mind_overtaker Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 ovako, 5 godina mi je sbb internet radio bez problema pre jedno godinu dana sam kupio wireless ruter (tp-link), podesio sam ga na mac filtering... i sve je radilo ok pre jedno 3 nedelje sam primetio da internet lose radi- da se sporo otvaraju strane, nekad i google-u treba 10ak sekundi da se otvori itd, na primer poker na facebooku se otvara po nekoliko minuta, na onim internet speedtestovima izgleda kao da je sve ok, video na youtube-u leti kao i pre.... s kompom je sve bilo ok, probao sam drugi komp isto utakao sam komp direktno u modem od sbb-a i opet isto zvao sam sbb i bio je majstor kao sve je u redu (brzina, .... ) i za svaki slucaj mi je stavio neki novi svicer .... taj dan mi se cinilo da je sve ok, ali sutradan opet sve po starom opet sam sve probao i i dalje isto ima neko neku ideju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 A jel si probao neki drugi komp kako šljaka sa tim modemom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 26, 2010 Author Report Share Posted November 26, 2010 ma jesam, napisao sam ali sema je sto evo na primer sada, prepodne, internet radi savrseno, popodne i uvece krene da zeza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 u sorry, još sam kao pročitao čitav post :( možda nešto imao prevelikog opterećenja tu gde si, mada možda opet samo lupam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts