Jump to content

Sve.su.iste

The X
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

About Sve.su.iste

  • Birthday 03/09/1985

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    kqs (2000.)
  • Omiljene igre:
    Counter-Strike, Q2, UT

Recent Profile Visitors

2,350 profile views
  1. Ovo me podseca na onu sliku "cena toliko i toliko! za bosance toliko i toliko"... Je l' su bar obezbedjene grickalice za vreme igranja?
  2. Ne vredi vise da pricam bilo sta jer niko ne slusa, DuHast je objasnio i izgleda jedini pametan koji je skontao sta sam hteo da kazem, daj boze da cete bar njega slusati jer je postovaniji. Ja mozda nisam prisutan na sceni, ali igram ovu igru od njenog izlaska i upravo ono sto je on rekao, laprdati o jakim kompovima kao prednost za igru koja se moze komotno igrati na kanti jer smejurija.
  3. Zavrsi misao pa reci u cemu se ja to brukam? Ja sam sve svoje naveo, ti si samo to rekao, ajd da vidim u cemu se ja to sramotim.
  4. Ja sam poceo pre 3 meseca da igram, kidam kako igram...
  5. Sine, ako je endzin igre star, igra zahteva slabiju konfiguraciju. Ti kao da pricas o novoj igri, to sto si je ti juce poceo igrati, ne znaci da je juce izasla. AKO JE IGRA STARA NPR. 7 GODINA, ISTO CE RADITI NA KOMPU KOJI JE STAR RECIMO 6 GODINA I NA KOMPU KOJI JE STAR GODINU DANA. Zasto? Zato sto je igra pravljena da podrzi tadasnje konfiguracije. Ako igra zahteva 512 MB Ram memorije, isti je kurac da li ce se ona igrati na 512 ili na 1024.
  6. Ako su te pametnije stvari ocigledne, cemu onda pravdanje PowerTeamu zbog veceg ufura? Da, definitivno su grisine od presudnog znacaja.
  7. o jebote koliko ste vi zaslepljeni kanterom da mislite da je to ultimativna, supermega zahtevajuca igra najnovije generacije koja trazi sto vise struje i sto vise para
  8. @Kari: ko prica o minusu, je l' si ti prso bajo ili sta? kolko moras biti glup da pored 2 onolika posta ne ukapiras moju poentu sta sam hteo da kazem... uvatio si se za taj gubitak igraonice k'o pijan plota, a to nije bila poenta. Jebe mi se koliki ce minus on imati, to nije moje da ulazim u to, ja sam cak i boldovao i uvecao ONO STO SAM HTEO DA KAZEM. ajde jos jednom samo za tebe Kari, posto si corav ocigledno Je l' moze sad? Intel Processor: Pentium 4 2.53GHz AMD Processor: Athlon XP 2600+ Nvidia Graphics Card: GeForce 6800 Series 128MB ATI Graphics Card: Radeon 9000 Series 64MB RAM (Memory): 512 MB Hard Disk Space: 2 GB Direct X: 9 Je l' ovo masina za koju je potrebno izdvojiti soma evra da bi se ugodilo zahtevnim igracima? Rofl. Pa ovo je kanta koja je bila masina, ali pre 8-9 godina. Mogu da se kladim sa bilo kim da uporedimo na dve masine, jednu Shakalovu i jednu ovakvu masinu, jedna pored druga, da ce iste rezultate davati. Daj bre molim te, ja sam na integrisanoj grafickoj igrao CS lagano, neko ce sad da mi prica kako mu je potrebna masincina. Covece, ta igra postoji vec godinama, mnogo godina, zar ti stvarno mislis da je potrebno otvoriti se za grdne pare za neku igru kao sto je ova?
  9. Aman covece je l' kapiras ti sta ja hocu da ti kazem? Evo sam si sebi dao odgovor na moj hejt. NIJE POENTA u tome sto si zbog toliko velikih nagrada stavio toliki upad, ispao si fer i stavio si nagrade i za 6. mesto, to cenim a o prvim nagradama da ne govorim. POENTA JE u tome sto ti opravdavas visok upad drugim, glupljim stvarima, cekaj, da li je bitno kakva ce masina biti za budjavi CS. Ti ces stvarno da ulozis po soma evra po racunaru zbog CS-a za koji ti je dovoljna petina te konfiguracije, pa posle da se vadis na zlo od masina koje imas pa je zato i ufur visok. Ne druze moj, kazes "moram da platim osoblje, moram da platim struju, moram da nadomestim gubitak od zarade taj dan odrzavanja turnira itd.", to su sve realnije stvari nego da navodis neke tamo masincine za igru od pre skoro 10 godina, osvezenja i tacnost. I zajebite me tih postova "ko hoce da igra, platice", ne moze niko da mi zabrani da kazem sta mislim. Peace! Sine, ako nemas sta pametnije da kazes, odjebi.
  10. Hvala bogu ovo je javna tema i hvala bogu pa mi nasa divna zemlja i nasa divna demokratija daju za pravo da dam svoje misljenje na sve. Hejt nije upucen trosku za igranje na turniru, i da je 2000 po igracu dao bih da sam ozbiljan i ambiciozan igrac. Hejt je upucen pre svega punjenju glava stvarima kao sto su "najbolje masine u gradu, grickalice, sokovi, bez kasnjenja I JOS MNOGO TOGA (cega?)", pa cekaj, je l' su to svemirski brodovi od masina? Ne bih rekao, prosecni kompovi. A kao sto sam rekao, opremu donose igraci sami. Grickalice, sokovi? Lol, to i nije bas neko otvaranje. Kasnjenja uvek moze biti, i Rade ne moze uticati na to. Eto, dolazimo do zakljucka da se ovaj turnir ne moze razlikovati ni u cemu osim u tim sokovima i grickalicama od recimo DuHastovog turnira u 3D-u za koji su rekli da je bio tempiran kao svajcarski sat. A DuHastov turnir je trazio manje uplate. A isto je jakih, mnogo jakih domacih ekipa bilo. Ali u tome i jeste caka, sto je njegov turnir imao slabije nagrade. O tome ja pricam, ako hoce da se vadi zasto je ufur veci, neka se vadi na to da su nagrade enormne, to jeste fer od njega, ali ne da se vadi na ovo prvo sto sam pisao. Valjevo. Da?
  11. Grickalice ce bas nadomestiti tu razliku od 400 kinti po igracu Plus niko ne moze da garantuje da nece biti kasnjenja plus kompovi kgba nisu svemirske masine (opremu vecina ljudi donosi, masina iznutra za CS je zahtevna u picku materinu, prosek koje imaju i druge igraonice...) tako da si lose primere naveo, trebao si da kazes: "ljudi, zbog veceg ufura su ovolike nagrade", ova nabrajanja su totalno bezveze
  12. S obzirom da danjasnja mladez tih 1400 kinti sprca za jedno vece k'o iz picke, mislim da nema niko pravo da se zali.
×
×
  • Create New...