b0lek Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ne mogu da verujem kakav 3per ovaj brank0 aka JASON "ONE" LAKE o.O u kom si ti fazonu da sve mora preko tebe da ide,ako se cuo sa momcima i sve su se dogovorili sta si se ti nasao uvredjen u celoj prici?! sve sami kompleksasi! pa nije ni cudo sto najbolja ekipa u drzavi nije opstala(PM) bas zbog kretena kao sto si ti i tih kvazi organizacija(nW)!jel ti igras ili njih 5-orica?! koj kurac tu terate pricu o profesionalizmu kad nemate gram istog! @nicky : sry za spam topica GLGLGL sa ligom napokon prava stvar da se pokrene sa cs-om kod nas,svaka cast! @ modovi : pratim rur dosta dugo vremena,ne postujem,samo citam, nisam troll, ali dijabola me je tako izbacila iz takta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 Cekajte momci, molim vas, svi...Nemojte momka da napadate, nece da igraju, nema veze, njihova odluka. Vec sam nasao novu ekipu, dosta jaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) @b0lek +1 Edited February 15, 2011 by Rafa* Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ne mogu da verujem kakav 3per ovaj brank0 aka JASON "ONE" LAKE o.O u kom si ti fazonu da sve mora preko tebe da ide,ako se cuo sa momcima i sve su se dogovorili sta si se ti nasao uvredjen u celoj prici?! sve sami kompleksasi! pa nije ni cudo sto najbolja ekipa u drzavi nije opstala(PM) bas zbog kretena kao sto si ti i tih kvazi organizacija(nW)!jel ti igras ili njih 5-orica?! koj kurac tu terate pricu o profesionalizmu kad nemate gram istog! @nicky : sry za spam topica GLGLGL sa ligom napokon prava stvar da se pokrene sa cs-om kod nas,svaka cast! @ modovi : pratim rur dosta dugo vremena,ne postujem,samo citam, nisam troll, ali dijabola me je tako izbacila iz takta ja ne znam altu ko si ti da se tebi ista objasnjava? Hvala sto si ti nama objasnio zasto ta ekipa nije opstala... Ima li ovde modova da brisu postove nebitnih likova ne vezene za temu ? KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 opustenooo ljudi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 ne mogu da verujem kakav 3per ovaj brank0 aka JASON "ONE" LAKE o.O u kom si ti fazonu da sve mora preko tebe da ide,ako se cuo sa momcima i sve su se dogovorili sta si se ti nasao uvredjen u celoj prici?! sve sami kompleksasi! pa nije ni cudo sto najbolja ekipa u drzavi nije opstala(PM) bas zbog kretena kao sto si ti i tih kvazi organizacija(nW)!jel ti igras ili njih 5-orica?! koj kurac tu terate pricu o profesionalizmu kad nemate gram istog! @nicky : sry za spam topica GLGLGL sa ligom napokon prava stvar da se pokrene sa cs-om kod nas,svaka cast! @ modovi : pratim rur dosta dugo vremena,ne postujem,samo citam, nisam troll, ali dijabola me je tako izbacila iz takta +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Prepustićemo to mesto tvojoj ekipi vrlo rado. Edited February 15, 2011 by kgb.ilija https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
immoRtaLTYT Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 @branko Pusti momke da igraju, sta si se istripovao. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Sad sam pricao sa mojim drugarima, hvala na pozivu ali BGDoNLINE nece igrati ovu ligu. Gl svima Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Sta ovo kao online turnir ? 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smekery (Maxa) Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) auuu koliko kompleksasa na jednom mestu cccCCCcccCC -- jer moze neko od vas hejtera (nW i BGD) da mi objasni zasto nece da igra ovu ligu ???? trazim samo u najkracim crtama da mi objasni ... Hvala unapred !!! Edited February 16, 2011 by smekery (Maxa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 @ maxa hejtera ? ko je ovde koga hejtovao objasni mi buraz ? :D KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Meni se ne igra iskreno i moraju moji drugari da me slusaju :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy McKee Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 auuu koliko kompleksasa na jednom mestu cccCCCcccCC -- jer moze neko od vas hejtera (nW i BGD) da mi objasni zasto nece da igra ovu ligu ???? trazim samo u najkracim crtama da mi objasni ... Hvala unapred !!! Ne moze u kratkim crtama - sve ili nista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Ne moze u kratkim crtama - sve ili nista? Sve :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
smekery (Maxa) Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 ja sam trazio da mi date ozbiljne odgovore :( ja mislim da covek ovo radi da bi oziveo cs scenu , mozda je i prevarant pa oce da nas zajebe za lovu, ako gresim molim vas da me ispravite i napisete sta mislite . Mislim prica je trula sto se tice toga da moras opet ti da placas , ali jbg nismo nemci pa da imamo sponzore i da dobijas kes za svaki mech :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Javicemo mi da li igramo, nesporazum u ekipi :). Opusteno Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Meni se ne igra iskreno i moraju moji drugari da me slusaju :P ja ti nisam drugar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 XDDDDDDDDDDDD 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simpleX.Zero Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 ja ti nisam drugar... A ja na primer sam tebi drugar i tako to ide ... vrti se prica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 A ja na primer sam tebi drugar i tako to ide ... vrti se prica ! ni ti mi nisi drugar Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 ja ti nisam drugar... Mislim da je doslo do nesporazuma, ne znam stvarno kako si se ti pronasao ovde ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simpleX.Zero Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 ni ti mi nisi drugar znaci logicno nisam ni ja drugar za egzetom ... ili kako vec nista mi nije jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 znaci logicno nisam ni ja drugar za egzetom ... ili kako vec nista mi nije jasno Jebes logiku, mi smo drugari a ovu debilcinu ostavi sa strane <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simpleX.Zero Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Jebes logiku, mi smo drugari a ovu debilcinu ostavi sa strane <3 GO GO GO ! :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts