Jump to content

Ako moze pomoc

Kronos99

Recommended Posts

Pozdrav,

Ako neko moze da mi pomogne u vezi problema koji imam, a to je da mi se stalno gasi komp, il zabode u trenutku.

Znaci ako igram neke "novije" igrice tipa 2k11 il onaj Star Wars Force Unleashed 2, posle tipa 20 minuta igre komp mi zabode il se ugasi.

Mislim da je ako igram neku graficki zahtevniju igricu da napajanje vuce vise struje, pa ako je napajanje slabo onda komp samo gasi odma..

(sad stvarno mozda lupam gluposti ali stvarno ne znam mnogo u vezi ovoga...)

Pa ako bi mozda neko znao kako bih mogao da resim ovaj problem, a ako ne moze da kupujem novo sta cu..

(inace mozda sam negde pogresio u konfiguraciji al imam graficku koja trazi 500W struje a napajanje mi je 550W, i 2Gb rama..)

Hvala unapred.

Opcija 1: imaš noname napajanje i tih 550w je lalalend matematika.

Opcija 2: pregreva se grafička

Opcija 3: nisi uštekao dodatni konektor za napajanje u grafičku

Opcija 4: faličan ti ram

može da bude pun kurast stvari, nisi rekao ni mašinu ni marku napajanja i grafičke, operativni sistem, ništa... ovako možemo da nagađamo i da se frljamo s'potencijalni problemi do sutar.

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Ocistio sam sve kulere i kuciste ali opet isti problem :(

Napajanje mi je LC Power 550W (verovatno je neka leva kompanija al kada sam dobio novu graficku

resio sam da ostavim napajanje pa ako ne daje dovoljno da kupim novo, medjutim dobro me je sluzilo napajanje 4-5 meseci vec pa me zbog toga buni zasto se sad gasi komp..)

Naime graficka je ATI Sapphire 4870 1Gb, Operativni sistem mi je XP (od pre hrista zaista..)

Najvise sumljam da je napajanje, pa bi i dobar bio savet ako bi neko mogao da mi preporuci neko solidno napajanje koje bih mogao da nabavim

(s obzirom da nije nesto preskupo oko 50-70e..)

edit: RAM mi je: OCZ TECHNOLOGY 2GB (2x1GB) 1066MHz DDR2 Reaper

Edited by Kronos99