Highl1 Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 DRŽI SE COKO!!! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 VRACAM SE BRZO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Najvise od svega mrzim intervjue za posao i pitanja tipa: "Ako studiras ono, zasto bi radio ovo?"; "Kako sebe vidis u buducnosti?"; "Koliko dugo planiras da ostanes kod nas u firmi?". Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 1. Zato što živim u Srbiji, pizda vam materina 2. Kiseo kupus i vikleri 3. Dok ne propadnete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Potraži na netu 3-4 default odgovora na ta glupa pitanja i koncentriši se na ona koja im stvarno znače prilikom selekcije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Ja sam, inace, te odgovore eskivirao, ali ne znam koliko je to ispalo pametno. Ne mogu da mu kazem, radicu kod tebe za 350e, dok ne nadjem posao za 500e, a takodje ne mogu da mu kazem da cu da radim kod njih u firmi do penzije, a oni ocekuju upravo takav odgovor. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 e gledao sam nocas/jutros nba i spavao do malopre, a imam ispit u 1. Malo me razocarao ovaj all star... ovo mi najbitniji ispit, ali koliko sam naucio, tesko cu poloziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Realno ne treba nikad da eskiviraš takve odgovore, jer to onda povlači gomilu glupih zaključaka o tebi. Ne moraš ni biti brutalno iskren sa tim "radiću dok mi neko ne ponudi veće pare" ali ono, malo ulepšaš tu činjenicu, koje su i oni svesni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Prvo sam isao na varijatnu, diplomatskih odgovora, ali kad su pocela konkretna pitanja nisam mogao da furam isti fazon, jer bi sa tako dobro definisanim konkretnim pitanjima ispalo, da oni pitaju jedno, a ja odgovaram drugo. Ali videcemo, rekli su javice se do kraja dana da obaveste :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 A koji posao je u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 foreveraloun o/ koliko je jebeno tezak ovaj zivot pa nisu metal zurke toliko sranje valjda:) elem, danas popodne na posao, ne znam sta je gore, kad moram da ustajem rano ili kad mi propadne ceo dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 A koji posao je u pitanju? Neka administracija. Tipa unos podataka u kompjuter. Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Najvise od svega mrzim intervjue za posao i pitanja tipa: "Ako studiras ono, zasto bi radio ovo?"; "Kako sebe vidis u buducnosti?"; "Koliko dugo planiras da ostanes kod nas u firmi?". to me podseti na neke skorije price o intervjuima kod vecine stranih IT firmi - ovakva pitanja su skoro svuda ukinuta pre par godina, jedino se od tih "velikih" jos Microsoft drzi sa tim debilizmima. Jos jedan od razloga zasto propadaju? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Ma jeeeste, jedino Microsoft i dalje kuca sva dokumenta na pisaćoj mašini :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Sto mrzim kad dodjem na rur, a ono na 4 topika pisano od sinoc. :c ot: bio sam u kfc u 9 ujutro, jebeno. Sad pijem kafu, dusa mi spava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 koji to kfc radi u 9? onaj na studenjaku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Ne,ne. Ovaj u Novom Sadu. Jos sam se pojavio u 10 do 9. Gledali me ljudi ko budalu. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 i zar prota ne živi u novom sadu? aha, živi. čudi me da su otvorili kfc u novom sadu kad se ni mek baš nije primio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 dobro jutro, juće skontao da mi uterali kurac i na poslu mi šef odredio da iskoristim sad ceo odmor. na foru, jebaćemo dok se neko ne pobuni, a onda se pravimo ludi, i stalno tako... Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 ja sam mislio da su odustali od tog KFC-a u Novom Sadu, posle svih onih priča i pomeranja otvaranja etc etc, ali sad je sve došlo na svoje! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 pa nisu metal zurke toliko sranje valjda:) Naprotiv, bilo je carski, bili su SMF i Downstroy iz Kekende, jedni sviraju hardkor, drugi metalkor, proveo sam se ekstra :D Jedino je sranje kad dođeš kući posle toga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Pa kao najavili su na jesen. Nesto je nikola pisao da daju lokal na izdavanje, ali se ipak otvorilo i ima prilicno mase. Mada kapiram da je to normalno jer je nova stvar u gradu pa moraju svi da "overe". Al ne znam koliko ce dobro da radi kasnije, s obzirom da nije bas blizu centra. Mek se renovirao cim su ovi objavili da ce da se otvori, pa sad izgleda ljudskije, i ima dosta mase u meku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Mek se renovirao cim su ovi objavili da ce da se otvori, pa sad izgleda ljudskije, i ima dosta mase u meku. Mase ce uvek biti u meku I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 pa nisu metal zurke toliko sranje valjda:) meni je stvarno bilo tesko posle 5 losih rakija :D Sto mrzim kad dodjem na rur, a ono na 4 topika pisano od sinoc. :c is this bad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Ma jeeeste, jedino Microsoft i dalje kuca sva dokumenta na pisaćoj mašini :) I am super serial! jedino kod MSa interview process jos uvek zapocinje 30min-1h telefonskim razgovorom sa HR osobom koji se sastoji od "kakve su vase ambicije na poslu", "gde vidite sebe za 10 godina", "uvucite nam se malo pricom zasto ste se prijavili za posao kod nas", i slicnih pitanja bazirano na iskustvima ETFovaca koji su intervjuisali u skorije vreme u Google, nVidia, Facebook, kao i po nekim sitnim US startupovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts