grb1tj Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 ja pao na bristol siti 0-2, ft 3:4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 haha, moj ortak imao 0-1 colchester , znam da je prvo bilo 1-3, posle prestali da pratimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 ja dve gg po gol na ovim englezima 7 komada po gg na 250... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 ja uzo, povezao dva hokeja (zagreb i olimpiju), sa valensijom, bajernom i sahtjorom al dzabe kad me je mrtvi juventus UBIO, ovako sam vratio ulozeno i dobar sam nekih soma Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Imao sam Juventus na svim tiketima :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Raspadaju se u njihovoj ligi WTF ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 stvarno vico wtf? sa lakocom dobijaju sve u ligi, a nadigrali su i celzi na stamford bridzu, jedino ih je ukrajinski gigant iz donjecka nadigrao! i ovo za FCN je jos veci wtf, ljudi dali do jaja gol iz slobodnjaka i ostalo se svodilo na promasaje juvea i nerealne odbrane njihovog golmana nenormalnog Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Ne znam što se igrali Juve uopšte, em se raspadaju (igraju ko retardi) u njihovoj ligi, em na strani sisaju kurac kome stignu, a igraju protiv FCN-a koji grizu ko blesavi ovo je sokantno sta si ti nama ispricao..ljudi gaze u italiji koga stignu, a pritom i igraju lepo, za vikend je njihov backup tim sa kaseresom i pogbom dobio odlicni napoli. Igrali su protiv ljudi koji su u danskoj ligi trenutno u reonu izmedju 3-5 mesta i koji realno ne znaju nista..imali su 6 suteva naspram juventusovih 31.. A ti si jos da bi nam dokazao kakav si znalac igrao Galatu koja je bila sigurna u picku materinu..Turska ekipa protiv rumunske ekipe..i to rumuni uopste nisu toliko losi da bi ikada lagano igrao protiv njih, pre bi veceras malagu stavio ili sinoc valensiju..tako da nemoj da seres..svako bi juce stavio juve naravno a sad su svi pametni Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 (edited) kako je igrac brage okrenuo kerika kod drugog gola, paf paf uf, pogresan topik Edited October 24, 2012 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Odigrao City, Arsenal, PSG, i Porto. Nisam stavio Real jer mi nije sigurno, ma da jedva cekam da gledam taj natprevar, bice zanimljivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Igra li neko ostale sportove (kosharka, rukomet, tenis) ? Ne mogu da verujem da neko (primera radi danas) odigra samo lš :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 ja uglavnom tenis i hokej cepam :) i bas lepo ubadam, posebno tenis, kao sto sam upravo uhvatio 10+I set izner :D 1.75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 mornar dp2 i mladost 3+ bacio jednu crvenu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
towerrr Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Igram tenis i rukomet takodje. Sve ovisi ko protiv koga igra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Dortmund - Real, 2 ili gg3+? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 od 2-3 :D Danas igram sta mi padne na pamet, ne mogu vise da razmatram a ni utakmice nisu neke, stoga 1&2-3 Porto, 2-2 PSG, 1 Zenit, 0-2 Montpellier, Arsenal x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Uf ja vise naginjem ka gg3+ :) Kapiram da ce dortmund prvi da ih otvori :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Samo da pocne NBA,sve iznad granice do playoffa i to je to xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakiZ Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Ja pauziram sa kladjenjem malo :P Bio sam mnogo dobar prosle 2 nedelje pa da ne ureknem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 juce je bet&win zaradio milione..ja sam pao jedno 10 tiketa.. na najjacem siti tim 2 2+, pa zenit iz 1-1 (ruski bednici) a na najlepsem i sa najvecim dobitkom svi gg3+ evi prosli, hrabro malaga kec i arsenal gg3+.. kakav masakr Sipke & co. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 meni je jedan doktor dao precarske tipove koji se naravno nisu ticali lige sampiona,ali sam ja uspeo da upropastim FREE MONEY Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 super sto si sherovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 gruja adrug :c Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 kakvo kolo Europa Lige, sve neke leve utakmice, dajte savete :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 anziju ne igra dijara i Jucilei , liverupul u full sastavu sa agerom dzerardom i skrtelom (mada igraju vs evertona za vikend pa ce mozda da rotiraju opet) ali mislim da nece izgubiti ovu utakmicu Steaua igra vs moldea , koliko sam razumeo moldeu igra drugi tim jer za vikend ih ceka rozemborg u nedelju.To bi trebao biti kec, Ima jos par zanimijivih tekmi , tipa Borusija M, Inter h1, Njukastl itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts