Corey Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 http://www.own3d.tv/video/51539/Cypher_The_Movie zaslužio je bolji film, a i ima mnogo brutalnijih fragova iako su ovi odlični : ) i jedan kratki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 definitivno je zasluzhio bolji film.. ovaj kraci mi je jachi 3x :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 carski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 I meni je kraći dosta bolji, posebno zbog komentara 2GD-a na kraju :) tj. u stvari tokom celom klipa Čekamo Đorđa da to uradi : ) samo bez The Glitch Mob muzike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 ne znam zashto ali ja sam prochitao cytheria the movie :D dobar ovaj drugi filmic. prvi nisam ni otvarao zbog vashih komentara gratz gratz Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Uf, čoveče, dobrih stvari ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 odbio sam i coollera,cyphera i stermy-a :D boli me kita kad nece da plate za film :) nek im nubovi prave filmove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Nije mi iskreno toliko los film kolko ga svi hejtuju pre svega zato sto je to sajfer... da je neko naredjao njegove demoe ovako samo, bilo bi do jaja isto, posto... je to sajfer. stil igre mu je takav da nema drugog kao sto je on. kori nub ne voli glitch mob. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Volim Glitch Mob, nego ne volim trend stavljanja istog u svaki drugi kvejk muvi. DaHang je to uradio prvi, odlično je ispalo, i svaki sledeći put kada vidim je najobičniji copycat, puka neoriginalnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Nije mi iskreno toliko los film kolko ga svi hejtuju pre svega zato sto je to sajfer... da je neko naredjao njegove demoe ovako samo, bilo bi do jaja isto, posto... je to sajfer. stil igre mu je takav da nema drugog kao sto je on. kori nub ne voli glitch mob. njegovi fragovi i stil igre je do jaja, film je sranje :) od fontova, preko muzike i uklapanja fragova.. u kracem filmu ima 5x boljih fragova nego u duzhem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 odbio sam i coollera,cyphera i stermy-a :D boli me kita kad nece da plate za film :) nek im nubovi prave filmove :D kuler upravo rekao u interjvuu za recap IEMa da je platio film 600-800$ i da ce trajati valjda 7 min :P a rade mu likovi koji su radili dahangu koliko sam skapirao :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts