Jump to content

4 karte za dochek u Sava Centru

grb1tj

Recommended Posts

otkazali corbu na sajmu ?!:) sto ?:)

Verovatno nisu prodali ni sto karata pa su izmislili bolest. Onaj matori Pecikoza je svojevremeno izmislio tajnog obožavatelja Goce Tržan koji je kupio sve karte za njen koncert da bi sakrili bruku.

To što kaže cali može veoma lako da bude istina, pošto je to jedan od koncerata koje niko nije ni pominjao, iako su imali neke bilborde etc. Takođe, ako se corba razbole mogli su da održe koncerte drugi koji su učestvovali tad. OK, oni su bili glavna atrakcija, ali ipak, ne znam kako je Pecikoza onda kompenzovao grupama što im otkazuje nastup za novaka, jer bi mogli na drugom mestu da zarade.

A ovo za Gocu Tržan što pominješ je baš zanimljivo, ima smisla, mada je ona pravila koncert dva dana za redom, a drugi je bio pun.

A ovo za Gocu Tržan što pominješ je baš zanimljivo, ima smisla, mada je ona pravila koncert dva dana za redom, a drugi je bio pun.

Ne isključujem da nisam u pravu, pošto ne pratim živote super zvezda, ali se sećam da su se u nekom momentu popičkarali i da je njen bivši menadžer ispričao tu priču.

A pa moguće, moguće, svakako je zanimljiv scenario... s tim što se ja sećam i neke emisije o životinjama gde je gost bila Goca Tržan, a snimljena emisija pre koncerta ali se emituje posle (narednog jutra) i sad već uveče na TV-u išlo kao "tajni obožavalac kupio sve karte" dža bu, a ovi u emisji kao "I kako je prošao prvi koncert?" a Goca "Sjajno, bilo je puno, svi su pevali moje pesme u glas" :))

• Create New...