Jump to content

CALIFORNICATION

Recommended Posts

Odliiiiicna poslednja epizoda, odlicnaaaa! mada imam neki osecaj da nema nista od 5. sezone, iako bi voleo da bude :D

edit:typo

Edited by SUBE

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Kako nema ? Josh u januaru najavljena,cak su ubacili i na wiki:

Also in January 2011, Showtime announced that it had renewed the show for a fifth season. This was confirmed by Kapinos on March 27, 2011.Season five is scheduled to begin filming in April 2011.

http://www.buzzfocus.com/2011/03/28/californication-season-5-heralds-an-all-new-direction/

Ok je bila sezona,mada su meni prve dve najbolje...vishe sprdanja ;)

Edited by Katsu

Is there a flower shop in the tahraji desert?

Kako nema ? Josh u januaru najavljena,cak su ubacili i na wiki:

Also in January 2011, Showtime announced that it had renewed the show for a fifth season. This was confirmed by Kapinos on March 27, 2011.Season five is scheduled to begin filming in April 2011.

http://www.buzzfocus.com/2011/03/28/californication-season-5-heralds-an-all-new-direction/

Ok je bila sezona,mada su meni prve dve najbolje...vishe sprdanja ;)

\o/ oooodaaa

"Yes, Cali will be back for Season 5 and with it Becca and Karen."

izjava Kapinosa

:(

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

predobra poslednja epizoda. bash mi je drago shto nisu zavrshili sa "ALI...!?!?"

realno, najplizing ishod bio bi da henk batali svoju zhenu i posveti se tetka advokatici koja pere kako sabija (i umno i bludno)

qft

najbolje bi bilo da karen i beka odu iz serije, scene s njih dve su opako smarale u ovoj sezoni. beka naročito, klinka se raspada koliko je debela i nema pojma da glumi.

najbolje bi bilo da karen i beka odu iz serije, scene s njih dve su opako smarale u ovoj sezoni. beka naročito, klinka se raspada koliko je debela i nema pojma da glumi.

da budu sa onim crnjom barem 5 epizoda ali da mi za to ne znamo i da ne prikazuju njihove vragolastine sa putovanja.

debela je, izbacite je iz serije!

[roflmao]

nije sto je debela, ali ne zna da glumi. zenski stiven sigal sa svojom omnipotentnom lepezom facijalnih ekspresija

ok je ova sezona, baš su mi lepo legle ove dve poslednje epizode koje sam odgledao danas popodne...

samo, što se mene tiče, ne bih voleo da bude sledeće sezone, iako će biti... nekako mi je ovo skroz kul kraj, ne samo ove sezone, nego cele serije.