Djeka Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Svidja mi se turnir jedino sto jbni turniri traju mnogo dugo :D, admin turnira extra lik, onaj celavi i onaj sto je mozda vlasnik igraonice takodje super :D, ostala neka kutija tamo mx518.. da da... Poz pa se vidimo sl. put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neWave DiMKE Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 BRAVO WBG , SAMO SABIJAJ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Houseaddict Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 @Snd - Brate, polemika se povela oko toga kada se nasa protivnicka ekipa iz POLUFINALA uplasila da ce da izgubi i ponovo trazila da se na bo3 igra 2x NUKE... Jer koja je ta ekipa koja bi se spustala na toliko nizak nivo da trazi istu mapu na bo3??? Naravno nijedna normalna ekipa ne bi' prihvatila tako nesto... Zato nismo ni mi... Pa smo lepo igrali inferno kao 3cu mapu.. Gde je pravda pobedila... Necu da ispada da prozivamo likove... Ali to je bila cela polemika oko tog pitanja... STRAH! i TREPET! cudna stvar... @Dullence - Super organizacija, super divljanje, zovite na sledeci tur ;) Dolazimo 100% :))) ... @DiMKE - IDEMO BRE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 cekaj bre,prva mapa bila nuke,oni je dobili,pa ste vi dobili drugu i onda su oni trazili nuke opet? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zec? Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 cekaj bre,prva mapa bila nuke,oni je dobili,pa ste vi dobili drugu i onda su oni trazili nuke opet? :D how low can you go :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 GG Orga GG HELL , a seljacima iz kragujevca da kazem da su ispali do jaja likovi sto namerno pustili da ispadnemo! Videcemo se mi i na sledecem turniru , opusteno ! I ja bih za pljesku pustio ljude da prodju :P haha ... pa znas kako , pare su dali i dosli da igraju kanter,tako da mislim da nemate pravo da komentarisete bilo sta... Ako ste bolji pobedicete sledeci put(ili ne xD),samo to! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 cekaj bre,prva mapa bila nuke,oni je dobili,pa ste vi dobili drugu i onda su oni trazili nuke opet? :D epic :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 I ja bih za pljesku pustio ljude da prodju :P haha ... pa znas kako , pare su dali i dosli da igraju kanter,tako da mislim da nemate pravo da komentarisete bilo sta... Ako ste bolji pobedicete sledeci put(ili ne xD),samo to! Ti kao Kragujevcanin nemas pravo da komentarises ovu situaciju. go away or should I say GET_LOST Bravo psu mali :D Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Bravo URBAN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 http://www.hltv.org/?pageid=18&ref=frontpageBox&threadid=64148 Koliko ja znam, moze! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zec? Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 I ja bih za pljesku pustio ljude da prodju :P haha ... pa znas kako , pare su dali i dosli da igraju kanter,tako da mislim da nemate pravo da komentarisete bilo sta... Ako ste bolji pobedicete sledeci put(ili ne xD),samo to! Bravo glavati , TI KARAS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 epic :DD A joj... to moze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Houseaddict Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Koliko ja znam zadnji put se tako nesto desilo 2007 godine? zar ne? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Ti kao Kragujevcanin nemas pravo da komentarises ovu situaciju. go away or should I say GET_LOST Bravo psu mali :D Brate... njihove pare, mogu da rade sta hoce... ako ce da puste nekog, sta boli k**** ostale :)) realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 I ja bih za pljesku pustio ljude da prodju :P haha ... pa znas kako , pare su dali i dosli da igraju kanter,tako da mislim da nemate pravo da komentarisete bilo sta... Ako ste bolji pobedicete sledeci put(ili ne xD),samo to! Uplatili su ucesce mogu da rade sta hoce.. Brate ruzan je fazon i da su 10 pljeskavica u pitanju opet je ruzno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGGsvrle Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 svaka cast wbg-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3hanizam Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 svaka cast wbg-u :) Cestitke i od mene =D Quote 1970 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F1Qs Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Uplatili su ucesce mogu da rade sta hoce.. Brate ruzan je fazon i da su 10 pljeskavica u pitanju opet je ruzno Pa dobro, mozda ljudi nisu imali pare :PPP ... Pa aleksa je meni brat i ne verujem da bi tako nesto uradio... nesto je tu BILO!!! :D tralalalala Cestitke i od mene =D well done wbg Edited February 13, 2011 by FIKU5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Pa dobro, mozda ljudi nisu imali pare :PPP ... Pa aleksa je meni brat i ne verujem da bi tako nesto uradio... nesto je tu BILO!!! :D tralalalala Ma i da smo prosli morali bi da cekamo 3h da igramo sa vama .... :) skroz nebitno sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Uplatili su ucesce mogu da rade sta hoce.. Brate ruzan je fazon i da su 10 pljeskavica u pitanju opet je ruzno E debeli, samo na pljeskavice mislis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 haha nakazo .. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Kad ce demoi?!11 Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigMazi Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) FX je igrao 2 puta dust2, prvu i treću mapu pre par nedelja u BO3. Zašto ne bi moglo. Edited February 13, 2011 by Mazi Quote If we are marked to die, we are enough to do our country loss; and if to live, the fewer men, the greater share of honor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Houseaddict Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) Pa zato sto se mi ne bih slozili :) .. Jer nigde nisu pisala nikakva pravila :) Edited February 13, 2011 by Houseaddict Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mishke Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Hvala svima na podrsci, pucamo se na sledecem turu :D Quote ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts