Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

stvarno vico wtf?

sa lakocom dobijaju sve u ligi, a nadigrali su i celzi na stamford bridzu, jedino ih je ukrajinski gigant iz donjecka nadigrao!

i ovo za FCN je jos veci wtf, ljudi dali do jaja gol iz slobodnjaka i ostalo se svodilo na promasaje juvea i nerealne odbrane njihovog golmana nenormalnog

Um caruje, Dundo Maroje!

Ne znam što se igrali Juve uopšte, em se raspadaju (igraju ko retardi) u njihovoj ligi, em na strani sisaju kurac kome stignu, a igraju protiv FCN-a koji grizu ko blesavi

ovo je sokantno sta si ti nama ispricao..ljudi gaze u italiji koga stignu, a pritom i igraju lepo, za vikend je njihov backup tim sa kaseresom i pogbom dobio odlicni napoli. Igrali su protiv ljudi koji su u danskoj ligi trenutno u reonu izmedju 3-5 mesta i koji realno ne znaju nista..imali su 6 suteva naspram juventusovih 31..

A ti si jos da bi nam dokazao kakav si znalac igrao Galatu koja je bila sigurna u picku materinu..Turska ekipa protiv rumunske ekipe..i to rumuni uopste nisu toliko losi da bi ikada lagano igrao protiv njih, pre bi veceras malagu stavio ili sinoc valensiju..tako da nemoj da seres..svako bi juce stavio juve naravno a sad su svi pametni

meni je jedan doktor dao precarske tipove koji se naravno nisu ticali lige sampiona,ali sam ja uspeo da upropastim FREE MONEY

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

anziju ne igra dijara i Jucilei , liverupul u full sastavu sa agerom dzerardom i skrtelom (mada igraju vs evertona za vikend pa ce mozda da rotiraju opet)

ali mislim da nece izgubiti ovu utakmicu

Steaua igra vs moldea , koliko sam razumeo moldeu igra drugi tim jer za vikend ih ceka rozemborg u nedelju.To bi trebao biti kec,

Ima jos par zanimijivih tekmi , tipa Borusija M, Inter h1, Njukastl itd...