje

intel core 2 duo 3.04 ghz

4gb rama

9800gt neka jaca verzija (sorry noob sam za tech stvari)

jebe me sto imam monitor 24" pa sve guram na hd rezoluciju... a kad spustim rez ubise me "kocke" (aka pixeli haha ) mada igra i na low detaljima izgleda skroz dobro

kolko igra nasih, kakvo je stanje na serverima, jel se isplati uzimati oridjinala ?

moze jos neki savet :)

fml

Uzmi original naravno, ima pun kurac nasih ali koji ce ti nasi uopste ?

Servira ima zilion, i vecina je uglavnom solidno popunjena stalno

Ako mozes uzmi BF3 premium sad sto je izasao, i ne moras da kupujesh addonove koji budu nadolazili, isplati se generalno

Ja uzeh premium btw, samo close quaters igram sad, odlicne su mape i svidja mi se, otvaram achievmente :)

SABOT maltretiranje u cqc-u, moram i ja da priznam koji stvarno nisam za te Quake varijante u BF-u da sam se navukao, ne znam koliko Ziba Tower partija sam odigrao.

Zajebana bako, razmisli da li ti se daju pare za original + premium (koliko mu to dođe ukupno, 110e?) uzevši u obzir da beta testiranje BF4 počinje za nešto jače od godinu dana. Inače bf3 vredi, i bez premiuma, teško da trenutno ima neki bolji fps za multiplejer.

bez lazne skromnosti, al stvarno sam doktorirao metro.

doduse, nesto sam u poslednje vreme utajio sa igranjem, ne nalazim vremena za 2h+ in a row..

Wonnka mi je nick, pa ako kojim slucajem odlucite da izadjete iz vasih tenkova i helija, spustite se do metroa da rostiljamo malo :)

Bjukenon Mitch

bez lazne skromnosti, al stvarno sam doktorirao metro.

doduse, nesto sam u poslednje vreme utajio sa igranjem, ne nalazim vremena za 2h+ in a row..

Wonnka mi je nick, pa ako kojim slucajem odlucite da izadjete iz vasih tenkova i helija, spustite se do metroa da rostiljamo malo :)

ja sam recimo prasinar u 90% slucajeva a metro mi je najogavnija mapa ikada :) e i snajperi su smaraci najveci, sto se mene tice :D

ali bez obzira na sve, super sto su masterovao jednu mapu u igri, samo meni to nikada nije bio trip, u bf3 i dalje uzivam jer prozivljavam filmske momente ... boli me tuki i za k/d ratio i za mesto na listi, igra pruza toliko vise od toga

fallout_table.gif

@spu

ma, koji prvi izleti da ima slobodan slot, a da je solidno popunjen...

inace sam vise igrao ove sa ''all weapons allowed'', ali nisam nade spammer, a m320 nisam koristio ni pre nerfa kad ga je svaka botina abusovala.

vise sam run&gun fazon sa dosta revive-ova u toku partije. sta vise, poceli su redovno da me prozivaju za aimbot a usput i banuju sa servera. banovali me iz platoona/servera, tj izasao sam dobrovoljno jer su se pobunili da im kvarim ugodjaj na serveru sa hakovima :D retosi...

inace, znam da ljudi ne gotive metro nikako. sta vise, i ja sam pizdeo u startu od tolikog spama granata i 320ica, retardiranih saigraca ali sve je doslo na svoje, sad samo pucam i ne zarezujem ih 2%

ali za avione i tenkove vec nemam zivaca :)

koji su vam nikovi, spu i kompanija?

@g

shvatam totalno i jednu i drugu stranu igre i uvek mi je bila glupa rasprava metro vs ostale mape, cod vs bf3 itd, itd... prestao sam da igram ko sto kazes filmski, tj da se uzivljavam u igricu, vec mi je trip da imam sto vise scora i killova u partiji. jebiga, igram samo jednu mapu pa moram da nadjem bar neku zanimaciju :)

Edited by Mitch

Bjukenon Mitch

@g

shvatam totalno i jednu i drugu stranu igre i uvek mi je bila glupa rasprava metro vs ostale mape, cod vs bf3 itd, itd... prestao sam da igram ko sto kazes filmski, tj da se uzivljavam u igricu, vec mi je trip da imam sto vise scora i killova u partiji. jebiga, igram samo jednu mapu pa moram da nadjem bar neku zanimaciju :)

Jbt Miče pa jel ima negativna i nesportska osobina kojom se ne hvališ?

• 1 month later...