gerga Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Veliki pozdrav svima! Nakon 2 uspesno organizovana novogodisnja turnira ove godine cemo pokusati da napravimo jos veci, bolji i ozbiljniji turnir. Slike igraonice mozete pogledati ovde Igrace se na 20 racunara. Konfig: AMD Athlon 64x2 4400, 2Gb RAM, Gforce 9600GT, monitori 22" widescreen. Uplata po ekipi 3000 din. rok za uplatu 4. januar Ziro racun: 220-58849-85 Primalac: SUR "X-alfa" Svrha uplate: uplata za turnir I nagrada 70% od uplata II nagrada 30% od uplata Sistem igranja: 16 ekipa ce biti rasporedjene u 4 grupe po 4 ekipe. Dve prvoplasirane ekipe idu u 1/4 finale. 1/4 finale se igra na jednu dobijenu mapu, a 1/2 finale i finale na 2 dobijene. Mape koje ce se igrati: de_dust2 de_inferno de_nuke de_train de_tuscan Pravila: Nakon sto sve ekipe uplate biće izbacene satnice svih meceva kojih će se ekipe morati striktno pridrzavati. Ekipe su duzne da se pojave najmanje 30 minuta pre početka meca. Ekipa koja sedne imace 20 minuta pre početka meca da prikljuci opremu i da se zagreje. Ekipe će se morati striktno pridrzavati vremenskih ogranicenja. Kasnjenje će biti sankcionisano penal partijama, ili default winom, u korist protivnicke ekipe, ukoliko se ekipa ne pojavi u roku od 20 minuta nakom vremena predviđenog za pocetak meca. Pravila o komunikaciji će biti kao i do sada na turnirima, i tih pravila će se svi morati pridrzavati. Igrac ne sme da komunicira sa ostatkom ekipe nakon što mu se upali fade to black. Od svih igraca se očekuje normalno i fer ponasanje. Krsenje će biti sankcionisano opomenama. Nakon 3 opomene ekipa automatski gubi mec. Bindovanje cucnja na skrol neće biti dozvoljeno, i ekipa koja prekrsi to pravilo gubi mec. Silentrun je dozvoljen ukoliko se radi na tastaturi. Svaki igrac je obavezan da igra na 32 bita. Krsenje ovog pravila dovodi do gubljenja meča. Jedan igrac će moći da igra iskljucivo za jednu ekipu, bez obzira kad njegova ekipa igra i da li je ispala. Kontakti: Vladimir MSN i mail: salon.zabave.xl[at]live.com tel: 069/1193997 Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Promenjen je title, ne mora sad bas 20 komentara na to... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Promenjen je title, ne mora sad bas 20 komentara na to... 2011 treba OMG :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Oce se igrati za docek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 O jebali vas turniri za sledecu godinu, zbunite i mene i ostale Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 LOCK do sledece god ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaCk LiSt Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Ne morate da pljujete ako vam se ne svidja , jako je ruzno , bolje ne pishite nishta . Igraona je super . Num dolazi 200% . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 2011 treba OMG :))) ziv je shule, umro nije! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 ziv je shule, umro nije! :D dodji na rakiju :* Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 ne reci dva puta:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) dolazim u moj grad <3 morace da se skupi neki mix :) Edited October 29, 2010 by BIZA Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Deluje zanimljivo :D, mozda se vidimo tamo :) Quote Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 Ne morate da pljujete ako vam se ne svidja , jako je ruzno , bolje ne pishite nishta . Igraona je super . Num dolazi 200% . Hvala Black ;) Ocekivao sam vasu prijavu. I naravno svi ljudi dobre volje su pozvani. Garantujem dobro zezanje. Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 LOCK do sledece god ! ne hejtuj :Pako budu velike pare u pitanju igram ako ne jbg onda GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted October 30, 2010 Author Report Share Posted October 30, 2010 ne hejtuj :P ako budu velike pare u pitanju igram ako ne jbg onda GL To je generalno problem na domacoj sceni. Ekipe cekaju da vide ko ce da se prijavi, pa da se prijave ako fond bude zadovoljavajuc i ako se ne prijave ekipe od kojih ce sigurno izgubiti. I zavrsi se na tome cekanju a turniri se masovno otkazuju. Mi cemo turnir odrzati makar se prijavilo i samo 6 lokalnih ekipa. Ovo je nama treca godina da se igra turnir oko nove godine i postala je tradicija. Uvek bude dobro zezanje i mislim da je bitno ucestvovati, sticati iskustvo na turnirima a ne unapred trositi pare gledati koliki je fond ili odustati od prijave jer se prijavila neka nepobediva ekipa. Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 (edited) Moj brat djole se zezao kao i ja :) GL za turom ja cu gledati da dodjem , ali ne da igram vec da posmatram ako mi nadjete neku rumunku . Ako ne nadjete , dovescu je sam :) Edited October 30, 2010 by Parlament ZOOM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 Moj brat djole se zezao kao i ja :) GL za turom ja cu gledati da dodjem , ali ne da igram vec da posmatram ako mi nadjete neku rumunku . Ako ne nadjete , dovescu je sam :) Dodji bice mi drago da upoznam jos jednog coveka koji organizuje turnir. Video sam tvoj post. Organizujes turnir u Piramidi u Novom Sadu ako se ne varam? Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 organizuje on ... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Ma ja kod brata naufragiuma da dodjem i neke rumunke da dovedem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 Ma ja kod brata naufragiuma da dodjem i neke rumunke da dovedem :) Tvoj brat je moj dobar prijatelj ako mislis na Mladju, bices moj gost :) A kad si bas zapeo za rumunke dovedi ih... Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Kul. Mozda dovedem neku ekipu. Ako nesto treba, tu sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 Kul. Mozda dovedem neku ekipu. Ako nesto treba, tu sam. Pozdrav momcino dobrodosao si :) Lepo bi bilo da dodjes makar sam ako ne budes imao ekipu. Tvoje iskustvo uvek dobro dodje. Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragus Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 idemoooo gori XL :D Gerga se otvorio :P GL sa turnirom ... dolazim 1000% ... ;) trebalo bi da igram ako se dogovorimo ako ne onda cu doci da gledam ove Num botove ... i Predatore :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerga Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 idemoooo gori XL :D Gerga se otvorio :P GL sa turnirom ... dolazim 1000% ... ;) trebalo bi da igram ako se dogovorimo ako ne onda cu doci da gledam ove Num botove ... i Predatore :P Gde si bre Draguse :D Drago mi je da dolazis i ove godine, a mozda dodjem i ja do Novog Sada kada bude ovaj turnir u Piramidi tamo jos nisam bio. Ovaj put dovedi ekipu obavezno, bar neki MIX. Quote http://www.xlvrsac.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragus Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Gde si bre Draguse :D Drago mi je da dolazis i ove godine, a mozda dodjem i ja do Novog Sada kada bude ovaj turnir u Piramidi tamo jos nisam bio. Ovaj put dovedi ekipu obavezno, bar neki MIX. ja i Alle smo pricali da skupimo o5 [DM] ... posto im fali deja ja cu da igram sa njima ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts