Vlada_ Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 (edited) edit: posebno mi je drago zbog preskocenog psg-a, kao sto sam i napisao na prosloj strani :) evo celog vikenda: uz -100 na arsenal + marseille i -100 na neki gg3+/1/1 mix gde sam zesce omasio 2/3 para Edited August 19, 2013 by vlada_ 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 18, 2013 Report Share Posted August 18, 2013 (edited) Ja mislim da ce Sporting doci jer igraju protiv retko velikih bednika a goru sezonu od prosli sumnjam da je moguce imati,juce sam ubo sve osim Arsenala al' to je toma izmalerisao! :D I da naravno nisam uzeo kes iako sam imao puno dobitaka jer sam ubacivao tipove poput salke gg(izgubili 4:0) itd. Predlozio bih da se proba Atletiko jer je kvota i vise nego dobra, k'o sto neko rece Benfika, Porto, Anderleht takodje jer je fina kvota i protivnik im je prosek ekipa koja ima 3 remija cini mi se :) Opet sam omasio jednu,naravno na samo to sam pao i inace :( Sporting lagano dosao kao sto sam ocekivao Nema veze,doci ce kad bude trebalo vise(iako sad treba vise nego ikad) Sutra u nove pobede! Edited August 18, 2013 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 juce se duh Lava Jasina,Borote,Siltona i Van der Sara pojavio u Ochoi,cekam PSG za 250e i gledam i bukvalno mi suze idu sta su sve promasili...jos sam imao korintijans i psg u isto vreme,i kao ajde zajebace me oba,medjutim,brazilci ga turise u 90. da mi se dodatno useru u zivot... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted August 20, 2013 Popular Post Report Share Posted August 20, 2013 (edited) ochoa je bio najperspektivniji golman u, cini mi se, fm 2007 :) Edited August 20, 2013 by manager 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 (edited) Tuga jebena , jos Bisevac pogodio precku u drugom pol , a oko 90'min Mazic prokleti nije dosudio penal za Sosijedad :) Edited August 20, 2013 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 momci, da li je bazel sutra kvota dana 2.25 dajte neka vidjenja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 (edited) Ja bih tu Kily, igrao keca na Ludogorec ili 1x jer bazel nije nista specijalno sad .. Bobadilja ,jedan od napadaca Bazela,je napustio tim , dok ce za koji dan verovatno i jedan od kljucnih igraca Stocker isto napustiti tim i otici u Shalke... Bazel je izgubio od Ciriha na svom terenu pre par dana,iako je bio favorit... dok je Ludogorec u dobroj formi i jos igraju na svom stadionu, u Bugarskoj.......najbolji napadac im je brazilac Platini ,koji se oporavio od povrede pre par dana i verovatno ce i on igrati sutra.. :) Edited August 20, 2013 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 u diliemi sam dal dici 3600 (turbo isplata), posto cekam sutra Salke 1-1 za 6800... Paok je ubacen umesto Metalista (namestali tekme u ligi), koji je prejadan, dok je Salke lose otvorio sezonu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 A i povredio se huntelar,najgora utakmica za utakmica za prognozu defintivno :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1073-1578191-1111coltey pls :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 sta je hpb1? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 hendikep pobeda,tuzno da seltik nije mogao da uvalja 1...bilo bi red da se sutra uzmu neke pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 @stefan video sam da su poceli ocajno sezonu i da su pogubili pola utakmica, izgleda da to nece biti taj bazel od prosle sezone ali mi ludogorec deluje kao tim koji jedva dobija partizan a bazel, siguran sam, je bolji duplo barem :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 salke ima problema i jeste da ne igra huntelar, ali su mnogo jaci od ultrabednog paoka.. ritom, da je metalistu dozvoljeno da igra, devic i papu gomez bi se israli po gelzenkirhenu.. realno kec, mada beda od kvote..ludogorec mi je nekako za zaobliazenje ili nesto tvrdo.. inace ko je ceko 3+ juce na milanu neka pocne da mrzi karima rekika iz psv ili polija iz milana Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 (edited) @kilyy Ma dobri su Bugari na svom terenu , nece oni izgubiti mec ubedjen sam...odigraj onda od 0-2 i to je to :) , to prolazi lagano Edited August 21, 2013 by stefanm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 celzi 1 salke 1 fenerbahce 1 stake: 5 return: 46.6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 (edited) ipak sam digao, hvala u svakom slucaju... Utakmica Ludogorec, za izbegavanje, sve je moguce... za danas Kveri I set +(gemovi) Celzi 1i2-3 Fener gg3+ Svonsi 1 Udineze 1 Tursunov 1 kapiram da celzi dolazi 1&GG Edited August 21, 2013 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 majko mila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 nevera ako dinamo ne uvalja bar 1... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 jebi komu hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 realno kec, mada beda od kvote..ludogorec mi je nekako za zaobliazenje ili nesto tvrdo.. @kilyy Ma dobri su Bugari na svom terenu , nece oni izgubiti mec ubedjen sam...odigraj onda od 0-2 i to je to :) , to prolazi lagano super ste 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 celzi 1 salke 1 fenerbahce 1 stake: 5 return: 46.6 kako ti je kvota veca od 9 na ova 3 para Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 ma pogresio sam ulozio sam 8.64 e Trebles, 1 bet * €8.64 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Prijatelji na koju online kladzu da stavim pare , najbitnije mi je da ima dobru live ponudu i brzu isplatu na Skrill ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 mozzart Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts