NemaN!-!-! Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Pa bio bi red da se otvori topic za ljubitelje flash igrica. Zanr koji izdvajam je tower defence :) http://www.defendthetowers.com/ najzaraznija igrica po meni http://www.defendthetowers.com/vectortdx.html enjoy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 samo jedna mapa?imas kec i dvojku na candystandu.nekad davno sam bas kido, secam se da sam prvih mesec dana imao najbolji build sa switchback a na ostalim sam bio nedju top10.probacu ovih dana ovu mapu.ja car svicbeka Level: Switchback Score: 17,362,981 Date Achieved: 06/29/2007 inace medju top 5 najboljih flash igara sigurno spada http://www.onlinegames.com/basketball/ o kom je vec bio topik Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 20, 2010 Author Report Share Posted November 20, 2010 Level: Switchback Score: 9,352,452 Date Achieved: 21/11/2011 inace zavrsio sam sa 26 miliona kesha u kasi -_- sve vreme interest sam budzio naravno. al 17 mil score je bolest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Ovaj vectortdx postaje nerealno tezak posle 32-33 nivoa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 meni je najbolji td cursed treasure: http://www.towerdefence.net/games-276-Cursed_Treasure.php grananje u apgrejdima, prilicno razlicito delovanje razlicitih towera, neophodnost taktike, dodatni strateski elementi (mesta za gradnju koja daju bonuse), globalne 'magije', skillovi koje uticu na stil igranja i unapredjuju samog igraca (ako gruvate poene u frost tripove, bicete, prirodno, frost oriented, a bicete jadniji u drugim taktikama)... zaglavio sam se na jednom nivou, moguce da sam pogresno buildovao sebe, tako da sam se smorio - a smor je jos veci posto ne mogu da nadjem nijednu koja mi je bar duplo gora od ove, sve su mi gore triput, pa navise:) a igrao sam ih sigurno blizu sto... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 Ninjakiwi je zakon za flash igrice, i Destructo Truck - kida! Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 presao sam sada cursed treasure, generalno sprdnja od igre, nisam se ni na jednom nivou zaglavio, a poslednji nivo je najlaksi xD. doolio, build nije toliko vazan, vazan je setup towera. napred stavljas temple i denove a crypt pozadi, mobovi izadju, temple krene da przi sve oko sebe, denovi gruvaju isto aoe a crypt fearuje mobove nazad u vatru ako prodju uopste xD i svaki nivo isto.... bzvz setup skillova na kraju mi je O 8. U 26, D 14. lvl 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 onda se ja nisam dovoljno udubljivao, ili sam prosto glup lol:) ja sam gledao da idem u frost i da stavljam sto vise njih na ona brda jer imaju gotivan range. sad si me smorio, ovi ostali tdovi su mi gej, nisu mi feels right, sad ne mogu nista da igram!:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Si presao sve na brilliant ili samo no good/excellent ? Posto za zlato je frka na nekim mapama, uvek neko zaluta do dijamanata. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 easy/normal brilliant , par hardova good/exelent a poslednji lvl brilliant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Za vector, sto bi Barney Stinson rekao " Challenge accepted " :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 ovaj vektor je imba, dogurah do 32-og. cepam uglavnom ljubicastog i plavog da usporava. bonus income! nemre dalje :D Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 ovaj vektor je imba, dogurah do 32-og. cepam uglavnom ljubicastog i plavog da usporava. bonus income! nemre dalje :D cepaj plave da usporavaju samo i sto pre napravi level 3 crvenog(ne 3 upgrade) ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 nije mi jasno sta su hteli sa ovim vectortdxom.probao sam jednom i to jos ja kao idem da napravim sto bolji skor i riknem negde oko 30og nivoa.wtf.onda malo proceprkam i izvalim da ni sa siframa ne moze da se predje 45. nivo lol.tako da kapiram do taktika dosta plavih i par crvenih lvl3 iz keca i nije bas najbolja.iskreno, mrzi me da pokusavam kad vidim kolko su tesku mapu napravili.vectrotd kec i dvojka zakon:)mada se i tu cepaju sifre kolko vidim po listama. ovaj cursed treasure nije los, tacnije skroz je simpatican pogotovo zvucni efekti koji mi nisu dojadili ni posle evo dva sata igre:)stigoh do predzadnjeg nivoa i tu zginuo dva put, probacu drugi put.kapiram da treba da ocistim neke ranije nivoe da bi nagurao level jer sam 16.al nesto nisam izvalio da ima razlicitih tezina o kojima spidfrik prica? Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Nema da biras, nego idu mape poredjane po tezini. Prve su tutorial a zadnje su hard. Mene recimo ranije neke zezaju da uzmem zlato jer imaju recimo ninja heroja koji uvek uspe da mrdne dijamant i tako osigura da mogu max srebro. Moram da dignem nivo, ko sto ti kazes da bi smanjio onaj timer za vracanje dijamanata u rupe, mozda to uspe. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 cudo jedno, kad god nesto pitam na ruru, sam izvalim u roku od 10 minuta:) predjoh igru.fora za ninje je da sto pre bace dimne bombe(sto rade cim su napadnuti), onda imas vremena da ih roknes posle tih 5 sekundi.ja sam postavljo crvene na pocetku(gde god je to moguce) pa jos ako je aoe nabudzen ubijas ih slucajno:)23 10 15 su mi skilovi. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Ma ima jedna kratka mapa, a zadnji boss je ninja i onda on seronja bukvalno pretrci nevidljiv od pocetka do dijamanata i onda se pojavi ali to nista ne vredi kada je on vec zgrabio isti i sjebo mi koncept :) Isto radim i ja, sto ranije crveni na pocetak da aktiviraju ninje. Mada to je i problem za ovog veceg, da ga recimo rokne max plava on bi krenuo da bezi posle prvog udarca iako je nevidljiv i to taman toliko da se pojavi i onda je mrtav gde god da krene. Presao sam i ja ali zlato se juri na toj jednoj i jos 3 mape. Najverovatnije kad dignem nivo ce da bude lakse. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 26, 2010 Author Report Share Posted November 26, 2010 Ma ima jedna kratka mapa, a zadnji boss je ninja i onda on seronja bukvalno pretrci nevidljiv od pocetka do dijamanata i onda se pojavi ali to nista ne vredi kada je on vec zgrabio isti i sjebo mi koncept :) 3 meteor strajka ga reshava al moras bas brzo da ih bacis ili stize do dijamanta. ispizdeo sam na toj mapi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Ja nisam uspeo da ga ubijem i odustao sam, nema sanse 3 komada da bacim dovoljno brzo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 sve je briliant sem lvla 14 gde masna svinja ninja ima 2.5k hp. kako sam dokon xD Ja nisam uspeo da ga ubijem i odustao sam, nema sanse 3 komada da bacim dovoljno brzo. hahahah tek sam sada video sta si napisao xD kliknes na meteor strike, drziz shift i samo klikces xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ma provalio sam. Gledas prvo da ga udare plavi projektili, pozeljno fear + freeze. Ili se zalede ili krene da bezi i onda ga izrokas. Ali moras da dignes i dmg na meteor strike da bi upalilo. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 ma ja sam digo, da izvinis sve. ladno jebeni shift, znao sam da je nesto trivijalno, sad me mrzi da igram, bilo je to davno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 fak jea ukenjao me freeze na ninju, sve brilliant! sta sad... :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Nista, ima ona GemCraft, njega cu da probam cim i ja uzmem svo zlato ovde. Volim ja DT igre ali ima nekih retardirano teskih. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 ja sam od svih najduze igrao element td wc3.od istih likova koji su pravili http://www.addictinggames.com/flashelementtd.html.doduse to se odavno doktoriralo:)mada vidim sad da ima i drugi deo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts