RaveN Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 ^realno neću doći, hladno je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 da je bilo barem 1 dan unapred javljeno :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Stijo, nisam ja kriv sto sam crst k'o Dvajt Hovard! ja ne mogu, imam da ucim, a moram i u teretanu (prodao sam je juce!) :c covek drugar Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 ne mogu, nemam kola! a i da imam ne bi dosao, iskreno :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 novi topic RUR domine(dolazimo po kucama) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 mogao bih da dodjem malo da potrcim i ja o/ Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 evo za sve koji hoce da dodju... najnoviji info je da cu ja sigurno doci, makar i odradio samo "shuterski trening" :) tako da ce nekoga u sali sigurno biti! Mozda bude jos nekih likova iz neke druge price jos, al samo mozda... Elem, skola/sala je u ulici Ljube Jovanovica 2a, na Senjaku, blizu Topciderske zvezde... Tamo u onoj ulici gde je i manastir Vavedenje. Evo i mape sta da radite kada se u toj ulici nadjete: samo pratite roze liniju ;) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Kakvo divno mesto za školske sačekuše :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 a jel imaju grejanje tako kasno? =D Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 (edited) dolazim ja sa jednim a mozda i dva ortaka! Edited February 1, 2011 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 grejanje uglavnom slabo, ali igram vec tamo redovno i nije mi licno hladno u svlacionici sad kako je pala temp ovih dana.. aj da pokusamo da pobrojimo ko ce doci odavde: 1) dovla 2) absolut 3) neo 4) njegov mu drug 5) vitjsa 6) wudu 7) shoocky (?) 8) kakoo 9) ortak - peja nece postoji, ponavljam, mogucnost da jos neko dodje od mojih ovih sto sa njima redovno igram basket tamo, jer je fazon da nas je bilo malo pa je basket za veceras bio otkazan, te ce nas sasvim sigurno biti dovoljno da djuskamo! ;) i ne plasite se, nijedan od njih/nas nije posebno skillovan. ;) moj broj je 060/351-4121 pa slobodno zovite ili smsujte Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 ^ :) vico, ne znam koliko je moguce predvideti precizno ko ce sve biti tamo, imajuci u vidu da ima ljudi ciji kontakt nemam a koji mozda dodju :/ ali po ovome za sad, bice nas za dobru kosarku na dva kosa sigurno, mozda i sa izmenama.. mada na jednom kosu je pocepana mrezica!! :) nisam ocekivao ovakav odziv ovde :D which is cool Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Ne volim izmene :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 doci cu ja, samo da pronadjem tu skolu :D mogu da ponesem mrezicu, ako treba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Ne volim izmene :D onda nam trebaju i treneri za obe ekipe! anyone? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 mesta za parking ima, tu mi blizu sljaka, uvek moze da se nadje mesto^^ Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 NAJNOVIJI INFO: ostvaren je kontakt i sa ovim mojima, njih dolazi CETVORICA! Eto Vico, sad ti preuzimas odavde! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 potencijalno i vise :D KO NECE DA IDE NA BASKET NEK SE JAVI xD Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Jebite se. Dolazim i igram sve vreme! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 NAJNOVIJI INFO: PETORICA :D (finalni broj 100%) VICO PRAVI DRAFT ODMAAAAAA Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 (edited) Imamo 5 ekipa za 3 na 3 Ako sam dobro razumeo 15 nas je. Znači jedna ekipa čeka prvog gubitnika. Edited February 1, 2011 by Vitjsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Onda 3 ekipe košarka. Samo je pitanje do koliko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 ja mislim da je bolje 5 ekipa basketa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 ja cu poneti olovku i papir, predlazem da igramo ligu! ;) realno, kad nas je vec tako mnogo, moramo igrati basket ako bude ispala i prodaja, onda smo kul :) edit: napravio sam schedule za varijante da nas bude 10, 12 ili 15. Ako nas bude 11 ili 13 - smor :( Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 pa sta 15 vas ima :) i igrate 3 ekipe po 5 :) petorka koja da 5 poena ostaje :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts