Kronos99 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Pozdrav, Ako neko moze da mi pomogne u vezi problema koji imam, a to je da mi se stalno gasi komp, il zabode u trenutku. Znaci ako igram neke "novije" igrice tipa 2k11 il onaj Star Wars Force Unleashed 2, posle tipa 20 minuta igre komp mi zabode il se ugasi. Mislim da je ako igram neku graficki zahtevniju igricu da napajanje vuce vise struje, pa ako je napajanje slabo onda komp samo gasi odma.. (sad stvarno mozda lupam gluposti ali stvarno ne znam mnogo u vezi ovoga...) Pa ako bi mozda neko znao kako bih mogao da resim ovaj problem, a ako ne moze da kupujem novo sta cu.. (inace mozda sam negde pogresio u konfiguraciji al imam graficku koja trazi 500W struje a napajanje mi je 550W, i 2Gb rama..) Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 par topika ispod imam ja slican problem http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234916903 samo mene mrzi da čistim kulere, jer mi hon radi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Opcija 1: imaš noname napajanje i tih 550w je lalalend matematika. Opcija 2: pregreva se grafička Opcija 3: nisi uštekao dodatni konektor za napajanje u grafičku Opcija 4: faličan ti ram može da bude pun kurast stvari, nisi rekao ni mašinu ni marku napajanja i grafičke, operativni sistem, ništa... ovako možemo da nagađamo i da se frljamo s'potencijalni problemi do sutar. Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos99 Posted December 22, 2010 Author Report Share Posted December 22, 2010 (edited) Ocistio sam sve kulere i kuciste ali opet isti problem :( Napajanje mi je LC Power 550W (verovatno je neka leva kompanija al kada sam dobio novu graficku resio sam da ostavim napajanje pa ako ne daje dovoljno da kupim novo, medjutim dobro me je sluzilo napajanje 4-5 meseci vec pa me zbog toga buni zasto se sad gasi komp..) Naime graficka je ATI Sapphire 4870 1Gb, Operativni sistem mi je XP (od pre hrista zaista..) Najvise sumljam da je napajanje, pa bi i dobar bio savet ako bi neko mogao da mi preporuci neko solidno napajanje koje bih mogao da nabavim (s obzirom da nije nesto preskupo oko 50-70e..) edit: RAM mi je: OCZ TECHNOLOGY 2GB (2x1GB) 1066MHz DDR2 Reaper Edited December 22, 2010 by Kronos99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Mislim da bi LC Power od 550W morao da izgura tu karticu ipak, istestiraj prvo memoriju ( http://www.memtest.org/ , skini Download - Auto-installer for USB Key (Win 9x/2k/xp/7) i spremi prazan USB fleš) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts