FiFa PLaYeR Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Pozdrav svima, pravim bazu podataka u access-u, prilikom popunjavanja novog account-a, deo gde je prebivaliste (ulica, broj, mesto), hteo bih nekako ubacim sa naseg sajta "planplus.rs" njihov search engine? * Ima dugme u samoj bazi da se aktivira kada se unesu tacni podaci da se direktno prebaci na sajt i pokaze mesto. Ovaj sajt fukncionise najvise za USA podrucje (http://maps.live.com/default.aspx?where1=), ako nekako moze nas sajt bilo bi super :) ako ne boze moj :D Hvala unapred Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 cek, hoces link za search na planplusu ili na bingu...? ili nesto trece? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted January 20, 2011 Author Report Share Posted January 20, 2011 cek, hoces link za search na planplusu ili na bingu...? ili nesto trece? Izvini zbog zabune, zeleo bih sa planplus.rs sajta. Hvala Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 planplus.rs pederi naplaćuju pristup svom APIju, tako da mislim da bi morao da iskeširaš za njihov engine. ja predlažem da batališ planplus i koristiš google. Jeste da nema sve ulice i objekte još uvek ali barem nisu pederčine kao ovi. ako baš insistiraš na njima, moraš da pogledaš kako im radi sajt ispod haube, ja bih recimo krenuo od ovog upita http://planplus.co.rs/Services/SearchUni.aspx?act=src&src=kosovska&srct=1&lang= koji vraća XML formatirane rezultate pretrage (u ovom slučaju za upit "Kosovska") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 a shto su planplus pederchine, ne kapiram? naplacuju svoj proizvod lol, a google maps trenutno ne mozhe da se meri sa planplus barem kad je beograd u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Ako nisi nikome obećao taj feature, pravi sa da ga nisi ni pomenuo jer ne verujem da je taj kome praviš program spreman da plati ni planplus api ni bilo čije vreme potrebno da se to uradi, e sad, ako radiš za slavu, jebiga, biće manje slave Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 dobar ovaj trupsi, iskenja se i onda ne odgovori kad ga neko pita neshto :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 (edited) sorry :) ignorisao sam ovu temu skroz iz nekog razloga. možda sam bio previše grub, nisu "pederčine" nego "retardi" jer koriste business model iz 1996. Konkurencija je dosta zajebana, većina kvalitetnih servisa na internetu je besplatna i lako dostupna svima (uključujući i 3rd party developere koji se oslanjaju na te servise). Pitanje je vremena kada će Google Maps da kvalitetom mapa Srbije dostigne i prestigne planplus. Moraju da menjaju politiku rada hitno inače će ih progutati mrak Edited February 1, 2011 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Zar "da ih ne proguta mrak" ne znači da će neko da ih ubije? :) nadam se da se google ne razračunava tako sa konkurencijom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 A da se razračunava, otkud bi saznao? Bing search? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 sorry :) ignorisao sam ovu temu skroz iz nekog razloga. možda sam bio previše grub, nisu "pederčine" nego "retardi" jer koriste business model iz 1996. Konkurencija je dosta zajebana, većina kvalitetnih servisa na internetu je besplatna i lako dostupna svima (uključujući i 3rd party developere koji se oslanjaju na te servise). Pitanje je vremena kada će Google Maps da kvalitetom mapa Srbije dostigne i prestigne planplus. Moraju da menjaju politiku rada hitno inače će ih progutati mrak ma nishta, nego sam stvarno hteo da chujem tvoje mishljenje na ovu temu jer smatram da si kompetentan kad je sw developing u pitanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 + planplus ne radi na androidu :) doduse i google maps zna da briljira, kad ukucas tipa "zmaj jovina 14", a on te pita "did you mean opera house, berlin", bez "ne" kao odgovora :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 na androidu ne radi planplus, ali radi igo koji koristi contrast mapu :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Lucky drug lektor :) @dvni da, taj local search jos uvek lose radi za Srbiju, ali trebace im vremena dok im se index lepo clusteruje. btw, verovatno znate al cisto da napomenem - search mnogo bolje radi kada zumirate odredjeni region pre nego otkucate svoj search query, sto precizniji zum to precizniji rezultati @peja_ iGo sabija na svim platformama gde god sam ga koristio. Mada mape nisu bas uptodate, posebno po periferijama gradova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 taj igo ima toliko loš interfejs da je to kriminal. ja se nadam da će garmin da izbaci nešto za android. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 istripovao si realno Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Realno, meni je garmin baš nekako konfuzan i ružan u odnosu na igo, iako je kao stariji (i iskusniji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Zajebao sam se shto sam uzeo garmin za kola, bash se muchi... iGO za iOS radi jako dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Ma nije Garmin toliko loš, ja sam koristio oba, ali nekako mi je ružan i glomazan, i još povrh svega skuplji u odnosu na alternative. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts