Shekk Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Sa druge strane taj isti mehanizam omogucava random sajtovima da ti skladište podatke na kompu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 Ma brate, nekako sam odavno oguglao na te šeme, još od onih "kukiji su iz pakla, brišite ih" trenutaka ... ne znam, jel treba ponovo da krenem da se "plašim"? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ma brate, nekako sam odavno oguglao na te šeme, još od onih "kukiji su iz pakla, brišite ih" trenutaka ... ne znam, jel treba ponovo da krenem da se "plašim"? :) Samo ako se kreki za deset godina vrati i reši da se osveti svima koji su ga virtuelno maltretirali i uništili brucoške snove u kojima zgodni italijan iz stare rimske porodice dolazi da ga odvede daleko, gde će ga njegova ljubav zauvek štititi od zlobnih komentara Balkanaca koji ga nikada nisu zaista upoznali kao nežni cvet pastelnih boja, već sam kao vuduovog brata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 hahahaha, nežni cvet pastelnih boja :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) zanimljiva igrica, a ja imam posla!! #%&$%* 14lvl.. zarazno do bola dobrih 30min sam se drndao sa 14icom a sad HC ^^ (tj posle posla) 1 to go, 19 je nezgodna u pm Edited February 23, 2011 by WuDu Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Ma brate, nekako sam odavno oguglao na te šeme, još od onih "kukiji su iz pakla, brišite ih" trenutaka ... ne znam, jel treba ponovo da krenem da se "plašim"? :) Pravo da ti kažem ne znam :) Samo ako se kreki za deset godina vrati i reši da se osveti svima koji su ga virtuelno maltretirali i uništili brucoške snove u kojima zgodni italijan iz stare rimske porodice dolazi da ga odvede daleko, gde će ga njegova ljubav zauvek štititi od zlobnih komentara Balkanaca koji ga nikada nisu zaista upoznali kao nežni cvet pastelnih boja, već sam kao vuduovog brata. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 jeb'la vas igrica jos 4 u challenge mod-u da nabijem na 5 zvezdica, nego tek sam malopre izvalio da ima i walkthrough video Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts