mohr Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 slazem se sa vecinom parova koje ste vec napisali,samo bih jos dodao rumunija - belgija gg3+,kvota 2.2 u mocartu...po meni je to poklon kvota za veceras... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 (edited) Cile - Srbija 1 (2.20) Cile predvodjen Vidalom i Sancezom ne bi trebalo da ima vecih problema protiv jako uzdrmane reprezentacije, kako medjusobnim sukobima, tako i losom igrom. Kad se na to doda i promenjen sastav Srba, tj. novi igraci, kec je ko kuca nazalost... Ulm - Cibona 1 (1.40) Prvoplasiranoj ekipi nemackog prvenstva u goste dolazi slaba Cibona. Ulm je sacinjen od dosta americkih igraca i predstavljaju ozbiljnu ekipu, koja ce se verovatno sa Bambergom boriti za titulu nemackog prvenstva. Moze i sa hendikemo ova utakmica i HT i FT. Cajasol - Crvena Zvezda 1 (2.30) I pored neubedljive igre u domacem prvenstvu, ocekujem ovde pobedu domacina. Crvena Zvezda je pokazala odlicnu igru u derbiju, ali sada idu u gostovanje u najjacu evropsku ligu, a licno smatram da Zvezda nema jos dovoljno iskustva za pobedu na strani. Cajasol je prvu tekmu tesno izgubio od Sasarija u prvom kolu kupa, Zvezda je imala derbi u nedelju i u rotaciji prakticno sest igraca, tako da verujem da ce sa dodatno nalozenim Milenkom Tepicem i Lukom Bogdanovicem domacin iz Sevilje izvojevati pobedu. KHL Zagreb - Olimpija 6+ (1.55) Stavljam 6+ posto keca ne dovodim u pitanje, zato sto Medvescaki gaze sve pred sobom, imaju 10ak pobeda zaredom u prvoj ligi Austrije. Olimpija igra sasvim ok (mada nema rezultate) i imaju Jana Mursaka, koji igra u Olimpiji zbog lockouta u NHL ligi, inace clan Detroit Red Wings-a. Zagreb ima odlicnu publiku, koja pravi odlicnu atmosferu (prenose ih cesto na Sport klubu, a prenosice se i ova tekma) i Zagreb postize dosta golova, sto je inace trend u austrijskoj ligi, tako da ocekujem to i danas, u verujem zagrejanijoj atmosferi, posto u goste dolazi slovenacki klub, za koji verujem da ce postici koji gol predvodjeni Mursakom. Edited November 14, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Ispratio sam te Alfy ova dva basketa i hokej, svidja mi se prezentacija tekmi pa rekoh sto da ne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Pao na prvu tekmu, Rusija, tesko je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 jel moguce da prskamo ovako Chileance? Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Neko je rekao Cile - Srbija 3+ bravo. Inace, nemate pojma, JEBI MIHO, JEBI INDIJANCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Gledam ove vase analize za Srbiju-Cile, sve je to na mestu, al je opet smesno .))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 ja sam mislio da vi nesto znate ovde :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 pao samo na cileance jbg,niko nije ocekivao da ce igrati toliko ocajno a i bez nekoliko najboljih igraca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Ibra makazice sa 25 metara... Jebote koja golcina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Pao sam na glupi tip iz Mozzart liste GG Holandija, ja ladno verujem kladionici da ce da mi donese pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 ja odigrao 4x po gg3+, promasio samo turska-danska :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1029-6172767-1033 srbija majka :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 Dajte neki NBA da se vadimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 14, 2012 Report Share Posted November 14, 2012 http://www.mozzartbe...29-6172767-1033 srbija majka :D pk 1-1 pk 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) joj, fejlovao sam Cile samo tako, ali drago mi je! kad se realno gledalo, bilo je da ce nas oduvati, ali momci su igrali totalno nezainteresovano i lose, pritom se Sancez misteriozno povredio u 20om minutu sve u svemu, nasi nisu igrali toliko dobro, koliko rezultat pokazuje, koliko je Chile ustvari jadan :D a i igrao je Bane, tome se nisam nadao :o al zato, drugi tiket, imam Kahasol u hendikepu, Ulm u hendikepu i JEBENI ZAGREB 6+ gde je palo pet golova u dva perioda i onda u poslednjem nula, NU JEBENLO LA! pa to se samo meni moze desiti, posto se to u hokeju nikad ne desava, da pri tom rezultatu (1-4) ne padne jedan jebeni gol za 20 minuta... jos gledam prenos Medvescaki napali sa svim snagama, ovi sevaju kontre, mase svi ko ludi... eto, izbise mi 5 soma iz dzepa :( Edited November 15, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 pa kada igras preglupe hrvate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 vanja sta da ti kazem kada je mene na jednom tiketu oborio galat pp1 +6.5, vode 9 i posledna sekunda ovi ubace trojku (orlean, ulm, banvit, svedjani gg) i na drugom zvezda bh2 (skotska 2&tm22+, spanci 2-2&3+, brazil gg) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Ajmo Evroligasi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 ^^ upravo sam to hteo da napisem, dajte neki basket tip :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1592-1501924-1033 smrdljikvi zalgiris jebem im mater u picku , nemaju bonus 7 sec do kraja imaju 3 poena razlike ne prave faul pustaju coveka da sutira u zadnjoj sekundi i da da trojku , i puknem tiket , kakvi mentoli boze Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 i mene je Wright upropastio trojkom :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 mene je kantu upropastio :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 mene je kantu upropastio i prosle nedelje kad je zgazio mekejlebovskog i baptista.. okacicu neke tipove na blog pa cu prebaciti i ovde..mozda cu tako zajebati proklestvo! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 http://premijerligasi.blogspot.com/2012/11/bet-and-win.html aj pa srecno.. p.s. mendzi, brate ako oces ti da kacis sledeci petak bice mi cast da gostujes na blogu :), al moras i ovde da ne bude da sam ukrao ruru prognoze! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts