KingLui[FOG] Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 (edited) Pozdrav drugari, Neki od vas me znaju, a vecina verovatno nema pojma ko sam, posto uglavnom citam, dakle slabo postujem. :) Dakle, potrebna mi je jednostavna pomoc. Ortak i ja smo se prijavili na neki konkurs za sajt preko koga freelance-ujemo, za koji smo trebali da uradimo klip od 2-3 min, kojim objasnjavamo sta je za nas cloud commute ili ti na srpskom, rad od gajbe, preko neta. Sve sto vi treba da uradite je da odgledate sledeci klip i koga ne mrzi, neka ga sharuje negde. Mi smo po viewsima skoro sigurno vec u finalu, ali zelimo sa vise viewsa da probamo da pridobijemo ziri. Sto se tice klipa, odmah da se ogradim, poenta je u ideji, to se ocenjuje na kraju, a ne u izvedbi. Hvala unapred i sorry na spamu, Lui Edited November 9, 2010 by KingLui[FOG] Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Odgledah :) Imamo isti laptop! :) I možda je malo glupo što ti iskače prozor da Chrome ne može da otvori neku stranicu, a kao radiš :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 hehe kolega :) ne seri da elance josh postoji :) secam se kad sam pre 7 godina shljakao preko elancea i rentacodera (tad su indijci pocheli da obaraju cene i rade za kikiriki) :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Draganče - iskusni vuk rada u gaćama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Pogledao, ali SHM - One :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 e bre, odlicno je ovo. Sere Corey za One, pusti ti njega. :) ) ideja je super, a pravo da ti kazem, i izvedba je skroz dobra. Jedino sto je meni zasmetalo (eto samo mala primedba, iako si vec rekao da vam to i nije toliko bitno, da vam je vazna ideja) je sto ste ipak izasli iz prvog lica, mislim da je trebalo do kraja da odradite tako. U svakom slucaju, kul je ovo! Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Draganče - iskusni vuk rada u gaćama :) samo leti! u ostalim sezonama sam u trenerci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 dobar klip. al nekako po polozaju sunca ne bi rekao da je 10am! mnogo mi deluje ranije! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 dobar klip. al nekako po polozaju sunca ne bi rekao da je 10am! mnogo mi deluje ranije! ja nikako ne postujem ovde al morao sam da se umesam :D hteo sam da kazem da si u pravu za vreme, samo sto si omanuo doba dana :D vidis, sunce je previse nisko za 10 am zato sto je 4 pm u stvari lol :D al sta ameri znaju :) Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 fina ideja Lui, srećno na takmičenju I daj opet neke fotke Sandrice :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 extra, i imas istu majcu kao ja coyoteee :)) Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 de si lui care, daj neke komšinice - dobra muzika (posle onog treš rejva ofc) - možda ne bi trebalo da ti se vide dlakave noge :D - što kaže laki, dobro bi bilo da se na ekranu vidi neki program za rad, a ne cannot open page izvalio sam i ja da je sunce na pogrešnom mestu al sad je trulo da se hvalim.. owait Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted November 9, 2010 Author Report Share Posted November 9, 2010 Haha, sjajni komentari. Inace, imali smo ograniceno vreme tu na krovu, posto standardno na mom spratu zivi ta neka luda baba, cim smo izasli gore, popela se da vidi sta to radimo, a onda je smarala kako ce da zove panduraciju. :) @Lucky Sto se tice cannot open page, nije hteo da mi se konektuje na wireless. @Corey SHM - One, jeste komercijala, ali to je bila i poenta. :) @Lesko Izasli smo iz prvog lica, da bi prikazali pogled malo, nekako nam se u trenutku to cinilo najbolje. @mendzi mrzelo nas da ustajemo u 10h :) @Ivan jbg, sada, sta sam trebao da se depiliram? :) @hajli Sandrica se udala :) @Saint Da, da jos postoji, mada nisu cene toliko oborene, moze fino da se zaradi, a doslo je i tako vreme da mi sada radimo za Indijce :) Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 pa ono, makar da ste uključili outlook ili tako nešto, kao čekiraš mailove ... ali stvarno, nije ni bitno, bacio sam ovako komentar čisto ono što sam primetio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 ' date='10 November 2010 - 00:59' timestamp='1289347186' post='1644033'] Haha, sjajni komentari. Inace, imali smo ograniceno vreme tu na krovu, posto standardno na mom spratu zivi ta neka luda baba, cim smo izasli gore, popela se da vidi sta to radimo, a onda je smarala kako ce da zove panduraciju. :) @Lucky Sto se tice cannot open page, nije hteo da mi se konektuje na wireless. @Corey SHM - One, jeste komercijala, ali to je bila i poenta. :) @Lesko Izasli smo iz prvog lica, da bi prikazali pogled malo, nekako nam se u trenutku to cinilo najbolje. @mendzi mrzelo nas da ustajemo u 10h :) @Ivan jbg, sada, sta sam trebao da se depiliram? :) @hajli Sandrica se udala :) @Saint Da, da jos postoji, mada nisu cene toliko oborene, moze fino da se zaradi, a doslo je i tako vreme da mi sada radimo za Indijce :) znam da se udala, i da je valjda trudna il se već porodila, tako da, daj slike te MILFice :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Mogao si bar RUR da drzis upaljen na browseru ;)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 haha, kao one fotke desktopa i to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted November 14, 2010 Author Report Share Posted November 14, 2010 Jos jedan dan je ostao do kraja konkursa, pa ako vas ne mrzi sharujte klip malo po FB-u, ko zna, mozda i pobedimo. :) U svakom slucaju, hvala na pomoci. ;) Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts