Lurdusami Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 a stvarno ne kapiram da vam je toliko neshvatljivo da neko nema para :) Nije neshvatljivo da nema para, ali je neshvatljivo da misliš da će neko da ti prosto da account. Svaki kraj u Beogradu je prepun besposlenih tinejdžera bez para koji će biti presrećni da ti grindaju gold/honor/profesije/štagod dok si ti na poslu i da budu srećni što to rade. Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cof1 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Nije neshvatljivo da nema para, ali je neshvatljivo da misliš da će neko da ti prosto da account. Svaki kraj u Beogradu je prepun besposlenih tinejdžera bez para koji će biti presrećni da ti grindaju gold/honor/profesije/štagod dok si ti na poslu i da budu srećni što to rade. Realno upravu si , tako sam i ja do jedno pre 4 godine... bio srecan ko pas u liftu , a ustvari to je sve bilo sranje :S. Sad imam full gearovanog lika i igra smara ko nedaj boze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 @Kemp pretpostavljam da ti vise nemas visak?:) @Lurdusami ima to smisla :) eto farmovao bi i ja gold ili nesto kao sto sma i naveo :)) mada eto rif account sam dobio potpuno dzabe sa mesec ipo dana gametima samo sto mi wow deluje dosta bolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-eXeCut0r- Posted March 4, 2011 Author Report Share Posted March 4, 2011 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cof1 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 brate ne pali se , niko ti nece dati acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivlaks Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 UNLESS.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
beba Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Video sam da je neko na forumu davao account pa ako ima jos neko ko je prestao da igra bio bi zahvalan posto nisma u finansijskoj mogucnosti da kupim :/ Imam w3 ROH i FT accounte pa ako neko hoce moze zamena ili takodje mogu farmovati golde ili levelovati lika ili profesije za nov account(prazan ili sa likom svejedno mi je) hvala ^^ javi se na skype stefan.pavlovic7....ja cu da ti dam accc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRsaaa Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 boze mili :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivlaks Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 aRso ne znam da li je ovaj forum najbolje mesto za obracanje tvom bozanstvu : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts