beep Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Danas sam malo popričao sa distributerom Apple proizvoda za Srbiju, i saznao sam jednu prilično interesantnu stvar – svi primerci novog MacBook Air koji su stigli u zemlju su rasprodati! Doduše, da se ispravim, ostalo je nekoliko 13″ modela, 11-ica je otišla. Naravno, količine o kojima ne pričamo nisu u hiljadama komada, ali nisu uvežena ni dva primerka, i to je jasno. Šta je još interesantno? To što nisu uvezli modele sa 64GB SSD-om već isključivo 128GB, a oni koštaju 120.000 dinara za model od 11 inča i 136.000 dinara za model od 13″. I ‘de je posle ta kriza? Ma ‘ajte molim vas! btw, testiram neki nov način kačenja postova, pa ne zamerite ako bude imao neke bagove Šalji dalje! Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Kupili lopovi, tajkuni i mafijasi mekove za sebe, svoju rodbinu i svoje firme. Ili si se salio? :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Da, da, ovaj strip je genijalan. btw, možda sam i pisao, pre nekog vremena obreo se ja u iStyle-u da jednom drugaru kupim zvučnike za ipod (da, zvuči kao - "moj drug ima problem" ali šta ću) ... kad tamo jedan lik radi, gej skroz, izlazi kolega sa nekim hipster šalom, još veći gej od njega, i treća neka radnica, veći muškarac od svih muškaraca u radnji zajedno. Rek'o ... čoveče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 al pazi, taj istyle u ušću je korak napred u odnosu na ranije apple prodavce. sećam se kad sam kupovao ipod tamo negde 2005 - jedva sam našao radnju u kojoj su mi dozvolili da uzmem ipod u ruke pre nego što ga kupim, a u većini nisu smeli ni da ga vade iz zaključanih ormarića ako neki šef ne proceni da si ozbiljan kupac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Ma, to si skroz u pravu, iStyle deluje kao pravi Apple shop, manje-više. Doduše, imaj na umu da je iStyle praktično distributerov, te da kao takav ima pravo na demo modele i sve to što nudi posetiocima da drndaju i gledaju. Ti koje pominješ su oni što su povlačili preko ko zna kojih kanala, pa 'de da ti da u ruke nešto "što možeš da pokvariš" i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts