Dule_smor Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 mozda ovde nisu, ali gomila ljudi misli da su sve vakcine lose i nece uopste da vakcinise svoju decu...veruj mi, pricam iz licnog iskustva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 onaj tekst je zaista glup, ili makar onaj ko ga je pisao...takodje je glupo misliti da su sve vakcine stetne i da je eto taj luj paster bio mason koji je izmislio vakcinu da bi ubijao ljude...a i licemerno veoma, jer se kladim u levo jaje da bi svi trcali da primite vakcinu da vas ne daj boze ujede pas za koga se dokaze da je besan...sa druge strane moguce je da postoji neki globalan plan o smanjenju populacije koji bi ukljucivao neke od pomenutih metoda, ali cisto sumnjam da bi on bio dostupan siroj javnosti...tako da ipak treba razgraniciti neke stvari pre nego sto ospete drvlje i kamenje na sve stidi se dule :) luj paster je iskoriscen , kao sto je i fikret alic :) ako neko moze da menja istoriju zarad zloupotrebe moze i medicinu :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 sta pricas kali leba ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 pa vec sam ti pricao :) ali ti si si izveo svoje zakljucke :) da je luj paster bio mason :) samo ja ti to nisam rekao :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 pa vec sam ti pricao :) ne seca se Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 hm ni ti ni ja nismo u stanju da to definitivno proverimo, al ajde da razmislimo: 1. u svetu postoje ljudi koji su dovoljno moćni da kreiraju paniku i na njoj profitiraju 2. panike se dešavaju, bilo berzanske ili ove nove, zdravstvene slažem se ja da mediji funkcionišu onako kako si opisao, ali šta ćemo sa ljudima iz stavke 1? treba da verujemo da su oni shvatili da su već dovoljno moćni i bogati i da iz dobrote svojih srca ne zloupotrebljavaju svoju moć? Panika, kako je ti ovde navodis je u sustini lazno reklamiranje. Ako cemo da izvodimo teorije zavera od laznog reklamiranja onda jebiga. Nema tu nikakve zavere, reklamirali su kao da se od toga umire dosta da bi prodali proizvod. Reklamiraju da tiganj sam pece patku bez ulja pa se neki debo tamo istripovao kako ce da smrsa. Sta je tu tacno zavera? Da se zajebu debeli ljudi? Idi jebote, pa onda je sve zavera. Druga stvar, da ljudi koji su zaista mocni u svetu zele nesto da odrade ispod radara, mislis da bi cak i ja, koji se uopste nisam cimao, saznao da je smrtnost od pticijeg gripa manja od klasicnog sezonskog gripa? A i vi tomkeus i dule raspravljate sa kalimerom o bilo cemu sto nisu rezultati iz kladionice ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 e sada mozete da zatvorite topik :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Tragedija kako je supalj mozak moguce napuniti glupostima. Ako te to sve interesuje, zasto se nisi iscimao da proveris to sto smatras cinjenicama? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 pejo ovo mirise na pobedu "iluminata"??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Slusajuci ljude ovde vraca mi se prica koja je bila opste popularna u osnovnoj o teslinom tajnom oruzju koje stiti beograd :| ... Ako ne verujete u horoskop, zasto verujete u ovo? Horoskop je koncipiran tako da potrafi nesto uopsteno tj da svako moze prepoznati nesto u tome, isto kao i ovo. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 pejo ovo mirise na pobedu "iluminata"??? jedino sto je potrebno da zlo pobedi jeste da dobro ne uradi nista :) zao mi je masonu 76 stepena !!:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 hahaha n1 kalimero >< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 http://vimeo.com/18720200 http://www.youtube.com/watch?v=-zj1pktLLn8 Corey je bio u pravu! evo i drugog dela klipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 somborac dere Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 (edited) Panika, kako je ti ovde navodis je u sustini lazno reklamiranje. Ako cemo da izvodimo teorije zavera od laznog reklamiranja onda jebiga. Nema tu nikakve zavere, reklamirali su kao da se od toga umire dosta da bi prodali proizvod. Reklamiraju da tiganj sam pece patku bez ulja pa se neki debo tamo istripovao kako ce da smrsa. Sta je tu tacno zavera? Da se zajebu debeli ljudi? Idi jebote, pa onda je sve zavera. Voleo bih na ovo da mi odgovoriš? Je l to onda WHO marketinška agencija? Hajp nije počeo od korporativnih reklama na TV-u, nego od Svetske zdravstvene organizacije koja je par nedelja pre proglašenja nepostojeće pandemije promenila zvanične kriterijume i definiciju pandemije kako bi mogla da je proglasi, a potom je usledila kampanja preko zvaničnih mehanizama WHO, gde su ministri zdravlja sve sprovodili zajedno sa svojim vladama i od BUDŽETSKIH para plaćali te tvoje REKLAME, na sve načine kreirali atmosferu kako bi se što više vakcina prodalo, takođe od budžetskih, tj. narodnih para. Ubeđen sam da sve ovo znaš, ali ti prosto manipulišeš sopstvenom svešću čoveče! Strašno zaista. Edited March 2, 2011 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Moje misljenje je da vecina tih odredbi na koje se sada pljuje i koje navodno treba da ubiju preko 3.000.000.000 ljudi se odavno vec koriste i u mnogo gorim varijantama, jer je brdo tih regulativa bilo reseno "lokalno", sto znaci da se gledao samo max. profit. Pogledajte na primer odredjenu hranu u rusiji koja bi u vecini zemalja EU bila banovana odavno, ali tamo se krka opusteno. Jedina razlika je u tome, sto vam do sada niko o tome nije nista rekao. Bar ne ovako masovno. :) "Keep Calm and Carry On". Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Voleo bih na ovo da mi odgovoriš? Je l to onda WHO marketinška agencija? Hajp nije počeo od korporativnih reklama na TV-u, nego od Svetske zdravstvene organizacije koja je par nedelja pre proglašenja nepostojeće pandemije promenila zvanične kriterijume i definiciju pandemije kako bi mogla da je proglasi, a potom je usledila kampanja preko zvaničnih mehanizama WHO, gde su ministri zdravlja sve sprovodili zajedno sa svojim vladama i od BUDŽETSKIH para plaćali te tvoje REKLAME, na sve načine kreirali atmosferu kako bi se što više vakcina prodalo, takođe od budžetskih, tj. narodnih para. Ubeđen sam da sve ovo znaš, ali ti prosto manipulišeš sopstvenom svešću čoveče! Strašno zaista. Ne, who je organizacija koja se koristi istim mehanizmima kao i marketinske agencije. Meni ovo gore ne dize alarm (u smislu da se to desava od kad je sveta i veka, a ne zarezuje me jer nisam ciljana grupa), dizalo bi da pokusavaju da zataskaju nesto sto je zapravo stetno. To su makar moji prioriteti, koji su tvoji? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 pa bila je ona epizoda sa stetnim vakcinama, nesto nesto bakster, nesto nesto svajcarska ili gde vec, ali ih je neki tamo provalio na vreme! bila je prica o tome u jednom od razotkrivackih klipova Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Bila je prica i da se od ovih vakcina koje su kod nas davane umire. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 pa da, ali ovde su te uputili na linkove gde oni zaista priznaju to, ali je to 'zbog greske', a onda ti ta zena sa klipa objasni da je sansa za tu gresku kao i sansa da te pogode 2 komete u isto veme Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 pa da, ali ovde su te uputili na linkove gde oni zaista priznaju to, ali je to 'zbog greske', a onda ti ta zena sa klipa objasni da je sansa za tu gresku kao i sansa da te pogode 2 komete u isto veme Ispao sam glup pa sam pokusao naci te linkove na ovom topiku. Izvoli nadji ih. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 ne na ovom, nego pricamo o who i vakcinama. kad je bila prica o ah1n1, tu je bilo i to. a da trazim, zabole me :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 A cisto iz znatizelje, koji im je razlog da namerno naprave tu "gresku"? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts