Jump to content

Da drvimo malo o Cataclysmu ovde

Lurdusami

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lik se okrece u krug, hoda u nazad, nema bindovano pola magija, nema 50% spelova cak ni na barovima i pritiska jedno dugme sve vreme kao mongoloid .

ne da treba da vajpuje nego ne bi trebalo da moze da ubije obicnog kripa sam

Pre neki dan sam gledao video heroic stonecore prvi boss, ajde sto mage klikce spelove ali nije lockovo action bar pa je poceo da baca spelove u sred fighta. Do kraja fighta falilo mu je jedno 3-4 spella na action baru :D

So when you fall to the ground,

And finally get back to reality, and no one else is around,

So tell me how does it feel to be the enemy?

Obrnuh juce i blackrock caverns i vortex city ili kako se vec zove (ono sto lebdi u oblacima).

Ovaj vortex je bio faceroll kada sam ga radio sa ekipom iz guilde, a sa pugom smo jednom whipali posto neki mage retard bivao apsolutno nesposoban da counterspelluje ili polymorphuje moba koji spamhealuje ostale sporim greater healovima.

Blackrock caverns je zapravo nabiflan fajtovima koji su opusteno u rangu TBC heroica. Prvi, drugi i treci boss imaju fore sa mehanikom koje itekako sprecavaju facerollovanje i kliktanje jednog abilitya. Cetvrti i peti su opet tank'n'spank ezmode, ali nije bitno, izazov je dovoljan da bar malo namuci prosecne pugove. Inace, PROTIP: na drugom bossu, cloak of shadows removuje onaj debuff sto se stackuje, tako da ja sam ja kao rogue mogao lagano da drzim beam tokom celog fajta (sveukupno 180-190 stackova), a da ostali samo spamuju dps. Ne znam da li iceblock i bubble takodje remuvuju debuff, ali rekao bih da da.

lik se okrece u krug, hoda u nazad, nema bindovano pola magija, nema 50% spelova cak ni na barovima i pritiska jedno dugme sve vreme kao mongoloid .

PvE-er. >;D

Najsladje kada se takvi pojave po BG-ovima i areni. :D

992619-1.png?1283329057

uzo sam i ja lol

uzeo da levelujem worgena, kolko su sjebali leveling...dali brzi leveling, a ostavili iste kvest kurce i onda lepo ako pratim igricu na dvadesetom nivou resavam kvestove za petnaesti:( koja navrat-nanos implementacija...ocemo da se ljudi leveluju brzo, al cemo da ostavljamo iste kvest lajnove...sto se mene tice, smanjio bih brzinu levelovanja jer je sad suluda i stvarno besmislena...ne smem da udjem u dungeon, pogotovo ne nandzarasti:) levelovo sam se tri nivoa u jednom dandznu:(

a taman sam teo da se kveuvujem za dandzne da malo vidim i taj pve kako izgleda...

bagova milion, i to ne samo za aaa naslov vec za bilo koju igru, ja ne znam koji je njima tamo u blizardu kurac da ovo urade...jos je bio jutros neki restart i u cetvrtak isto, a najbukvalnije nista nisu popravili...

ne radi lepo pvp queue (lol ne radi lepo, ne radi nista), ne radi lepo dungeon finder (cak imaju i krosover bagove tipa 'ne mos u pvp dok ti je ukljucen df', naravno, nije ukljucen), cak me i kamera nesto zezala lol...kvest helper baguje one area markere, cas se vide cas se ne vide...worgeni pocinju u instanciranom gradu loool

bio sam u sfk i to moram da pohvalim, bas je lijep i pici storyline krozanj:)

sve u svemu, valjda ce popraviti sve to, mislim, oce sigurno, al kad...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ovaj lik je u Vanili bio na mom serveru i bio je ekstremno popularan zbog svog podcasta, pošto je bio jedan od prvih u Evropi koji je to radio. Pa je posle bio banovan često zbog kritikovanja Blizza i pronalaženja raznih gluposti u igri. Čovek kapira mehaniku i problematiku igre, ali možda nije najskilovaniji. Znam da je radio MC i BWL, a nestao je negde pred pojavu Naxxa.

Inače, smorio me Vashj'ir. Male zone i non-stop isti kvestovi. Jebote, mislim da sam u tri navrata za istog lika radio kvestove da nadjem hranu i oružje, pa id' u kurac. Ali, ne mogu da odem, a da ne uradim sve kvestove, jebem me nenormalna. [b)]

Ja sledeceg chara ako ikada budem lvlovao obilazim vashji u sirokom luku

sve monotono ubijas ribe ili nage i to je kraj price.

Ding sam pre 2-3 dana heroici nista posebno,HoR Hc laganica tezi onaj mob na pocetku sto baca vatru(bez 2 cc) od svih bossova

Za raidove jos ne znam,ima 3 tanka vec u guildi pa nisam dobio spot :/

Al' cujem da su vec 1-2 guilda ubila oko 3-4 bossa...

vashjir je prelep, sta je s vama. battlemaiden questovi win

Ja nisam rekao da je ružan, samo smara. Kvestovi, priča, dinamika, sve je bolje u Hyjalu, a bolja je i Muzika. 'Ajde, ok, nisam još završio zonu, ali posle 70 kvestova me smorilo žestoko.

uzeo da levelujem worgena

Šutnuo si Sladžu? Kakav si lik, nečovek...

Edited by Lurdusami

lurdusami:

ali...ali...worgen trci na cetiri noge!

zao i meni sladze, al ono, neka cuci i ceka svoj momenat, teo sam da ekspirijensujem novi leveling. i ono, da nema onih zbagovanih kurceva (tipa levelujes se duplo brze nego kvestlajn, onda ti to vuce i profesije, ne mozes da skinujes zivotinjke vec oko dvaes nekog nivoa, nego moras da se vracas nazad da izgrajndujes itd itd itd) bilo bi fantasticno. skripte su super, kvestovi su do jaja, cela atmosfera je za immurzn sto bi reko vudu...svuda neki npc frontovi horda vs alijansa, interesantne zone, flight hubovi de oces, samo sipas i igras:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ja sledeceg chara ako ikada budem lvlovao obilazim vashji u sirokom luku

sve monotono ubijas ribe ili nage i to je kraj price.

Ding sam pre 2-3 dana heroici nista posebno,HoR Hc laganica tezi onaj mob na pocetku sto baca vatru(bez 2 cc) od svih bossova

Za raidove jos ne znam,ima 3 tanka vec u guildi pa nisam dobio spot :/

Al' cujem da su vec 1-2 guilda ubila oko 3-4 bossa...

lol

elem sve je ochishceno, shto se tiche heroika ako imash normalne ljude sa sobom trivialni su, kao healer mana probleme mozesh da imash samo sa random idiotima koji primaju dmg od svega i svachega.

'unnecessary damage is not healable" realno i tako i treba da bude mada vec vidim vidim nekoga dps warra sa legendarnom viljushkom kako mi tankuje hc dok ga ja lechim semi afk...

Questovi su bruka, filmovi u uldumu su djubre realno i phaseing je sjeban skroz tako da relog abandon quest etc inc...

/Woony

Nemam pojma o kakvim quest-related bugovima pričate. Od 3 oblasti koje sam do sada manje-više očistio (u vashjiru mi fali 10 questova za achievement, u hyjalu sam uzeo achievement, u uldumu mi fali fazon 3 questa) naleteo sam na ukupno jedan quest-related bug (sa indijanom džonsom i onim obsidian colossusom koji ne može normalno da se spawnuje i kada se spawnuje i kada ga ubijem opet mi ne računa da sam završio quest etc.).

Što se mene tiče, expanzija je za sada vrlo vrlo super ispeglana.

Ja nisam rekao da je ružan, samo smara. Kvestovi, priča, dinamika, sve je bolje u Hyjalu

Stvar ukusa. Meni je Hyjal već viđen, a vashjir je nešto sasvim novo iz leveling perspektive. Obe oblasti imaju bzvz questove u kontextu da su jako skriptovane sa phasovima i animacijama, pa imam trip kao da igram single player.

Uldum mi je po tom pitanju daleko bolji, pošto dođem, dobijem gomilu questova i idem gde mi se ide, umesto da mi na svakih 2-3 questa određuju gde da idem ako želim da nastavim. Sada sam stigao u twilight highlands, koji već deluje kao da će da bude do jaja linearan. Nadajmo se da grešim.

992619-1.png?1283329057

lurdusami:

ali...ali...worgen je tako neshvacena dusa!

zao i meni sladze, al ono, neka uziva i ona malo u slobodi. dugo smo bili zajedno, nekako zatvoreni i nismo nigde isli. doslo je vreme da pronadjemo svoj centar, da budemo malo slobodni. hej, pa ovo je kataklizma, nije vanilla, ljudi su opusteniji. pa sta ako hocu da probam sa worgenom? pa sta ako je musko? tako si zarobljen u vanili, c, c, c...

smilie%20shaking%20head%20NO.gif

Edited by Lurdusami