Kemp. Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Ne znam gde da okacim ovo, dal ovde dal u filmove, nebitno, verujem da je ovo poseceniji forum.Elem, kako se zove ona emisija sto je bila na prvom, gostovao je Kojot(Aleksandar Askovic), neki nas gamer i neki psiholog valjda, tema su bile igre, wow valjda. Dajte neki link ako je ima na netu. Fala Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 22, 2011 Author Report Share Posted January 22, 2011 fala lepa Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 oni imaju arhivu na sajtu rts-a :) sad koliko unazad je cuvaju to ne znam :) ali ako ti bas treba mislim da je ja imam na kompu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted January 22, 2011 Author Report Share Posted January 22, 2011 (edited) Uf gledam ne mogu da nadjem, aj odo na sajtu da probam. Nema, jebiga staro je dosta. Edited January 22, 2011 by Kemp. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bane95 Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 (edited) Pogledaj i ovde http://www.natasa-miljkovic.com/arhiva/ EDIT: Nema download -a te emisije, barem tako pisu na forumu. Jedino ako je neko sacuvao pa da okaci na net, i ja bih hteo da odgledam to. Edited July 14, 2011 by Bane95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 bane brate sta ima novo u serbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 kliknuo sam na sajt jer sam video da je kao bas njen - na naslovnoj strani njena poslovno-zavodnicka slika i u sekundi pomislim 'ova mora da ima galeriju na ovom sajtu sa 150 svojih slika'. i ima! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Ako nešto znači, emisija se zvala "Video igre - sklonište od stvarnosti" Gosti: Aleksandar Askovic "Kojot" - novinar Gordan Kicic - glumac Aleksandar Jugovic, Milan Radovanovic - psiholozi Filip Jovanovic - igrac Pokušavam da nađem linak za skidanje, ali mrka kapa za sada (taj jedan u rm formatu što je bio na RTS sajtu je ubiven) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 (edited) Daj bre ljudi pa svi smo imali tu emisiju jedno dva tri dana pošto je emitovana, dal je neko uploadovao ili smo sa sajta svukli nisam siguran, ja sam i obrisao zato sto sam mislio da ću moći da je skinem i odgledam bilo kad. Nije moguće da baš niko nije sačuvao. Edited July 15, 2011 by bye Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Sto se tice klinca... to nije tipican gamer... tipican gamer je mnogo vise kao Askovic nego kao taj mali... mozda mu je bilo frka kamere ili je bio umoran a mozda je i onakav.. ali to nije tipican primer.. Komentar sa Natašinog foruma o Filipu i Kjootu :D 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 nema ja trazio i nisam nasao Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Imam ja na kompu. Pusti pm ako osh da kombinujemo nesh. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Tipičan gamer mnogo više kao Ašković :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts