gerga Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 (edited) Grupa A 1) Ination 2) Evocati 3) Click 4) Blajv Grupa B 1) NUM (Pobednik proslogodinjeg turnira) 2) A2M 3) LikeWecare 4) Mix1 Satnice: Grupa A I kolo - de_dust2 13:00h Ination vs Click 16:9 Evocati vs Blajv 5:16 II kolo - de_inferno 14:00h Click vs Evocati 16:14 Blajv vs Ination 3:16 III kolo - de_tuscan 14:45h Ination vs Evocati 16:3 Blajv vs Click 16:11 Grupa B I kolo - de_dust2 16:00 NUM vs a2m LikeWeCare vs Mix1 II kolo - de_inferno 17:00 LikeWeCare vs A2m Num vs Mix1 III kolo - de_tuscan 17:45 A2m vs Mix1 NUM vs LikeWeCare Prvoplasirana i drugoplasirana ekipa, iz obe grupe, prolazi dalje (polufinale). Ination vs B2 & B1 vs Blajv U polufinalu i finalu se igra sistem bo3. Prva mapa u polufinalu je: de_nuke. A, u finalu: de_train. Polufinale: 19:00h Finale: 21:00h Srecno! Edited January 9, 2011 by gerga Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaCk LiSt Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 EVOCATI <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Samo jedno pitanje , posto sam video na prethodnim stranicama da se pricalo o verziji p48 i o stimu , pa me zanima da l' ce turnir da se igra na steam-u ili na verziji p48? :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Samo jedno pitanje , posto sam video na prethodnim stranicama da se pricalo o verziji p48 i o stimu , pa me zanima da l' ce turnir da se igra na steam-u ili na verziji p48? :S Na cemu se igrao WCG ?Nije to toliko bitno ......I jordan ce da uzme turnir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Na cemu se igrao WCG ? Nije to toliko bitno ...... I jordan ce da uzme turnir Na stimu se igrao wcg , bitno je i pitao sam org-u a ne tebe , ali ako ti znas kako ce da se igra , mozes da mi kazes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 koliko su nafgradde na kraju ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 koliko su nafgradde na kraju ? Nagrade su 100% od uplate za prvo mesto. Nagrade su 100% od uplate za prvo mesto. Ako si na nagrade mislio? Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Na stimu se igrao wcg , bitno je i pitao sam org-u a ne tebe , ali ako ti znas kako ce da se igra , mozes da mi kazes :) Negde sam procitao nesto ali nema veze . Mene ces da pitas i ja cu da ti kazem . Igrace se onako kako se ekipe dogovore sto nije neki problem . Bice to sve ok nema greske .Grega aj samo sredimo HLTV . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 hvala gerga, ja ono dobar, a vi kako te ? hristos se rodi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 hvala gerga, ja ono dobar, a vi kako te ? hristos se rodi! Gerga daj ovom slepcu sta pije !Jordane opali macolu Bljack Listu i kazi da ga volim !Bice to sve ok . Danas su svirali za turnir iz XL-a na nasem PUB . Ako se nadje 2 ekipe koje donesu pare na ruke primite ih . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Gerga daj ovom slepcu sta pije ! Jordane opali macolu Bljack Listu i kazi da ga volim ! Bice to sve ok . Danas su svirali za turnir iz XL-a na nasem PUB . Ako se nadje 2 ekipe koje donesu pare na ruke primite ih . Ma samo da smo mi obezbedili da se turnir igra u ovoj losoj situaciji na CS sceni gde se masa turnira otkazuje. Pa jos dve bi mogli da uguramo da se ne poremeti satnica...ali mozda je i bolje ovako da lagano zavrsimo. Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Negde sam procitao nesto ali nema veze . Mene ces da pitas i ja cu da ti kazem . Igrace se onako kako se ekipe dogovore sto nije neki problem . Bice to sve ok nema greske . Grega aj samo sredimo HLTV . Okej , hvala na informaciji. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 hvala gerga, ja ono dobar, a vi kako te ? hristos se rodi! Hehe drago mi je za vas i mi smo dobro hvala na pitanju :D Va istinu se rodi !!! Vidimo se 9. Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Ma samo da smo mi obezbedili da se turnir igra u ovoj losoj situaciji na CS sceni gde se masa turnira otkazuje. Pa jos dve bi mogli da uguramo da se ne poremeti satnica...ali mozda je i bolje ovako da lagano zavrsimo. Bice to ok sve . Docice neko od nasih tamo sigurno da bude tu .Jordan je nas deckic slobodno ga osisajte ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Samo jedno pitanje, u grupi B pored Lwca num je nosioc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Verovatno posto su proslogodisnji osvajaci.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Samo jedno pitanje, u grupi B pored Lwca num je nosioc? Ko da je bitno sve jedno ima da im se ispisate usta ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 Da lepo pise NUM (proslogodinji osvajaci turnira) I molio bi bez takvih ruznih izjava i prozivki. Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaCk LiSt Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Ko da je bitno sve jedno ima da im se ispisate usta ;) Jel bi voleo dzoni da si normalan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 (edited) Samo sam realan Ne bih voleo da sam normalan super mi je ovako ;) Edited January 7, 2011 by N1k0L4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Da lepo pise NUM (proslogodinji osvajaci turnira) I molio bi bez takvih ruznih izjava i prozivki. Jako ti je losa logika, nema to nikakve veze ko su proslogodisnji osvajaci kad je lwc mnogo kvalitetnija ekipa. Nhf ali tako je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 zar je bitno ko je na mestu "nosioca" kad ima 2 grupe? Ja cu rado da se zamenim sa njima da igram drugu grupu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaCk LiSt Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Obozavam neke likove sa ovog foruma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 VAZNO OBAVESTENJE !!! Na molbu ekipa koje dolaze sa strane a to je vecina ekipa pomericemo tajming turnira za 2h. Znaci turnir nece poceti u 11h nego u 13h, editovao sam satnicu. Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.symph > HuSkArL Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Ination line-up? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts