Jump to content

DOTA 2 - slobodna diskusija

Pr0toSS

Recommended Posts

Htedoh da umrem sinoc, sto nije cest slucaj kod mene, zapadnem u gejm gde svi momentalno izbiraju kerije(o cuda li) i ostane mi da supportujem.Uzme dazzle-a i posto sam malo cekao pri biranju dobijem manje kesa, kupim kurira i ward i u 10om minutu dva bosanca pocinju da shvataju da ne mogu da pobede gejm sa 4 kerija i pocinju da vriste na jedinog supporta, e sad posto sam ja mjutovan(vise nisam) ne mogu da se odbranim i tu krece agonija da mi lik pinguje da uzmem wardove a ja vec uzeo 6 komada i svaki moguci last hit sam pustio PA. Nastavlja da vredja lik i setim se da ga dodajem ali sisica ne prihvata, i onda dodajem njegovog drugara i pisem 20 redova psovki i tu je celokupan frust nestao, naravno popili su i riport!

o/

ja bih pre napravio grupu da tebe banuju sa svih foruma jer si sa svojim tamburicama i starwarsima i cspro player pobedio sve !

• Upvote (+1) 1

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

Pa zašto bi ga banovao ako je pobedio?

zar mislis da to pobedio nije bilo cinicno , decko je zapravo najveci degenerik koji seta kuglom zemaljskom,ne znam samo kako je saznao za klan-rur to me zivo zanima , ja bih i tom koji ga je uputio na ovaj forum pozeleo sve najgore takodje !

• Upvote (+1) 1

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?