p@jseR Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) Izvini Dule jel ti to imas 14 i po hiljada postova? O.O Majko mila... AAAAAAAAAAAAAAAAa vidi ovog 27000, lecite se :D Edited January 24, 2011 by p@jseR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Na kurcu te nosam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 @dule: nije to taj pajser,ovo je neki levi pajser u odnosu na tog pajsera :DDDD ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 U pravu je uNkind, ja sam za tog vaseg druga pajsera saznao tek skoro, znam da decko pere CS i dugo kao i ja koristi ovaj glupi nick :D, pa mi bzvz al ko ga jebe ovo i onako sve nije istina ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 znam bre unka da nije pajsi, vidis da se zajebavam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacikaaa! Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) U pravu je uNkind, ja sam za tog vaseg druga pajsera saznao tek skoro, znam da decko pere CS i dugo kao i ja koristi ovaj glupi nick :D, pa mi bzvz al ko ga jebe ovo i onako sve nije istina ;) al zato ti bolje pavas od drugog pajsera Edited January 24, 2011 by Pacikaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p@jseR Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Taj pajser neka igra ja cu pevati i osvajamo WCG hahahaha xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacikaaa! Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Previse debila i glupih ljudi na jednom mestu, a premalo metaka ! Cast izuzecima @topic : YT snimak nista ne dokazuje, demo nisam odgledao, ali decko koji igra toliko dugo cs, cisto sumnjam da bi upalio chit ! SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duleee Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 zakljucak cele price je sledeci : zoom je bot, neo je glupi no lifer, Nosfe nema chit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 ^glup si infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ostavite Nosfea na miru vise! :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Ne poznajem ni NOsfea, niti ostale igrace, pa necu da drvim kakvi su igraci i slicno. Ali ja nisam video niti jednu situaciju koju nisam video i ranije, i to dosta puta. Sve kako je Nosfe odigrao je sasvim normalno. Svaki fles i svaka overa, koliko god da deluje "DA ZNA GDE SU OMG" sa ovim upaljenim wh-om, bez njega deluju sasvim normalno. Pa i taj HE. Pa pobogu ljudi ne baca se on tek kad vidis coveka. U mnogo situacija je i prekasno tada. Zna se za koje vreme oni mogu da dowalkuju do tog busta i u kom vremenskom periodu ce da se pojave ili se nece pojaviti uopste. Ovo je sasvim normalna taktika, and your arguments are invalid ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RooT Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Isto kao sa H2G nista dokazano,jel ga i nije bilo,samo dzabe pisano... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Bjeko gde si ovo iskopao hahahahahhaha ffs ! SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
En1gmA_PA Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 A zasto nas zanima dal je neko koristio cit ?,Ako nije svaka mu cast,ako jeste pobedio je jaku repku Italije,treba da gledamo svoje dvoriste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YNk Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 (edited) pobedio je jaku repku Italije Edited January 24, 2011 by YNk Ae do Bucka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Taj rad, meni je najsmesnije u celoj prici sto je CG izgubila 1 mapu od ITALIJE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyk Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Pa s' obzirom da je n0sfe pola meca bio out, verujem da je to jedan od razloga sto su izgubili d2.. A sto se tice svega ovoga, ima dosta sumnjivih situacija, ali ako ne prizna da je imao wh nece se ni saznati nista..tako da bzvz sviramo qrcu! ;) dAJK d-.-b Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 pravda za pejovica! detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
gms.rus Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Dechko je cist tako da svaki komentar proyiv njega je retardiran! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 zabranite crnogorcima da koriste forume sa .rs domenima Da li je STX IMAO CHEAT ?! :)))) Hah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 (edited) Nisi me razumeo ocigledno sta sam ja napisao , dobrog igraca ne moze niko ali garantujem ti niko da provali da ima WH ako igra pametno...dovoljno je coveku da vidi gde je protivnik i da se ponasa kao da nista nije bilo...dovoljno je da zna da ocekuje protivnika odakle da moze nisan i koncentraciju da usmeri ka tom delu mape gde je protivnik , dovoljno je da prijavi ostalima sta se desava...nemam vise sta da ti napisem ako sad nisi shvatio jbg :) E sada propust CB jeste da nemaju pravilo da se igra preko nekog anticheat programa Previse debila i glupih ljudi na jednom mestu, a premalo metaka ! Cast izuzecima @topic : YT snimak nista ne dokazuje, demo nisam odgledao, ali decko koji igra toliko dugo cs, cisto sumnjam da bi upalio chit ! Diodel, aspx, kenan,sally,khrystal, kuben, delpan,natu,nothing... delpan najveci od svih :). Svako bude uhvacen na kraju ma koliko on bio dobar :) to koliko nego dugo igra cs je totalno nebitno. Najbitnije je da su CB admini zakljucili da on nema cheat i to je to, ne znam cemu dalja rapsrava, zasto ljudi i dalje pokusavaju da dokazu suprotno, mech je zavrsen. prica je zavrsena :) Edited January 25, 2011 by NSB kRLE KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 CB admini nisu dokazali da on nema chit, nego nema dovoljno dokaza da ima. Naravno, nevin dok se ne dokaze suprotno, i niko ne mora da dokazuje da on nema chit ako ne moze da se dokaze da ima. Delpan chiter vajstinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Svi su chiteri! fnatic je osvojio IEM jer Xizt ima najbolji cheat! Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts