Jump to content

Project Reality

Ste

Recommended Posts

Radi se o Battlefield 2 modu, mnogi od vas verovatno nisu culi za ovaj BF2 mod. Radi se trenutno o najrealnijoj fps multiplayer simulaciji,

gde je konstatna komunikacija sa saigracima obavezna i na public serverima. Na pojedinim serverima je obavezan Mumble koji omogucava surround talk sa igracima oko sebe,

znaci ako je igrac 5m sa tvoje leve strane cuces ga jako sa leve strane. Ako je na 20m jugo-istocno od tebe, cuces ga tiho odatle.

Grafika je zastarela i odmah da vam kazem onome ko je graficki zavistan neka odmah zaobidje igru, posto igra koristi zastareli bf2 engine.

Zamalo da se odvratim od igre posle gledanja pojedinih klipova, ali na nagovor nekih ljudi kupio sam original bf2 i skinuo mod, usao u prvi public server i kako da vam kazem...

od tad ne prestajem da igram. Trenutno serveri podrzavaju 64 igraca i uglavnom su puni, dok za koji mesec ce biti pusteni serveri i sa 128 ljudi.

Na raspolaganju imate vise vrsta kitova, od medica, sniper, marksman,assault rifleman, machinegunnera,... i oficira koji su inace squad leaderi koji su bitni za dejstvo na frontu.

Inace tim je podeljen na squadove koji su max od 6 ljudi, i svaki squad moze biti specijalizovan za zadatke koje izdaje komandir, od recona, mortara, tenkova, helikoptera, aviona, transporta, apcieva, minera i mnogih drugih klasa. Za pocetak ko je voljan da igra , nikako mu ne preporucujem da seda u neki od vazdusnih masina, samo ce trositi tickete svog tima.

Ogroman plus je zato sto nema izmisljenih frakcija, sve je 100% realno, cak su i mape radjene po uzoru beyruta, pojasa gaze, i sliznih lokacija. Tu je standardno USA, Germany, UK, Russia, China, Talibani, jos mnogi drugi insurgenti, checheni, i dr i dr. Glasovi su takodje uradjeni u originalu, u pocetku kao taliban , posto naravno sam iskljucio "Only english voices" , kada sam preko radio komande bio cuo "al kurdon bal dzib" bio sam u fazonu wtf! Lik je trazio medica, sva sreca pa sam bio na mumblu pa sam znao o cemu se radi.

Igra je komplikovana i velika, tako da ko je navikao na arcade i klasicne pucacine preporucujem da ne pokusava da igra.

Trenutno igram u balkanskom timu i spremamo se za world cup koji se odrzava krajem februara, igrace se 32v32.

Ako je neko zainteresovan za ovu izvanrednu igru za koju sam i sam skoro saznao nek se javi ako ima kakvih pitanja.

Edited by BISS

Saljem ti pm sa kontaktom, ako ti treba,a trebace ti pomoc, oko instalacija, podesavanja, i slicnog.

edit: Zaboravio sam da napomenem ZVUK, koji je najfantasticniji ZVUK ikada u svim igrama. Nema random zvucnih efekata, npr. pucnjava u daljini, ako se desava pucnjava u daljini cucete je zaista! Tako je sa mortarom, tenkovima i svim ostalim efektima.

Edited by BISS

ATMOSFERA, podrzan veci broj igraca, tenkovi, apcevi, helikopteri, avioni, motori, nosaci aviona, camci, mortari, UAV, PVO, stacionirani AT, tenkovske blokade, barbwire, machinegun nest, bunkeri, bombasi samoubice,MUZIKA u kolima icon_smile_big.gif . Neka spu kaze kakav je osecaj dok smo se vozili po Faludzi sa ukljucenom alah akbar muzici u potrazi sa infidelsima icon_smile_big.gif Naravno postoji jos x boljih stvari od Americas Armya, koji sam igrao jedno vreme aktivno u jednoj exyu ekipi.

• 2 weeks later...