Jump to content

CSPromod 1.05 to come in January

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a ja sam citao da ce na e3-u pokazati neko "iznenadjenje" umesto portala (nagadja se da ce to biti hl3) i da portal nesta odlazu xD da je valve hteo da promod uspe pruzio bi neku pomoc, nije da im je niko nije trazio. Realno su i sami mogli da urade ovo sto sada radi grupa ljudi za dzabaka, ili bar da im daju kod a ne da ljudi sve prave od nule...

Jeste, portal je odlozen valjda 2 meseca.

I valve je pokazao zainteresovanost za cs kad je bila ona prica kako ce da srede silent run, pa su u stvari napravili toliko sranje sa 10 apdejtova, da su samo vratili na ono sto je bilo i kao da su digli ruke od csa.

Nije to baš tako, Counter Strike je "anomalija gaminga" :) Nešto potpuno nestvarno što se dogodilo i pitanje je da li će se opet isto tako nešto dogoditi.

I pre bih rekao da Valve ne zna šta bi uradio i jednostavno neće da dira u "osinje gnezdo", inače bi oni rado zahvatili u tu košnicu (da, znam da pčele prave med a ne ose) i zahvatili tog slatkog meda :)

Zna valve sigurno sta bi uradio, nego ih jednostavno boli pisha za cs, i u fazonu su "nek zivi kolko moze, pa da se oprastamo", sto pokazuje ta situacija sa nedavanjem koda.

Smatram da ako odrade kako treba ovaj promod (a na dobrom su putu), da ce postati mejnstrim. A ovi sto seru "1.6 FTW!1!!" ce zaboraviti posle mesec dana da je 1.6 i postojao. Samo je potrebno par sponzora da proture na par turnira i 2-3 ekipe koje ce da ga podrze i eto nama novog kantera!

Ista prica je bila kad je izasao 1.6, svi koji su aktivno takmicarski igrali do tada 1.5, bili su u fazonu 1.6 je sranje ovo ono, "ladno su debili ubacili stit i nove puske blablatrutj" i posle mesec dana svi su oni igrali 1.6. Kapiram da ce biti kao sto je Shooky rekao, ako nadju sponzore, gurnuce ga na par jacih turnira, dovoljno da pocnu 2-3 top ekipe da ga igraju i svi ce poceti... Vreme je za neko osvezenje, mada uvek ce biti hardcore cs-ovaca koji ce igrati i 1.5 :D

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

Zna valve sigurno sta bi uradio, nego ih jednostavno boli pisha za cs, i u fazonu su "nek zivi kolko moze, pa da se oprastamo", sto pokazuje ta situacija sa nedavanjem koda.

Smatram da ako odrade kako treba ovaj promod (a na dobrom su putu), da ce postati mejnstrim. A ovi sto seru "1.6 FTW!1!!" ce zaboraviti posle mesec dana da je 1.6 i postojao. Samo je potrebno par sponzora da proture na par turnira i 2-3 ekipe koje ce da ga podrze i eto nama novog kantera!

Ne znam bas da ih bole pisha za cs, s'ozbirom da je jedna od najigranijih igrica danasnjice. A i mi sto seremo da je 1.6 ftw, sigurno necemo zaboraviti 1.6, jer po toj nekoj tvojoj logici vec bi presli na neki Source ili slicno.

Ista prica je bila kad je izasao 1.6, svi koji su aktivno takmicarski igrali do tada 1.5, bili su u fazonu 1.6 je sranje ovo ono, "ladno su debili ubacili stit i nove puske blablatrutj" i posle mesec dana svi su oni igrali 1.6. Kapiram da ce biti kao sto je Shooky rekao, ako nadju sponzore, gurnuce ga na par jacih turnira, dovoljno da pocnu 2-3 top ekipe da ga igraju i svi ce poceti... Vreme je za neko osvezenje, mada uvek ce biti hardcore cs-ovaca koji ce igrati i 1.5 :D

pa vec su probali da gurnu source kada je izasao na eswc i jos par nekih manje poznatih turnira... ali je odziv bio ocajan tako da su odustali svi od njega... i sta ima da traze sponzore verovatno se oni sami nude,zahtevnija igra = skuplji i bolji hardware xD ali je ipak presudila masovnost turnira - sto bi znacilo vise potencijalnih kupaca za sponzore(intel,amd,ati,nvidia,steel series...),al svi bi oni voleli da vide source i csp na turovima u to ne sumnjam ;-)

Edited by zyllion

Ne znam bas da ih bole pisha za cs, s'ozbirom da je jedna od najigranijih igrica danasnjice. A i mi sto seremo da je 1.6 ftw, sigurno necemo zaboraviti 1.6, jer po toj nekoj tvojoj logici vec bi presli na neki Source ili slicno.

Naravno da ih boli patka jer ne rade nista u vezi cs-a.

I naravno da ce svi preci na csp ako bude takmicarski cs. 1.6 je na samrti (opet), i nadam se da ce ovo da ce naci adekvatnu zamenu, ili cemo da igramo cod. Lejmerski je govoriti "1.6 je 1.6" kao da ga nista nikada nece zameniti. Pravo je cudo sto je do sada izdrzao.

Edited by prota_

Poenta je samo da organizuju neko takmicenje sa dobrim nagradama, da bi navukli top ekipe tipa SK, fnatic, Na'Vi, etc... ne znam ko je sad aktuelan, posle je sve samo formalnost. Sutra bi 94,7 % ljudi koji igraju 1.6 preslo na CSP. Ljudi stalno teze za nekim novitetima iako u pocetku odbijaju takve stvari, kad probaju prmene pricu (bolja grafika, zvuk, itd...).

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

nije tesko,ja sam od skora presao sve vishe source da igrma,i naviknes se i dojaja ti je..i zalosno je sto s ene organizuju LAN turniri u source-u,da zazivi i ta scena..ima dojaja igraca srpskih na source-u koje sam upoznao,i stvanro shiju igricu...

pro mode jedva cekam da izadje finalna verzija kad tad,i da krenem da shrafim ..smorio 1.6 dojaja :)

Pain is temporary, Glory is forever...KBP

Imam source, skinuo sam promod instalirao... ali nece da mi radi tj ucita sve ali nece da prepozna ni jedan server, a kad ocu da napravim lan server (newgame) jednostavno nista se ne desi kao ne moze da ucita usp :S moze li neka pomoc gde i koji da skinem promod?

E-FRAG.NET

@ prota

Brate, pa nemaju ni potrebe bilo sta da menjaju, ne vidim neke preterane zalbe na 1.6 ( ako izuzmemo grafiku ). A i ne znam odakle ti ta informacija da je na samrti, posto to stvarno nije istina. Igra se sad vise no ikad. Ne znam, ako zazivi taj csp, ja ga sigurno igrati necu, bicu od onih likova koji i sad pikaju 1.5, jer kao sto to i jordan vec rece, igrica je drugacija od 1.6.

Edited by dJAPEmutd

Sta je bolje : Lamburdzini ili Ferari ? Lepo je rekao da bi to trebalo da zameni 1.6 na turnirima . Ima gomila ljudi koja nece igrati ovo sto je css vec cs 1.6 .

Ima more likova koji igraju 1.5 . Postoji beotelov public server 1.5 i ljudi dolaze . Ovo , koliko sam ja razum`o je takmicaqrski CS , banalno receno . Bas zbog te grafike , drugacijih boja , drugacijih modela i manje preglednosti ljudi i ne igraju sors ( moje misljenje , a misljenje je ko dupe - svako ga ima ) .