Vlada_ Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Imao sam xai-a koji je radio perfektno, zamenio sam ga jer mi je jednostavno oblik kinzua perfektan, manji je itd. e sad, da li je moguce ikako iskljuciti ovaj retardirani prediction koji mis ima? postoji minorna akceleracija koja ne smeta, cak je i prednost kada se naviknete, oseca se samo pri jako brzim i duzim pokretima po podlozi, tako da sa manjim sensom mozete imati dobar aim, i okretnost...ali prediction je ono sto mi smeta :> Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChieF. Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Ne moze da se iskljuci nikako. To ti je sto ti je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyZyX Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 A meni trebaju SKATEZZz za kinzu ?? Ima li gde da se kupi, original ili MS? Pozzz. Hvala. Quote zyzy_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Imali su to u GameS-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 Da, imas u games-u, a mozes da naletis ponekad i u gigatronu/winwin-u, desava se da bude... Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts