Nezki Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Devojci je crklo osvetljenje monitora na laptopu. Ekran radi ali nema svetla jedva se vidi, ne reaguje na fn+ brightness up i down... Gde bi mogao da odnesem da poprave to, i da li ima uopste sanse, ili da kupi neki monitor i koristi laptop kao desktop (realno i ne nosi ga iz kuce) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 u mesaru :D shalu na stranu, pogledaj http://www.benchmark.rs/benchmark-testovi/prenosni-racunari/pregled-laptop-garancije-i-servisna-podrska-na-srpskom-trzistu.html i nadji proizvodjacha, vidi de je ovlashceni servis i nosi ga tamo. u startu pitaj koliko ce sve to da koshta, pa onda vagaj dal se isplati popravljati il kupovati eksterni monitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 to sam mislio da mi bude poslednja opcija posto kapiram da su ovlasceni najskuplji malo je stariji laptop, garancija odavno prosla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Rastavi i montiraj mu led osvetljenje :) Meni je na samsungu otishlo osvetljenje ali su mi sredili to zbog garancije, mislim da svaki malo boli serviser lcd televizora moze to da ti sredi, ja znam za novi sad ali za bg ne znam gde... Nemoj sluchajno da nosish u ovlasceni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Devojka je imala slican problem, znaci radi ekran al se jedva vidi slika. Invertor je riknuo, u ovlascenom servisu su uzeli 35e. Kapiram da bi u srbiji moglo da bude jos manje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Onda najbolje da juri nekog "električara", kapiram da on može to još povoljnije da završi. A la neki onaj ekran servis iz centra, samo da je za laptopove. Ima onaj baja što je meni popravljao, ali ja baš nemam njegov kontakt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts