GibanicA Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 ima i unikaha dvojka u basketu..ovi nista ne znaju moraju skinuti gace! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 joj da, samo sam ja mislio da se to igra sutra :o Chalon je jedva dobio Orlean, dalje ne moram da govorim :)) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) Plzen 1 - Bolji su tim od Hapoela, a pobedom bi bili sigurni za prolece Fenerbahce 1 - Isto sto je rekao Manadzer, ovaj AEL je bas sranje, oni sa bunker taktikom primaju gol-dva ... Fener ima igrace da slomi to Bordo 1 - Gledao sam poslednje 3-4 utakmice Bordoa, fina su ekipa mnogo im je tesko dati gol, a imaju kvalitet da daju Maritimu 2+ AIk 3+ - ja ne vidim kako ovde moze da padne manje golova :D Metalist 1 - kuci ih ne zaobilazim od kada znam da njihov gazda samara u svlacionici , ocekujem da Tajson i Jose Sosa daju vise golova od Radeta Price ! Leverkuzen 1 - ne treba objasnjavati, glupi Rapid Hanover 3+ - isto kao i za Aik Kvota 11 Edited November 8, 2012 by ArktickaLubenica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Tottenhem PP1 Leverkuzen 3+ Partizan 2-4 Lyon GG Plzen 2-4 Twente 2-4 Kvota 10.52 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 ne morate cisto da napisete sta ste odigrali, dajte neki info, razmisljanje za neki par... tikete mozete da ostavite kada dobijete, mislim, sigurno necu ispratiti lika 2-4 tvente, mislim kapirate me.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) Slazem se sa Mendzijem! Ja cu probati Tottenham h1 - moraju proraditi, AVBu je ovo bitno takmicenje i oni igraju sa 7-8 glavnih igraca + 2-3 rezerve koje su solidne. Igraju kuci sa Mariborom koji je ispred njih i ima bod vise, tako da je ovo savrsena prilika da se probiju u prva 2 mesta. Edited November 8, 2012 by toMaBRE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) Pao sam na mrtvi Loserpool GG 1/2, uhvatio sam Napoli i Newcastle GG 1/2. Cekam sada ostale tikete. Edited November 8, 2012 by towerrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 psv jako obara veceras :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanm Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 mrtvi PSV ne mogu da verujem .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Mnogo me nervira ovaj PSV, nisam se kladio jer ne volim igram ligu evreope i maximalno je izbegavam, ali igram fantasy i jebo sam im sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Jebeni AIK, propade mi moj 3+, i proslo kolo sam to pao, a i treba, kada napinjem kao ovan :D Ovo ostalo za sada fino ide, nadam se da ce me jos nesto oboriti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Mrtvi Twente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) poslusam glupog grobara alfu i odigrao 2 na fener i padnem na njih za 8k, TUGA JE MOJA VELIKA :D Edited November 8, 2012 by grbic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Ajmo twente... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 poslusam glupog grobara alfu i odigrao 2 na fener i padnem na njih za 8k, TUGA JE MOJA VELIKA :D Ja isto, dobro nije za neke velike pare. :D Ali verujem u Alficu, vratice to on nama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 kapiram da sam jedini koji danas nije uzeo kes :) obori me na dva tiketa po psv na trecem sparta tim2 2+ i gg,od 40og minuta je 1:1 jebeno,nece me novac :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1109-4512183-1031 koliko cesto se kladim dobro sam i prosao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 kapiram da sam jedini koji danas nije uzeo kes :) Nisi jedini, mrtvi twente... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 (edited) poslusam glupog grobara alfu i odigrao 2 na fener i padnem na njih za 8k, TUGA JE MOJA VELIKA :D Ja isto, dobro nije za neke velike pare. :D Ali verujem u Alficu, vratice to on nama! ako vam je lakse i ja sam na to puko :D al sve ostalo sam pogodio, tako da ste se za pogresnu tekmu uhvatili! cska <142.5 besiktas i alba "iznenadjenja" nisam igrao cisto, al u hendikepu(alba H1, besiktas cisto dosao) olimpiakos i unikaja lagano dosle dvojke :> samo fener prodao, jebiga :D Edited November 8, 2012 by alfy Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 cska nisam stigao, tj nisam skontao da igraju ranije, a unikahu sam ispratio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 imam povratak soma dinara, tako da nisam u gubitku:) i momci samo nastavite analize, svidja mi se kako to radite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 5/8 za prvi put nije lose :) mislim za prvi put sto ovde kao nesto savetujem/komentarisem.. ubio me molde, to mi je posle anzija bio najsigurniji par od onih komentarisanih... naravno, zajebao me je i za pare na dva jebena tiketa :) ko me jebe sto ponavljam par na vise tiketa, eto preporuke ostalima da to izbegavaju :) e da, nikome nista da se ne zamera, ovde se samo stavljaju misljenja i neki predlozi, sami odlucujete sta cete staviti na tiket.. sutra, tj danas (DESI PEJO JEBOTE) je novi dan, vec imam nesto u glavi, ali pricekacemo sutra za konkretne tipove... AE da jebemo glupe kladionice A E ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Haha :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 U glupoj ligi Evrope sve konacno doslo i neki od nas opet pali tako da ne vredi pljuvati takmicenje, ocigledno smo mi idioti, ili su Twente i Psv ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 alfy,nije dosao cska jer sam ga ja imao na 140.5 granici! :D enivej,ja sam juce uzeo pare,ali samo zato sto sam singlirao hokej,u ligi evrope kurca nisam pogodio (ali nisam zuvao:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts