Jump to content

Kladionice #3

Lucky

Recommended Posts

licno posejdon je juce udario trozubcem u more i rekao - nema para na kladzi! dzaba vam sve..

i jurcao sam, pokrivao, vezivao, ali je strovala oblaka bila neizbezna..da je UrGay dobio, bar bi povratio lovu ali dzaba

suarez je resio da ti se usere u zivot

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Zajebali me Svajcarci. A steta, doslo sve realno.

Ma stavio sam 1&3+. Ko me jebe kada mi je mala kvota 1&2+ gola!

"Švajcarac" Džaka indirektno priznao da je namerno promašio gol protiv Albanije!

http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/220309/Svajcarac-Dzaka-indirektno-priznao-da-je-namerno-promasio-gol-protiv-Albanije

:>

Um caruje, Dundo Maroje!

ja pogodio glavni tiket i cekam sutra neke parove za isplatu koje sam unapred vezao,jos izbacim psg jer sam se usro ko grlica

a na drugom rekreativnom na 200 kinti me sjebe notingem forest za 7500,a vagao sam da li da gadjam tu x2,a na porto cistu dvojku,i naravno izaberem pogresnu kombinaciju:c

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ajde pricajte dobitne tikete za danas!!

ja pao na jednom na glupe cigane iz atine :c 1x igrao, cekao ih za 3500 :(( mada imam povracaj uplacenog HAE!

a na drugom prodjem dubl zenit 1-1&3+ i birmingem gg pp na 100->2400 [8D]

Ako ce ti biti lakse, Olimpijakos nije bio ni blizu neresenog, ponistili cist gol SHalkeu i jos promasen penal :)

Inace meni je Shakle x2 bio zicer, a ocekivao sam i 2 samo sto nisam imao muda da uplatim...