garneyyy Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 Prijave traju do 31.Marta, a broj ekipa nije ogranicen. Igraonica ima skoro 30+ racunara, tako da moze podrzati i veci broj ucesnika, jer se mogu igrati vise meceva istovremeno. Moje ocekivanje je 12 ekipa, a idealan broj bi bio 16. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 e garny garny razocarao si me :) covek koji je popizdeo prosli turnir :D ChW iz Vranja! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
znt Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Mozemo da idemo licno da se prijavimo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 18, 2011 Author Report Share Posted March 18, 2011 aAAAAAAaaaAAA :))) sorry braticu, znam cak i kako izgledas, ali nisam zapamtio nickname :)) naravno da mozete licno da se prijavite, ali nikako na dan turnira :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 ShI = Shurimo Igricu ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 kai ako nemate damketa u ekipi onda nemate pravo da se zovete tako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 kai ako nemate damketa u ekipi onda nemate pravo da se zovete tako :D +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 nemaju ali imaju bobana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 ajmo DotAshi, nesto ste mi zatajili... :) gde je jagodinska ekipa? beogradjani? novosadjani?? ocekujem i dust iz krusevca .... ajmo malo zivlje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Долазе и Алексинац бојси! ахаххаа Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 nemaju ali imaju bobana +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 kako vam se zove ekipica protose? :D da vas upisem u tefter :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Mozda dodje i ekipa NL javljam za 2-3 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 22, 2011 Author Report Share Posted March 22, 2011 okay . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 update-uj prvi post sa ekipama da moze lakse da se nadje i vide ekipe koje dolaze/najavili dolazak itd itd .. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_was_here Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 ajmo DotAshi, nesto ste mi zatajili... :) gde je jagodinska ekipa? beogradjani? novosadjani?? ocekujem i dust iz krusevca .... ajmo malo zivlje :D Hehe hvala na pozivu i sto ste nas se setili...Brate sto se mene tice ja sam uvek "za" ali trenutno imam samo 2 coveka iz grada koji su voljni da krenu. Naravno tu ima dosta mladih nada koji hoce ali nije to to da na svaki turnir dolazimo u izmenjenom sastavu. Izdesavale su se neke stvari koje nemaju direktne veze sa dotom ali se ekipa sve jedno otudjila... Gl sa turnirom vidim da ce biti dosta ekipa i na vrhunskom nivou,naravno krivo mi je sto verovatno necemo doci, sto naravno ne znaci da se necemo videti na nekom drugom turniru big poz iz Krusevca :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 23, 2011 Author Report Share Posted March 23, 2011 nema na cemu, srecno i vama sa sklapanjem sastava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 ZORICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DOLAZIM DA TE JEBEMMMMMMMMMMMMMMM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 xD lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3L0n Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 POzzz drugari...prijavljujem ekipu po imenu LiveAndLet(LAL) i GL HF NO RE!!:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 neke novosti? baja and co dolaze? sharks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 cekao sam da se zavrsi ovaj turnir u Rumi, pa sam ocekivao malo vecu aktivnost i ostalih igraca/timova. od ovih 9 trenutno prijavljenih timova, 7 su da kazem sigurni ucesnici, a ostala dva najavljeni, s tim sto imamo ekipu NL koja ce nadam se danas/sutra da mi javi za njihov dolazak, ima jos jedna NIska ekipa koju cekam da javi, tu su viktor i drugari ( eshark), samo sto izgleda svi cekaju da se drugi prijave i da ima 10 da bi se oni prijavili, a kada bi se svi samo prijavili bilo bi nas dosta vise :)) sve u svemu, gledam ja stalno sta se desava na forumu, tako da cim nesto saznam ja cu staviti. Inace turnir pocinje u 10 ujutru, bilo bi lepo da ekipe dodju barem pola sata ranije. Ako neko ne moze, ili ne ume da nadje igraonicu, ostavio sam kontakt telefon, pa vas mogu sacekati negde ako vam je tako lakse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Ekipe su skepticne zato sto je prosli put trebalo da bude 16 ekipa pa se pojavilo 7 ;) Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
garneyyy Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 a uvek je tako, kao sto rekoh, svi cekaju da se prijavi odredjen broj pa da onda prijavi svoj tim. ja nikoga necu da prisiljavam da dodje, ko zeli i moze docice. Kada nema turnira svi se zale sto ih nema, kada se organizuje svi nadju razlog da ne dodju..... welcome to Serbia :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Ekipe su skepticne zato sto je prosli put trebalo da bude 16 ekipa pa se pojavilo 7 ;) a jos skepticniji postanu kad ih dobiju hrvati sa 1 ipo igracem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts