Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

Ja sam danas sasvim dobar :) Prvo uzeh 5k na tiket iznad, posle uzeo jos 2k na neke sitne kvote i odigrah veceras tiket iz sprdanja dadoh 270 dinara (da zaokruzim stanje :) ) i sada cekam 1x LA Galaxy za 5k. Moglo je da bude jos mnogo mnogo bolje da me nije celzi ukopao za 9.4k i inter x2 za 3.8k.

123.png

Naravno singlirao sam i sijetl 2 na 500 :)))

Drugari samo nastavite sa analizama :D

Meh, ja sam fejlovao danas jako, tačnije Čelzi i Njuka su me usrali :s

Svaka čast svima koju su uzeli kintu, keep up the good work!

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

Uf sto mi drago kada vidim da ljudi dobijaju, samo tako nastavite!!!

Danasnja ponuda je najbednija sto se tice ponedeljaka od pocetka sezone, tako da od mene samo ovo:

Real Madrid B - Rekreativo Huelva 2-1, 1-2 - Za sitan ulog. Cak 4 kola nije dosao prelaz na utakmici Reala B, a ove sezone se prelaz desio u 3 navrata :) Naravno, ako ocete manju kvotu, mozete komotno odigrati GG3+ koji prolazi 75% :)

ajde i ja cu da analiziram pa nek ide sve u kurac nek nas pokosi curse ako je dotle doslo..

za pobede se u prijateljskima ne petljam, znaci samo preporuke za golove!

Holland - Germany gg3+ - jasno je sve, nemci vole golove, a vole i holandjani a plus je i prijateljska

Austria - Ivory coast - gg - opustenzija tekma, mora biti golova, ivorijanci se spremaju za can a austrija je sposobna barem da da gol.i da izgubi 1:3

sweden - england - gg - ovo je potencijalna banana za klizanje, mogu da odigraju i mrtvo al cu ja ipak da je odigram.

italy france gg - isto kao i iznad..

brazil kolumbija gg3+ - moram proveriti dal su pozvani dzejms r i dzekson iz porta koji su uz falkaa garant za bar 1 gol u mrezi brazila

p.s. ustvari bole me kurac da igram engleze, igrace 0-0..izbacite ih

Edited by GibanicA
  • Upvote (+1) 1

Cile - Srbija

Mislim da ce sigurno da bidne 3+ , Cile igra kao Cile mi igramo retardirano kako Miha zeli i to je win win kombinacija

Svedska - Engleska GG

Svedska otvara novi nacionalni stadion i realno je da mora da ugura neki, sa druge strane Gerrard igra stotu utakmicu za Engleze, tako da red bi bio da ga pocaste nekim golovima saigraci

Brazil - Kolumbija 3+

Neymar i Falkao

Luksemburg - Skotska 2

Skoti su kivni na svoje zbog uzasnih igara u kvalifikacijama i Luksemburg je odlicna prilika da se istresu na slabasnima

Madjarska - Norveska 1

Madjarski tim je sve jaci u poslednje vreme, dok Norvezani idu na dole, ocekujem da ce nova generacija Madjara dobiti

Dodao bih jos kec na Italijane i na Irce za jurenje neke jace kvote