Bestwowaccounts.com Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 (edited) WWW.BESTWOWACCOUNTS.COM Kao sto vam je verovatno vec poznato, bavimo kupovinom i prodajom World of Warcraft naloga i karaktera jos od davne 2008 sa besprekornom reputacijom. Kupujemo SVE dobro opremljene WoW karatkere a posebno one najbolje koje placamo najbolje u na trzistu. Kupujemo SVE napucane WoW Classic naloge , takodje smo zainteresovani za igrace koji pruzaju usluge levelovanja, Raid i PvP Boost , Igranje za mesecnu platu za nase musterije ( Classic i Retail WoW. ) ----------------------------- ::Trenutno kupujemo sledece:: ----------------------------- - Sve WoW Account-ove sa Scarab Lord title & mount - Sve WoW Account-ove sa Corrupted Ashbringer ( Placamo do 4000eur po karakteru ) - Sve WoW Account-ove sa " No longer obtainable items " tj sa starim items koji vise nisu dostupni u igri kao drop chance, npr Naxxramas vanila items & Full Tier 3 Sets . - Sve WoW Account-ove sa CM MOP & CM WOD Challenge Conqueror: Gold ( placamo do 150eur po karakteru ) - Sve WoW karaktere sa Elite PvP Sets iz bilo koje starije PvP sezone, sa ili bez Rank1 & Multi Rank1 Gladiator , posebno smo zainteresovani za starije pvp sezone pvp elite items poput cataclysmic elite itd. - Sve WoW Account-ove sa vise od 22.000 Achievement points & 300+ mounts. - Otkupljujemo WoW karaktere sa neiskoriscenim retkim mountovima u torbicama , poput low drop chance mountova i world drop mountova - Zainteresovani smo da placamo na mesecnom nivou u vidu plate ili po ucinku igrace wow-a koji bi bili zainteresovani da rade na farmovanju mountova , specificnih achievements poena i slicno , sto ne zahteva posebnu vestinu ali zahteva vreme. Ukoliko ste zainteresovani da prodate Vas account ili karaktera u kratkom vremenskom periodu i bez ikakvog rizika, kontaktirajte nas na Email adresi ( donduleone@yahoo.com ) ili telefon: +381653813049. - Placanje vrsimo preko poste ili direktno na vas racun u banci; - Vas account ili karaktera nam mozete prodati na jedan od na dva nacina: 1. Ukoliko vas account ispunjava navedene uslove bice postavljen na nas website i u trenutku kada nas kontaktira zainteresovani kupac, novac ce biti u Vasim rukama u roku od 24h; 2. Ukoliko zelite da budete isplaceni istog dana, u tom slucaju isplacujemo manje od ukupne dogovorene vrednosti. - Takodje treba staviti u obzir da se cene konstantno menjaju , tako da ce te biti isplaceni u skladu sa aktuelnim cenama u datom trenutku prodaje Vaseg karaktera ili wow naloga; - Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na ( donduleone@yahoo.com ) ili telefon/Whatsapp: +381653813049. Vazno: Zainteresovani smo za igrace koji su u mogucnosti da pruzaju usluge RAID/ARENA Boost i koji imaju svoju Guild-u za pruzanje takve vrste usluga. Ukoliko ste zainteresovani da igrate WoW i budete placeni na mesenom nivou slobodno nas kontaktirajte kako bi smo se dogovorili oko detalja. Hvala na paznji. ::KONTAKT:: Od sada nas mozete kontaktirati na novoj adresi: - Email: donduleone@yahoo.com - Whatsapp: +381653813049 Ukoliko imate bilo kakva pitanja informativne prirode slobodno nas kontaktirajte . Srdacan pozdrav, Bestwowaccounts.com Edited September 23, 2023 by Bestwowaccounts.com update Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartacs Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Svaka preporuka! Prodao 2 Acc preko njih. super su , i fer .. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manja Posted February 7, 2011 Report Share Posted February 7, 2011 Stvarno dobro rade svoji posao prodao 2 imba acc preko njih sve je bilo okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franjaa Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Jel i dalje kupujete il ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Naravno, slobodno nas kontaktiraj na MSN (prodaja@bestwowaccounts.com) ili Skype (bestwowaccounts.rs). Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf123 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 ja sam igrao resto druida ukupno 2 meseca i dosao do 2100 ratinga nakon sto sam druida prodao jer tako nesto ok ili trazite neke skilovanije ljude ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
buljubasa Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) Kontaktirajte me na mail: magekarabas@yahoo.com ili broj telefona 060/2828691 imam na prodaji imba pvp shamana cataclysm s2 full girovanog Edited April 7, 2011 by bukica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windsdom Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Javi se brate ako si zainteresovan da kupis ili zamjenis za nesto od svojih acc :) http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234918785 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 Ukoliko vas bilo sta interesuje kontaktirajte nas preko PM-a, MSN-a, Skype-a ili kontakt telefona. Hvala na razumevanju, Bestwowaccounts.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokalion Posted May 27, 2011 Report Share Posted May 27, 2011 ja sam igrao resto druida ukupno 2 meseca i dosao do 2100 ratinga nakon sto sam druida prodao jer tako nesto ok ili trazite neke skilovanije ljude ? :D to si slagao...jer druida da bi stwarno naucio da budes kako se kazi pro...moras da igras druda preko 2godine da bi sve lepo znao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) edit e muka mi je vise i od trolovanja, Dajte neka pravila za pravopis realno. Edited May 29, 2011 by Kemp. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 edit e muka mi je vise i od trolovanja, Dajte neka pravila za pravopis realno. E, kako se kazi, kenp je konacno shwatio prednosti prawopisa. Hajde stvarno, ali stvarno da Kemp bude mod bar oglasa ako ništa drugo. Kome da to predložimo? Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 pretpostavljam nekom od admina,a mozemo da napravimo i topic na drugom delu wow foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted July 27, 2019 Author Report Share Posted July 27, 2019 bump 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted June 20, 2021 Author Report Share Posted June 20, 2021 bump 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted December 9, 2022 Author Report Share Posted December 9, 2022 Kupujemo sve Top Gearovane karaktere kao i stare accountove sa vise 300+ mounts ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts