Jump to content

garneyyy

The X
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by garneyyy

  1. NOSIOCI: Gamepub, Shock Bomb, Relog media, Cleanstore Ostale ekipe su izvlacene pomocu https://www.randomlists.com/team-generator *****************************EDIT *************************** : IZMENA U GRUPI B U RASPOREDU MECEVA - ADRESA: Topličina 6 18000 Niš - NAGRADNI FOND: 1 mesto - 70% od učešća, 2. mesto - 25 % i 3. mesto robne nagrade (SPONSORED BY eShark). - SISTEM TAKMICENJA: Grupe - bo1 (ban/ban/ban/ban/ban/ban/pick) , 1/4 - bo1 (ban/ban/ban/ban/ban/ban/pick), 1/2 - bo3 (ban/ban/ban/ban/pick/pick/pick), final - bo3 (ban/ban/ban/ban/pick/pick/pick) - UKRSTANJA 1/4 - Q1 (A2:C1), Q2 (A1:C2), Q3 (D1:B2), Q4 (D2:B1) - UKRSTANJA 1/2 - Q1:Q3, Q2:Q4 - STREAM: twitch.tv/bakistuta (observer: OXY) PRAVILA OKO TURNIRA/COVID19 (OBAVEZNO PROCITATI) 1. SATNICA MORA DA SE POSTUJE (UKOLIKO NEKO OD EKIPA ZAKASNI VISE OD 10 MINUTA, GUBE TAJ MEC) 2. ULAZAK U IGRAONICU JE ZABRANJEN KAO I SAMO OKUPLJANJE ISPRED NJE ZBOG COVID 19 SITUACIJE 3. MOLIMO SVE UCESNIKE DA DODJU POLA SATA RANIJE PRE SVOG MECA KAKO BI SE NAMESTILI I ZAGREJALI NA VREME 4. RASPORED SEDENJA CE BITI OKACEN ISPRED IGRAONICE 5. OBAVEZNO JE NOSITI MASKU DO SVOG RACUNARA GDE SEDITE (U TOKU IGRANJA NIJE OBAVEZNO) 6. UKOLIKO NEKO OD IGRACA NEMA POTREBNU OPREMU, MOLIMO VAS DA SE OBRATITE ORGANIZATORU ILI COVEKU IZ ORGANIZACIJE (SVAKI SPRAT CE IMATI SVOG COVEKA) 7. STOLOVI I CELOKUPAN PROSTOR CE SE BRISATI I DEZINFIKOVATI NAKON SVAKOG PREMESTANJA/USTAJANJA EKIPA 8. PREPORUCLJIVO JE NOSITI SVOJU OPREMU ZBOG COVID-a MOLIMO VAS SHVATITE OVA PRAVILA VEOMA OZBILJNO, POGOTOVO PRAVILA U VEZI COVID-A, OVO JE RADI BEZBEDNOSTI I ZASTITE SVIH NAS ** Ukoliko neko nema gde da ide u toku turnira nakon svog meca, na poslednjem spratu ce biti sobica za sony ili za prenos meceva na TV-u (max 10 osoba)
  2. Proverili smo, u suštini 10 osoba u jednoj prostoriji ili ti spratu je ograničenje. Ne može da bude isto za lokal od 50 I 300 kvadrata što se ograničenja tiče. Zvali smo inspekciju I rekli su nam da je okej da po spratu imamo 10 čoveka, što znači da možemo da imamo 30 osoba u igraonici. A to je okej funkcionalno za održavanje turnira. Izbacićemo ovih dana i mere kojih će svi učesnici i gosti turnira pridrzavati, radi bezbednosti svih nas i olakšanja same organizacije turnira. 🙂
  3. Ima ograničenja što se okupljanja tiče, nije zabranjeno u potpunosti. Lokal ima blizu 300 kvadrata u 3 sprata i 30 kompa, što znači da može na svakom spratu sa bude 10 ljudi, što je taman jer toliko kompjutera ima. Uostalom, pratiće se mere u tom periodu, ako budu neke restrikcije odložiče se turnir.
  4. 05.09.2020. godine u Nišu sa početkom u 10h biće održan Counter Strike Global Offensive turnir u lanu. - Igraonica Click Athletes Gaming - Raspolažemo sa 30 računara - Adresa Topličina 6 18000 Niš - Prijave i uplate učešća za turnir su do 31.08.2020. preko instagram stranice clickathletesgaming ili na broj telefona 060 55 93 201 - Uplata će se vršiti na račun koji će vam biti prosleđen nakon prijave ekipe. Učešće po ekipi je 6.000 rsd. - Nagradni fond će biti raspodeljen : 1 mesto - 70% od učešća, 2. mesto - 25 % i 3. mesto robne nagrade (SPONSORED BY eShark). - Turnir će se igrati po sistemu round robin gde iz svake grupe prolaze po 2 ekipe i posle se igra po sistemu eliminacija.. Zamišljeno je da turnir traje 1 dan. - Meceve ce prenositi ONE AND ONLY Nenad Filipovic Balu (BAKISTUTA) na : twitch.tv/bakistuta (OBSERVER: OXYt) Konfiguracije racunara: - Grafička: 1660ti, - Procesor: i5 9 generacija, - Monitor: Samsung qled 144hz Preduzete su sve mere zaštite od virusa ( covid19 ). Između svakog računara postoji pleksiglas zaštita, svakodnevno se vrši dezinfekcija igrraonice. Za sve dodatne informacije zapratite instagram stranicu clickathletesgaming i pišite u direct ! NAPOMENA: PRIJAVE SU ZAVRSENE ! ! ! USKORO GRUPE I SATNICA ! ! ! Prijavljene ekipe (Zelenom bojom su oznacene ekipe koje su uplatile ucesce) : 1. Cleanstore.dk (d3k1, Mamba, RANDJE, UNTOUCHED, SEN1K) 2. Relog media (juricM, migz1, djokabomba, SVOJIC, SHEV) * 3. Shock Bomb (c0llins, Dragon, Kind0, pTKKK, Katalic) 4. SCN (DEik, nEGRoSCN, mIXA, Caka, Zer0X) * 5. Relog YNG (LESkOpoz, Pecagg, kMs, nutellazpw, Heisen, ljaf) * 6. Prevlaka (DUKYNHO, nEMANHA, serda, lesibk2, DD) * 7. Degemoni (laza, 1ht, showcrazy, r1teks, lexon) * 8. virtualForce ( Little^Bunny, bunny, tRanquiL, eXpeRt, pera.kiD ) 9. NHF (Aleksa, La[V], nele, TUROK, Riske) 10. Brutalci tim (eternalSN, zoa, SeNNsity, pile, $homy, coach :Yoma) 11. Naissus Gaming (Loodi, wh1z, Stojev, aleks.-, HULKKK) 12. Relog OLD (kesar, ika, scorpion, nemanja, tba) * 13. Eagles of Nis (SasoOO, 3niGma, Dexter2g, Pesa, AnOnYmOuS) ** 14. Randomshit (dz0nza, bAz, Lck, denmla, homem) 15. ENERGY (fr0a, file, strah, Pitzuk, Damirde) 16. NO NAME (JuStice,BalkanSoldier_,YohnnyxTv,Shisui,g1banica) 16. Nebitni (Zer0X, bubah , fergy , spoun , TBA) 17. KiM Kardashians (Killa, Zvecanski Savke, ZivkoBiceps, Leg1ja) 18. BUDI2 (ha0s, Riil3, varriox, miniorc, TBA) 19. Goodfellas (ksi, naf, bishop, novakovic, mjt)
  5. Ako se resim da napravim opet, bice recimo jula meseca, s tim sto nece biti odrzan ukoliko ne bude bilo 12 sigurnih ekipa, sto dalje vodi ka tome da ucesce bude 5k po ekipi, sto dalje govori da bi fond za nagrade bio recimo 50k, a od toga bi za prvo mesto bilo recimo 35 a za drugo 15. Sve u svemu, ovo je sve prica o tome sta bi bilo kad bi bilo, ako bude dovoljno interesenata ja cu dati sve od sebe da se napravi neka dobra organizacija za taj turnir.
  6. izvinite drugari sto kasnim, ali sam bio prebukiran oko svega sto se tamo desavalo pa nisam mogao ranije da postujem nista. Ovako stoje stvari, prvo mesto je osvojila ekipa eu4ia (toxi&co), druga je bila ekipa godfather. Zeleo bih da se zahvalim svim ekipama i njihovim pratnjama za dolazak na ovaj turnir, s moje strane je sve bilo super, nadam se da se ni vi niste lose proveli. Pozdrav za sve ucesnike, i vidimo se uskoro nadam se..... Sto se tice replay-a sa turnira, dao sam toxiju vecinu, pa ko prvi stigne da ubaci ovde.... :))))
  7. bilo je nekih prigovora sto se tice raspodeljivanja nagrada za osvojena mesta, mogu samo da kazem da svi osim organizatora turnira ne trebaju da se mesaju u to. Sutra prepodne ce biti doneta odluka da li ce biti nagrade za prva tri ili prva dva mesta. Molim ucesnike da se ne mesaju oko tog dela veznog za turnir. Sto se tice bo1 i bo3 sistema, to je ok, i to sam promenio, finansije prepustite organizatoru. pozdrav, hvala
  8. Grupa A: Godfather Prokuplje BB Bmx Chw Grupa B: LaL SHI Toxi&co Worms Nsb Iz grupa prolaze dalje po 4 tima u cetvrtfinale, po grupama i u cetvrtfinalu se igra na jednu dobijenu partiju (bo1), dok se od polufinala igra na 2 dobijene partije (bo3). Sto se tice nagrada, bice za prva tri mesta, ukoliko svih 10 timova dodje bice- Prvo mesto - 20 000, drugo - 10 000.
  9. ako si im rekao doktore :)))) drugari iz Prokuplja, ima mesta, samo mi recite ime ekipe, trenutno ste upisani Pk :)
  10. recimo da su sigurne, mada i sam znas niko nije siguran dok se ne pojavi :)) ja se nadam da niko nece da ispali...
  11. Bilo bi pozeljno da ekipe koje su se prijavile,i koje sigurno dolaze na turnir potvrde ucesce do sutra uvece, i jave da li ce novac za ucesce doneti na dan turnira ili uplatiti na ziro racun. Unapred hvala.
  12. eh steta za NL momke.... inace do malopre smo namestali hostbota za lan, i mogu vam reci da radi..... perfektno, uostalom uvericete se i sami. Zao mi je sto je jedno 4-5 ekipa odustalo, ali u svakom slucaju ce biti dobar tur i dobro zezanje. u petak cu napraviti grupe i postovati ovde, i vidimo se u subotu ujutru :)
  13. zaboravio sam da javim da ne dolaze baja and company (eSharks), javio mi je VIktor juce. Ocekujem jos 2 Niske ekipe da mi potvrde ucesce i ekipu NL. Nadam se da ce potvrda biti pozitivna.
  14. a uvek je tako, kao sto rekoh, svi cekaju da se prijavi odredjen broj pa da onda prijavi svoj tim. ja nikoga necu da prisiljavam da dodje, ko zeli i moze docice. Kada nema turnira svi se zale sto ih nema, kada se organizuje svi nadju razlog da ne dodju..... welcome to Serbia :))
  15. cekao sam da se zavrsi ovaj turnir u Rumi, pa sam ocekivao malo vecu aktivnost i ostalih igraca/timova. od ovih 9 trenutno prijavljenih timova, 7 su da kazem sigurni ucesnici, a ostala dva najavljeni, s tim sto imamo ekipu NL koja ce nadam se danas/sutra da mi javi za njihov dolazak, ima jos jedna NIska ekipa koju cekam da javi, tu su viktor i drugari ( eshark), samo sto izgleda svi cekaju da se drugi prijave i da ima 10 da bi se oni prijavili, a kada bi se svi samo prijavili bilo bi nas dosta vise :)) sve u svemu, gledam ja stalno sta se desava na forumu, tako da cim nesto saznam ja cu staviti. Inace turnir pocinje u 10 ujutru, bilo bi lepo da ekipe dodju barem pola sata ranije. Ako neko ne moze, ili ne ume da nadje igraonicu, ostavio sam kontakt telefon, pa vas mogu sacekati negde ako vam je tako lakse.
  16. nema na cemu, srecno i vama sa sklapanjem sastava :)
  17. kako vam se zove ekipica protose? :D da vas upisem u tefter :D
  18. ajmo DotAshi, nesto ste mi zatajili... :) gde je jagodinska ekipa? beogradjani? novosadjani?? ocekujem i dust iz krusevca .... ajmo malo zivlje :D
  19. aAAAAAAaaaAAA :))) sorry braticu, znam cak i kako izgledas, ali nisam zapamtio nickname :)) naravno da mozete licno da se prijavite, ali nikako na dan turnira :)))
  20. Prijave traju do 31.Marta, a broj ekipa nije ogranicen. Igraonica ima skoro 30+ racunara, tako da moze podrzati i veci broj ucesnika, jer se mogu igrati vise meceva istovremeno. Moje ocekivanje je 12 ekipa, a idealan broj bi bio 16.
  21. ok rambe, a ime ekipe bese??? :)) kaitora, ime ekipe kg?? :)) moram da pitam, da ne bude zabune :)
  22. do sada su se prijavile ekipe : 1.Godfather 2.Worms 3.Toxijev mix 4.Niski mix ( jos uvek mi nisu rekli ime ekipe) 5.Nsb 6.Niski mix 2 ( jos uvek mi nisu rekli ime ekipe) 7.ChW 8.sHI ima jos par ekipa koje bi trebalo ovih dana da potvrde ucesce, izmedju ostalog VIktorova ekipa, Grizine, jos jedna Niska ekipa, i cini mi se da su Jagodinci jednu najavili. Sve u svemu update cu svaki put kada se neka ekipa prijavi, ili potvrdi ucesce, da bi bili u toku. Sto se tice same igraonice, kompovi su stvarno dobri, ja trenutno nemam konfiguraciju kod sebe, ali ako vas zanima mogu da nabavim, misevi su mx 518 i x7. Sve sto vas zanima.... tu sam :)
  23. zaboravio sam jos jedno da napomenem, nije ucesce 3750 po ekipi nego 4000.
×
×
  • Create New...